Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos žiedai su vibracija

Naujienlaiškis

Penio žiedas valdomas nuotoliniu būdu naudojant programėlę

Koks nuostabus išradimas! Gaukite ir mėgaukitės nuotoliniu būdu valdomais orgazmais! Varpos žiedo vibraciją patogiai valdykite per išmanųjį telefoną - visame pasaulyje, net iš savo partnerio. Programėlėje taip pat integruotos papildomos stimuliavimo programos, balso, pokalbių ir vaizdo funkcijos. Šnabždesiui tylus, atsparus vandeniui. Nepaprastai jaudinantis kasdienybėje,

Daugiau informacijos

2896/00

189,90 €


-20,00 €

169,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Koks nuostabus išradimas! Gaukite ir mėgaukitės nuotoliniu būdu valdomais orgazmais! Varpos žiedo vibraciją patogiai valdykite per išmanųjį telefoną - visame pasaulyje, net iš savo partnerio. Programėlėje taip pat integruotos papildomos stimuliavimo programos, balso, pokalbių ir vaizdo funkcijos. Šnabždesiui tylus, atsparus vandeniui. Nepaprastai jaudinantis kasdienybėje, jaudinantis sekso metu!

     

    Atsisakykite kontrolės ir tiesiog mėgaukitės!

     

    Šį penio žiedą valdysite labai paprastai ir be sudėtingų technologijų naudodami specialią programėlę. Jūsų laukia nesibaigiančios jaudinančios akimirkos su partneriu arba solo sekso metu. Pavyzdžiui, naudokite mūsų nuotoliniu būdu valdomą varpos žiedą apsipirkdami ir leiskite partneriui nustebinti jus viduryje persirengimo kambario. Taip pat ypač jaudinantis namuose, kai partneris gali visiškai kontroliuoti jūsų orgazmus. Vargu ar yra kas nors geriau nei leisti sau atsipalaiduoti ir visiškai mėgautis netikėtumo akimirka.

     

    Viena programėlė, begalė galimybių! Nesvarbu, ar namuose, ar kelionėje, ar apsipirkinėjant, ar sporto salėje, ar savęs suvaržymo metu, ar net nuotolinio mokymo metu - dėl praktiško programėlės valdymo ir daugybės papildomų funkcijų varpos žiedas prives jus prie orgazmo.

     

    Svarbiausios savybės:

     

    • Įkraunamas, vibruojantis varpos žiedas
    • 10 vibracijos režimų: šnabždesys tyliai! Užtikrinkite įvairiapusę stimuliaciją.
    • Patogiai valdykite vibraciją išmaniuoju telefonu - visame pasaulyje taip pat ir iš partnerio! Programėlėje integruotos papildomos stimuliavimo programos, balso, pokalbių ir vaizdo funkcijos.
    • Vidinį skersmenį galima reguliuoti 2 būdais: tvirtam ir saugiam prigludimui.
    • Jaudinantis kasdieniam naudojimui: Galima nuolat nešioti ant varpos ir sėklidžių, pasukus vibracijos įrenginį žemyn.
    • Puikus žaislas poroms: dėvint vibracijos įrenginį tik ant varpos į viršų, jo erekcija sustiprėja dėl kraujo stazės efekto, o vibracija suteikia abiem papildomą stimuliaciją sekso metu.
    • Pagamintas iš silikono: optimalus dėvėjimo komfortas.

     

    Kaip naudoti varpos žiedą su programėlės valdymu?

     

    Norint jaudinančių pojūčių kasdieniame gyvenime, vibracijos įrenginys išjungiamas. Tada užmaukite žiedą ant sėklidžių ir varpos. Jei norite naudoti varpos žiedą kaip žaislą poroms, vibracijos įrenginį nustatykite viršuje, žiedą užmaukite tik ant varpos ir tvirtai uždėkite ant varpos pagrindo. Abiem atvejais įsitikinkite, kad uždedant žiedą varpa vis dar yra neryški arba tik pusiau stačia. Šiek tiek vandens pagrindo lubrikanto, pavyzdžiui, "Aquameo", suteikia papildomo švelnumo. Dabar tereikia belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu įjungti vibraciją. Varpos žiedas suderinamas su "We-Vibe" programėle "We-Connect". Prisijunkite prie šios platformos per "Bluetooth", kad turėtumėte dar daugiau galimybių žaisti su penio žiedu ir patirti visiškai naujų intymių malonumų.

     

    Kuo ypatingas varpos žiedas su programėlės valdymu?

     

    Varpos žiedas yra aukštos kokybės sekso žaisliukas, įtikinantis tiek seksui solo, tiek poroms. Dėl dviem kryptimis reguliuojamo vidinio skersmens jį galite užsidėti ant varpos IR sėklidžių arba tik ant varpos. Stimuliuojantį varpos žiedą galite nešioti kasdien ir leisti sau diskretiškai pasilepinti "tam tikru spaudimu" ir tylia vibracija. Naudojamas kaip žaislas poroms, varpos žiedas ne tik džiugina itin tvirta ir ilgaamže erekcija, bet ir savo vibracijomis lepina jus abu, užtikrindamas itin intensyvų malonumą jums abiem. Galite naudoti programėlę ir valdyti varpos žiedą per išmanųjį telefoną arba sukurti savo vibracijos ritmus. Jūsų partneris per programėlę taip pat gali siųsti kvapą gniaužiančius intensyvius ritmus - iš arti arba iš bet kurios pasaulio vietos. Tiesiog išbandykite!

     

    Kaip valyti varpos žiedą?

     

    Varpos žiedą valykite vandeniu ir švelniu muilu. Dezinfekciniam valymui taip pat galite naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Ką reikia turėti omenyje naudojant varpos žiedą su programėlės valdymu?

     

    Naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, "Aquameo". Silikono pagrindo lubrikantai gali pažeisti paviršių.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Su "We-Connect" programėle suderinama: patogiai valdykite vibraciją išmaniuoju telefonu - visame pasaulyje taip pat ir iš savo partnerio.
    • Pristatymo apimtis: 1 x įkraunamas varpos žiedas,
    • Įkraunamas - yra magnetinio įkroviklio įkrovimo laidas su USB jungtimi.
    • Pridedamas laikymo maišelis.
    • 7,8 cm x 4,4 cm x 4,8 cm. dviem kryptimis reguliuojamas vidinis Ø min. 3,5 cm. Svoris 85 g. Silikonas, PU, ABS.
    • Belaidis nuotolinio valdymo pultelis: gali valdyti ir partneris.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    plaisir assuré

    anneau qui procure des vibrations de plaisir avec un texture qui s'accorde bien avec la peau, aucune irritation même après une longue utilisation.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Meraviglioso

    Meraviglioso, il migliore che io abbia provato e con l’applicazione diventa ancora meglio!!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Zusammen oder auch allein

    Zusammen oder auch allein, es ist ein geiler Höhepunkt :-) Und wenn ich ihn aus der Ferne oder zusammen unterwegs damit ein wenig stimuliere wird es ein besonderes Vergnügen

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Penio žiedas valdomas nuotoliniu būdu naudojant programėlę

    Penio žiedas valdomas nuotoliniu būdu naudojant programėlę

    Koks nuostabus išradimas! Gaukite ir mėgaukitės nuotoliniu būdu valdomais orgazmais! Varpos žiedo vibraciją patogiai valdykite per išmanųjį telefoną - visame pasaulyje, net iš savo partnerio. Programėlėje taip pat integruotos papildomos stimuliavimo programos, balso, pokalbių ir vaizdo funkcijos. Šnabždesiui tylus, atsparus vandeniui. Nepaprastai jaudinantis kasdienybėje,

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    15 kitų tos pačios kategorijos prekių: