Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Antrankiai

Naujienlaiškis

Odiniai antrankiai su paminkštinimu - juodi / raudoni - AMSTERDAM

Išraiškingų spalvųantrankiai, kurie ne tik gerai atrodo ir yra labai patogūs dėvėti, bet ir įtikina gera kaina. Antrankiai turi D formos žiedus, prie kurių galima pritvirtinti grandines arba virves.

Daugiau informacijos

2555/00

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Didžiausias funkcionalumas ir klasikinio grožio dizainas! Rezultatas: išraiškingų spalvų antrankiai, kurie ne tik gerai atrodo ir yra labai patogūs dėvėti, bet ir žavi gera kaina. Antrankiai turi D formos žiedus, prie kurių galima tvirtinti grandines arba virves.

     

    Šiuos dviejų spalvų antrankius, pagamintus iš natūralios odos, galite rinktis iš įvairių spalvų, pavyzdžiui, juodos, žalios, raudonos, mėlynos ir baltos. Šios spalvos yra analogiškos visame pasaulyje žinomam antrankių kodui. Šis spalvų kodas nepalieka jokių neatsakytų klausimų ir leidžia Sub iš anksto pasakyti potencialiems partneriams, kas jiems patinka arba koks yra jų fetišas.

     

    Integruoti plieniniai žiedai leidžia puikiai integruoti antrankius į surišimo seansą, pavyzdžiui, pritvirtinti grandinėles su kabliukais arba surišimo virves. Odinių antrankių dydis reguliuojamas naudojant diržo sagtis, todėl juos galima pritaikyti praktiškai bet kokio dydžio riešui.

     

    Kuo ypatingi šie odiniai antrankiai?

     

    MEO® "Amsterdam Bondage" kolekcijosrankiniams antrankiams gaminti naudojama tik rinktinė karvės oda, todėl antrankiai yra ypač tvirti ir labai patogūs dėvėti surišimo metu.

     

    Vergystės antrankiai tvirtai priglunda prie riešų. Šiuos antrankius galima užsegti ir reguliuoti jų dydį metaline sagtimi. Prie kiekvienų antrankių pritvirtintas žiedas, kad abu antrankius būtų galima sujungti grandine, virve arba mūsų jungiamaisiais dvigubais kabliukais. Žinoma, šie žiedai taip pat gali būti naudojami žmogui pririšti prie lovos.

     

    Dėl aukštos kokybės sagčių ir kniedžių su MEO ® logotipu mūsų antrankiai yra ne tik atsparūs klastojimui, bet ir tokie patvarūs, kad puikiai tinka ne tik ilgesniems, bet ir sunkesniems BDSM seansams.

     

    Ar galiu šiuos antrankius derinti su kitais surišimo reikmenimis?

     

    Be šių odinių antrankių, mūsų "Amsterdam" seriją taip pat sudaro kulkšnių antrankiai ir BDSM apykaklė. Galite rinktis iš skirtingų spalvų. Ypač jei antrankius derinsite su mūsų kulkšnių antrankiais, žandikauliu ar galbūt akių raiščiu, atsiras puikių galimybių. Arba galite naudoti neopreninę kaukę, kuri erotiškai sustiprina suvokimą ir padaro jaudinančią galios ir pasitikėjimo sąveiką surišime dar įspūdingesnę . Norite žengti šiek tiek toliau? Tuomet gal net įtraukite į savo seansą skaistybės diržą, pavyzdžiui, CELLMATE. Naudingi mūsų antrankių priedai neabejotinai yra mūsų surišimo virvės arba specialūs kabliukai grandinėms pritvirtinti.

     

    Toliau pateikti patarimai padės jums išlikti saugiems vergovės su antrankiais metu ir tiesiog leisti sau atsipalaiduoti:

     

    Tai padės užtikrinti saugumą surišimo metu. Tai reiškia, kad surišimo seansą galima bet kada atšaukti. A Safeword yra BDSM principo "SSC" (Safe, Sane & Consensual - saugus, sveiko proto ir konsensualus) dalis. Tai reiškia saugų, atsakingą ir konsensualų, nes vergovės seansuose subinės saugumas yra svarbiausias prioritetas. Abu bondage partneriai prisiima atsakomybę iš anksto susitarę dėl Safeword ir tabu, kad seansas vyktų saugiai ir abipusiu sutarimu.

     

    Kaip prižiūrėti ir valyti odinius antrankius?

     

    Paprasčiausiai nuvalykite antrankius drėgnu skudurėliu. Odinių antrankių priežiūrai kartais naudojamas geras tepalas lygiai odai. Dėl to antrankių oda išlieka ypač elastinga. Tik tinkamai prižiūrimi odiniai antrankiai išliks optimalios būklės ir bus atitinkamai patvarūs bei patvarūs.

     

    Į ką turėčiau atkreipti dėmesį pirkdamas antrankius?

     

    Naudodami MEO ® antrankius būsite ne tik saugūs, bet ir galėsite 100 % mėgautis bondage su partneriu. Pirkdami antrankius, turėtumėte įsitikinti, kad pasirinkti antrankiai tinka ir yra individualiai reguliuojamo dydžio! Tai padidina dėvėjimo komfortą ir garantuoja ilgus metus trunkantį malonumą. Antrankių medžiaga turėtų būti patvari ir ilgaamžė, pavyzdžiui, mūsų naudojama aukštos kokybės oda. Kad net ir po surišimo išliktumėte geros nuotaikos, taip pat turėtumėte laikytis mūsų priežiūros instrukcijų, kurias, žinoma, pridedame prie kiekvienos antrankių poros.

     

    Geriausi antrankiai MEO ®:

     

    Jūsų seksualinis gyvenimas taps įdomesnis ir erotiškesnis. Ar jums taip pat patinka būti surištiems ir pavergtiems? O gal norėtumėte patys surišti savo partnerį, kad galėtumėte jį užvaldyti? Tuomet MEO ® yra jums tinkama vieta! MEO ® rasite ne tik platų odinių ir neopreninių antrankių, policijos antrankių ir plieninių antrankių, bet ir kulkšnių antrankių, odinių kaukių ir kitų BDSM aksesuarų, kurie jūsų seksualinį gyvenimą padarys dar labiau jaudinančiu. Su antrankiais ir prie jų derančiais kulkšnių antrankiais jūsų partneris bus imobilizuotas vos per kelis žingsnius ir paklus jūsų seksualiniams troškimams bei įsakymams. Peržiūrėkite mūsų surišimo prekių parduotuvę ir atraskite platų mūsų surišimo gaminių asortimentą - iš odos, plieno ar neopreno, BDSM apykaklių, kulkšnių antrankių ar antrankių: MEO rasite jums tinkamus suvaržymus ir SM žaislus.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • 1 pora odinių antrankių su plieniniu žiedu.
    • Jei ieškote nebrangių, bet patvarių ir ilgaamžių antrankių pagrindinei BDSM įrangai, mūsų "Amsterdam" asortimento antrankiai yra puikus pasirinkimas.
    • Matmenys: maždaug 6,5 cm pločio ir 23 cm ilgio
    • Reguliuojamo dydžio, užsegami sagtimi
    • Reljefinės kniedės ir sagtys su MEO ® prekės ženklu
    • Dizainas pagamintas Vokietijoje
    • Medžiaga: natūrali oda, metalinės sagtys ir kniedės
    • Kokybė: kruopštus meistriškumas užtikrina aukščiausią kokybę.
    • Natūralus produktas: oda yra natūrali medžiaga, ypač tinkama antrankiams gaminti.
    • Unikalumas: Mūsų surišimo antrankiai yra unikalūs ir rankų darbo.
    • Diskretiškumas: jie siunčiami neutralioje pakuotėje.
    • Didelis pasirinkimas: Nesvarbu, ar tai būtų SM bičas, skaistybės diržas, spandekso kaukė, odinė kaukė, antrankiai, kulkšnių antrankiai, BDSM apykaklė, Hogtie suvaržymai, knechtai, odiniai galvos diržai, savęs pririšimo gaminiai ir dar daugiau - visa tai rasite mūsų internetinėje bondage parduotuvėje.
    • MEO ® derina klasikinio dizaino estetiką su atrinktų odų tvirtumu ir stabilumu. Rezultatas - nuostabaus grožio odiniai antrankiai, kurie visiškai įtikina ir kiekvieną seansą paverčia aukščiausio lygio surišimo patirtimi.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Worth it!

    These wrist restraints are absolutely fabulous! Love them!

      Parašykite savo atsiliepimą

      Odiniai antrankiai su paminkštinimu - juodi / raudoni - AMSTERDAM

      Odiniai antrankiai su paminkštinimu - juodi / raudoni - AMSTERDAM

      Išraiškingų spalvųantrankiai, kurie ne tik gerai atrodo ir yra labai patogūs dėvėti, bet ir įtikina gera kaina. Antrankiai turi D formos žiedus, prie kurių galima pritvirtinti grandines arba virves.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: