Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Pakabinamas surišimas

Naujienlaiškis

BDSM odiniai antrankiai

MEO bondage patarimas: šie rankų pakabinimo antrankiai įkvepia bondage dėl savo puikaus atlikimo, profesionalios kokybės ir neprilygstamos kainos.

Daugiau informacijos

2161/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    MEO bondage patarimas: šie odiniai rankų antrankiai įkvėps jus bondage metu dėl savo puikaus pagaminimo, profesionalios kokybės ir neprilygstamos kainos.

     

    Ši pora paminkštintų odinių rankogalių yra rankų darbo ir leidžia surišimo metu paklusnų partnerį pakabinti už riešų.

     

    Tiesiog super, šie nauji MEO rankų pakabinimo antrankiai. Gerai apgalvoti, tobulai pagaminti ir maloniai paminkštinti, šie rankogaliai su integruotais rankų laikikliais suteiks jums papildomo azarto per pakabinamojo surišimo seansus.

    Rankų laikikliai optimaliai paskirsto svorį ir kartu su minkštu odiniu paminkštinimu užtikrina, kad tiek ilgi, tiek labai ilgi kabinimo seansai būtų įmanomi be jokių problemų.

     

    Mūsų nebrangūs surišimo diržai gaminami rankomis mūsų bondage parduotuvei, tačiau dideliais kiekiais. Tai leidžia mums pasiekti geras pirkimo kainas, kurias mielai perduodame savo klientams kaip kainos pranašumą.

     

    Ypatingos estetikos ir intensyvaus pojūčio derinys išskiria bondage iš kitų sekso praktikų. Naudojant bondage paklusnusis partneris perleidžia kontrolę aktyviam partneriui. Ši visiško paklusnumo forma daugeliui porų yra labai erotiška, todėl seksas tampa dar labiau jaudinantis. Surištas partneris daug sąmoningiau ir intensyviau suvokia prisilietimus ir orgazmus. Kartu dominuojančiam partneriui nepaprastai jaudina stimuliuoti pavaldų partnerį, jį kontroliuoti ar net bausti.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Iš odos pagaminti surišimo diržai, skirti pakabinti
    • Bendras ilgis: 45 cm
    • 26 cm ilgio x 12 cm pločio antrankiai su 12 cm ilgio plienine rankena
    • Medžiaga: natūrali oda / plienas

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Bequem in den Schmerz hängen

    Das Material ist unglaublich hochwertig und weich. Die Handgelenke können aufgrund der Breite und Material perfekt fixiert werden und sind somit hervorragend auch für längere Sessions. Wenn der Schmerz etwas intensiver wird kann man dank der Handgriffe sich auch wirklich in den Schmerz reinhängen.
    Ich liebe Sie!

      Vertinimas 

      Gut und sicher!

      Sehr gute Qualität und Verarbeitung: Als Handhängefesseln gut udn sicher zu gebrauchen

        Parašykite savo atsiliepimą

        BDSM odiniai antrankiai

        BDSM odiniai antrankiai

        MEO bondage patarimas: šie rankų pakabinimo antrankiai įkvepia bondage dėl savo puikaus atlikimo, profesionalios kokybės ir neprilygstamos kainos.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        11 kitų tos pačios kategorijos prekių: