Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos žiedai su vibracija

Naujienlaiškis

"Satisfyer Epic Duo" - "App Cock Ring" žiedas

Oho! Šis varpos žiedas suderinamas su bet kuriuo "Android" ar "Apple" išmaniuoju telefonu, planšetiniu kompiuteriu ir "Apple Watch"! " Epic Duo" varpos žiedą galima prijungti prie "Satisfyer Connect" programėlės. Tai suteikia galimybę visiškai valdyti galingą varpos žiedo varikliuką ir pritaikyti savo malonumą arba leisti partneriui per atstumą valdyti jūsų malonumą ir

Daugiau informacijos

3084/00

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Oho! Šis varpos žiedas suderinamas su bet kuriuo "Android" ar "Apple" išmaniuoju telefonu, planšetiniu kompiuteriu ir "Apple Watch"! "Epic Duo" varpos žiedas turi "Bluetooth" ryšį ir jungiasi prie apdovanojimus pelniusios "Satisfyer Connect" programėlės. Tai suteikia galimybę visiškai valdyti galingą varpos žiedo varikliuką ir pritaikyti savo malonumą arba leisti partneriui valdyti jūsų malonumą ir varpą nuotoliniu būdu

     

    Kaip naudoti "Satisfyer Epic Duo"?

     

    Aukštųjų technologijų penio žiedas dėvimas aplink varpą ir sėklides, kaip ir kiti penio žiedai. Dėl pailgintos formos papildomai stimuliuojančiai spaudžia jūsų erogenines zonas, esančias tarp sėklidžių ir išangės! Būsite itin stimuliuojami kiekvieno judesio metu, kiekviename posūkyje. Silikoninis varpos žiedas glaudžiai priglunda prie varpos, o kamuoliukus apgaubia šiek tiek didesnis sėklidžių žiedas. Taip Satisfyer Epic Duo App varpos žiedas sukuria jaudinantį kraujo stazės efektą, kuris užtikrina intensyvesnius pojūčius ir pagerina jūsų ištvermę sekso metu.

     

    Norite naudoti "Satisfyer Epic Duo" masturbuodamiesi ir padaryti tai dar labiau jaudinančia? Pasikvieskite nepažįstamą žmogų arba savo partnerį su programėle ir leiskite jam kontroliuoti jūsų erekciją ir malonumą. Nesvarbu, kur yra jūsų partneris, todėl "Satisfyer Epic Duo" yra puikus sekso žaisliukas bet kokiems santykiams per atstumą.

     

    Kuo ypatingas "Satisfyer Epic Duo"?

     

    Satisfyer Epic Duo sukelia beprotiškus impulsus ir vibracijas kaip JOKS kitas iki šiol nematytas penio žiedas! Jį lengva naudoti dėl šone esančio vieno prisilietimo mygtuko arba naudojant programėlę. Be to, varpos žiedas ir sėklidžių žiedas yra pagaminti iš medicininio silikono, todėl yra ypač draugiški kūnui ir higieniški. Vandeniui atsparus (IPX7) varpos žiedas nevengia naudoti drėgnoje vietoje ir mielai lydės jus duše ar vonioje. Beje, "Satisfyer Epic Duo" naudingas ir jūsų partneriui, nes vibruojantis varpos žiedas, pasižymintis talpia forma ir įvairiomis vibracijos programomis, labai pamalonins jūsų partnerį sekso metu. Jei "Satisfyer Duo" pritrūktų energijos, jį galima greitai įkrauti pridėtu USB įkrovimo laidu.

     

    Kaip valyti "Satisfyer Epic Duo"?

     

    Satisfyer Epic Duo paprasčiausiai išvalykite šiek tiek šilto vandens ir muilo. Jei pageidaujate itin kruopštaus valymo, rekomenduojame naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Ko reikia nepamiršti naudojant "Satisfyer Epic Duo"?

     

    Naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, "Aquameo". Silikono pagrindo lubrikantai gali pažeisti aukštos kokybės paviršių.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Vibruojantis varpos žiedas, valdomas per programėlę
    • Itin stipri gili vibracija
    • 12 vibracijos programų
    • 15 metų garantija
    • Šnabždesio režimas
    • Pridedamas magnetinis USB įkrovimo laidas
    • Svoris: 58 g
    • Ilgis 11 cm, plotis 4,5 cm, varpos žiedo skersmuo 3 cm (lankstus).
    • Medžiaga: kūnui saugus silikonas, ABS
    • Vandeniui atsparus

     

    Jausmingos funkcijos fantastiškoje programėlėje:

     

    100 % duomenų saugumas

     

    Programėlė atitinka visus griežtus Vokietijos duomenų apsaugos reikalavimus. Be to, nereikia registruotis! "Satisfyer Connect" nerenka jokių duomenų ar naudojimo elgsenos. Todėl jūsų duomenys visada yra 100 % saugūs.

     

    Nuotolinis valdymas

     

    Naudokite savo mobilųjį telefoną arba "Apple Watch" per "Bluetooth" arba internetą kaip nuotolinį visų savo arba kitų asmenų "Satisfyer" įrenginių valdymą (žinoma, tik ir tik jei to pageidauja abi šalys). Arba valdykite kitų naudotojų "Satisfyer" gyvai per vaizdo pokalbius!

     

    Vibracijos dizaineris

     

    Kurkite savo vibracijas ir dalinkitės jomis su kitais naudotojais visame pasaulyje.

     

    Aplinkos vibracija

     

    Aplinkos garsus paverskite vibracijomis naudodami savo mobiliojo telefono mikrofoną.

     

    Grojaraščio vibracija

     

    Patirkite vibracijas pagal savo grojaraščio ritmą "Spotify" ar kitose transliacijos paslaugose.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Parfait

    La taille est parfaite, ne serre pas et se porte confortablement. Pour ce qui est de madame, elle est aussi très contente de pouvoir ressentir de nouvelle sensation grâce à ce sextoy.

      Vertinimas 

      Efficace

      Oggetto molto efficace piacere raggiunto in poco tempo

        Vertinimas 

        Erst skeptisch aber jetzt begeistert

        Habe den Satisfyer Epic Duo App Cockring meinem Freund geschenkt. Er war anfangs etwas skeptisch, aber die Neugierde hat gesiegt. Der Satisfyer Epic Duo tut was er verspricht und verschafft zuverlässig tolle und intensive Höhepunkte. Nun ist er sein neuer, netter Begleiter wenn er auf Geschäftsreise ist und ich den Cockring von zuhause über die App steuere.

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Eine herrlich neue Erfahrung für mich!

        Geiler Cock Ring mit Fernsteuerung über das Iphone. Kann man vieles mit machen und ausprobieren. Wir hatten damit beide sehr viel Spaß und haben weitere Ideen entwicklet, was man noch so tun kann... :-)

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Great product

        Having tried several different products in the past and being disappointed I decided to buy this ......... All I can say is WOW orgasm without any touching fantastic would thoroughly recommend

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        "Satisfyer Epic Duo" - "App Cock Ring" žiedas

        "Satisfyer Epic Duo" - "App Cock Ring" žiedas

        Oho! Šis varpos žiedas suderinamas su bet kuriuo "Android" ar "Apple" išmaniuoju telefonu, planšetiniu kompiuteriu ir "Apple Watch"! " Epic Duo" varpos žiedą galima prijungti prie "Satisfyer Connect" programėlės. Tai suteikia galimybę visiškai valdyti galingą varpos žiedo varikliuką ir pritaikyti savo malonumą arba leisti partneriui per atstumą valdyti jūsų malonumą ir

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        15 kitų tos pačios kategorijos prekių: