Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Tikrasis Ass Play

Naujienlaiškis

Ilgas butt plug "Žvėris" iš "Extremeo" serijos

Atraskite paslaptį, kodėl vyrai ir moterys visame pasaulyje yra apsėsti butt plug "Žvėries"! Jei manėte, kad matėte viską, vadinasi, nematėte šio butt plug su "slaptąja funkcija". Šiame butt plug derinamas dizainas ir funkcija, kad sukurtų išties nuostabią patirtį, kuriai nėra lygių. Ne veltui mūsų klientai kalba apie geriausią butt plug pasaulyje.

Daugiau informacijos

3446/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plius pristatymo išlaidos

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Atraskite paslaptį, kodėl vyrai ir moterys visame pasaulyje yra apsėsti "Žvėries"! Jei manėte, kad jau viską matėte, dar nematėte šio butt plug su "slaptąja funkcija". Šiame butt plug derinamas dizainas ir funkcija, kad sukurtų tikrai nuostabią patirtį, nepanašią į jokią kitą. Ne veltui mūsų klientai kalba apie geriausią butt plug pasaulyje.

     

    Kiekviena butt plug "žvėries" detalė - tai patirtis savaime!

     

    "Beast" siūlo viską, ko galima tikėtis iš geriausio analinio sekso ir aukščiausios klasės butt plug: vien įspūdingas 30 cm ilgis žada ypač gilų įsiskverbimą. Dėl skirtingų skersmenų nuo 4 iki 6,3 cm "Beast" nukels jus į intensyviausių pojūčių kelionę. Klasikinė analinio kaiščio galvutė yra tik pradžia - griovelių dalis sustiprina analinę stimuliaciją, kuri didėja su sferiniu sustorėjimu iki absoliučios kulminacijos, kai šį tašką peržengsite.

     

    Kodėl jums patiks ši "slapta" funkcija:

     

    Tikrasis genialumas yra apatinė analinio kaiščio dalis, kuri veikia kaip spyruokliuojantis "amortizatorius". Ši detalė leidžia atlikti gilų ir stimuliuojantį masažą išangės gilumoje ir prie pat prostatos - prisiminkite dinamiškus tverkingo judesius, tik dar labiau įkyresnius, intensyvesnius, nuogus ir, žinoma, vertikalius.

     

    Kai važiuojate "Beast" butt plug, "amortizatorius" pradeda veikti. Jis jūsų judesius paverčia intensyvia, ritminga stimuliacija, kuri skleidžiasi giliai jūsų viduje. Tai tarsi važiavimas ant bangos, kuri su kiekvienu judesiu katapultuoja jus į naujas malonumo aukštumas. Ši funkcija maksimaliai padidina įsiskverbimo pojūtį ir užtikrina, kad kiekvienas judesys, kiekvienas naujas įsiskverbimas ir kiekvienas nedidelis jūsų padėties pokytis būtų intensyviai jaučiamas. Visai kaip tikras analinis seksas!

     

    Ypač kai važiuojate butt plug, "amortizatorius" su savo atatranka suteikia pranašumą, kad stimuliacija vyksta tiesiai ten, kur jos labiausiai reikia, t. y. giliai analiniame kanale, o vyrams - ypač prostatoje.

     

    Trumpai tariant, spyruokliuojantis butt plug "amortizatorius" perkelia analinę stimuliaciją į visiškai naują lygį. Tai ne tik pilnumo pojūtis, kurį suteikia daugelis analinių kaiščių, bet ir dinamiškas, pulsuojantis pojūtis, atsirandantis aktyviai naudojant, sukuriantis unikalų, intensyvų malonumo pojūtį. Dėl šios savybės "Beast" yra nepakeičiamas butt plug visiems, kurie nori iš savo analinių nuotykių gauti kuo daugiau naudos.

     

    Atraskite butt plug, kuris solo seansus paverčia dangiškais potyriais!

     

    Nesvarbu, ar tai būtų seksas solo, ar su partneriu, butt plug "Beast" užtikrina nepamirštamas kulminacijas. Jis pagamintas iš aukštos kokybės medicininio silikono, kuris ne tik šilkinis liečiant, bet ir pakankamai lankstus, kad pasiektų kiekvieną jūsų kūno vietą. Kartu butt plug yra pakankamai tvirtas, kad jį būtų galima įkišti analiniu būdu. Platus siurbimo pagrindas ne tik leidžia analinį kaištį naudoti laisvomis rankomis, bet ir apsaugo jį nuo pernelyg gilaus įkišimo į išangę.

     

    Trumpai tariant: su "Beast" jūs ne tik gaunate butt plug - jūs patirsite aukščiausios klasės nuotykį, kurį mūsų entuziastingi klientai apibūdina kaip patį karščiausią, kokį jiems yra tekę patirti. Atsiduokite šiam seksualiam žvėriui ir patirkite malonumo akimirkų, kokių dar niekada nepatyrėte!

     

    Extremeo analinio kaiščio valymas ir naudojimas:

     

    • Lengva naudoti: Analinio kaiščio įkišimas į išangę gali būti graži ir maloni patirtis, ypač jei žinote, kaip tai padaryti tinkamai. Kad analinį kaištį būtų lengviau įkišti į išangę, rekomenduojame mūsų populiarųjį Extremeo purškiklį. Trumpai papurškus, atpalaiduojamas sfinkterio raumuo. Taip analinio kaiščio įvedimas tampa itin švelniu malonumu.

     

    • Tinkamas lubrikantas ir mūsų "Lube Shooter": Tinkamas lubrikantas gali viską pakeisti. Naudojant silikoninius gaminius, tokius kaip "Extremeo Butt Plug", reikėtų vengti silikoninių lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Vietoj jų rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, mūsų "Aquameo" arba Alphamale Aqua. Jie suteikia malonų pojūtį ir yra saugūs naudoti su silikoniniais užpakaliuko kištukais. Lube Shooter arba lubrikanto aplikatorius optimizuoja analinio sekso žaisliukų, tokių kaip analiniai kaiščiai, naudojimo patirtį. Jis leidžia lubrikantui giliau ir tolygiau pasiskirstyti analiniame kanale, todėl įkišti užpakaliuko kištuką yra patogiau ir saugiau. Kadangi išangė pati negamina lubrikanto, pakankamas lubrikanto kiekis sumažina trintį ir sužeidimų riziką. Be to, Lube Shooter leidžia švariai ir tiksliai įkišti, nešvaistant lubrikanto.

     

    • Valymas: Po kiekvieno naudojimo "Extremeo butt plug " reikia kruopščiai išvalyti. Kruopščiam ir higieniškam valymui taip pat rekomenduojame mūsų VERYCLEAN purškiklį. Greitas purškimas užtikrina, kad butt plug visada bus paruoštas kitam nuotykiui.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • butt plug "Žvėris"
    • Analinis dildo arba analinis kaištis iš "Extremeo" serijos.
    • Matmenys: 30 cm ilgio, galvutės skersmuo 4,8 cm, griovelio skersmuo 4 cm, sferinio praplėtimo skersmuo 6,3 cm.
    • Extremeo Butt Plugs yra ekspertų sukurti analiniai kaiščiai.
    • Extremeo ® yra registruotas MEO Vokietijos prekės ženklas.
    • Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės silikono, be ftalatų.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Buena compra

    Estupendo. Jugar con el es muy divertido igual para mi, que para mi chica.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Fills Completely and makes me cum

    Took a while to work it in but once it got in it was incredible! When I ride it tip to base it makes me cum

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    I love it.

    I use it every day at least once. Sometimes three times. It streches me so much I have one anal orgasam after another.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Sehr angenehmes biegbares Material .

    Saugnapf hält was er verspricht und die Grösse ist sehr angenehm. Was soll ich sagen ? Dildo macht definitiv großen Spass und erfüllt seinen Zweck. Würde ich jedem empfehlen und ist einen Kauf wert.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Ilgas butt plug "Žvėris" iš "Extremeo" serijos

    Ilgas butt plug "Žvėris" iš "Extremeo" serijos

    Atraskite paslaptį, kodėl vyrai ir moterys visame pasaulyje yra apsėsti butt plug "Žvėries"! Jei manėte, kad matėte viską, vadinasi, nematėte šio butt plug su "slaptąja funkcija". Šiame butt plug derinamas dizainas ir funkcija, kad sukurtų išties nuostabią patirtį, kuriai nėra lygių. Ne veltui mūsų klientai kalba apie geriausią butt plug pasaulyje.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: