Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Prostatos stimuliatoriai

Naujienlaiškis

Prostatos kištukas - butt plug Extremeo - P-Spot

Su šiais butt plug iš "Extremeo" serijos patirsite ilgai trunkančius orgazmus, kurie nesibaigs... Iš pirmo žvilgsnio aišku, kad šis naujo tipo analinis kaištis nėra paprastas butt plug. Dėl savo ypatingos formos šis butt plug atveria visiškai naujas ir itin intensyvias prostatos stimuliavimo galimybes.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Su šiais butt plug iš "Extremeo" serijos patirsite ilgai trunkančius orgazmus, kurie nesibaigs... Iš pirmo žvilgsnio aišku, kad šis naujo tipo analinis kaištis nėra paprastas butt plug. Dėl savo ypatingos formos šis butt plug atveria visiškai naujas ir itin intensyvias prostatos stimuliavimo galimybes.

     

    Patirkite nesibaigiančius orgazmus su šiuo butt plug:

     

    P taškas, geriau žinomas kaip prostata, yra jūsų asmeninis malonumo taškas, esantis giliai pilve. Jis atlieka lemiamą vaidmenį gaminant spermą. Tačiau, be šios biologinės funkcijos, prostata turi dar vieną ypatingą savybę: tai itin jausmingas vyrų malonumo taškas!

     

    Tinkamai stimuliuojant šį P tašką, jis gali sukelti ekstremalius, bangas primenančius orgazmus, kurie labai skiriasi nuo įprastų kulminacijų. Kai kurie mūsų klientai teigia, kad stimuliuojant prostatą jie patyrė net kelis orgazmus, o tarp atskirų kulminacijų nereikėjo atsigauti.

     

    Būtent čia praverčia mūsų butt plug. Dėl savo ypatingos konstrukcijos ir dydžio jis idealiai tinka tiksliai ir intensyviai stimuliuoti P tašką. Nuolatinis ir ilgalaikis prostatos stimuliavimas šiuo butt plug gali sukelti ekstremalius orgazmus!

     

    Svarbiausia, kad nuolatinė stimuliacija, kurią galima atlikti su šiuo butt plug, perkelia patirtį į visiškai naują lygį. Įsivaizduokite, kad įsidėję analinį kaištį naudojate jį ilgesnį laiką - kelias valandas ar net visą dieną. Kiekvienas judesys, kiekvienas jūsų žingsnis sukelia intensyvų ir nuolatinį P taško masažą.

     

    Ypatinga analinio kaiščio ypatybė - jo dizainas:

     

    Iš pradžių butt plug leidžia švelniai įkišti į išangę, o tai ypač svarbu naujokams analinės stimuliacijos pasaulyje. Tačiau tada, kai mažiausiai to tikitės, butt plug išsiskleidžia visu savo dydžiu ir visiškai užpildo analinę angą, todėl sukelia intensyvią stimuliaciją, dėl kurios net patyrusiems vyrams užgniaužia kvapą.

     

    Kad patirtis būtų maksimaliai maloni, analinio kaiščio dizainas buvo kruopščiai apgalvotas. Pagrindinis šio dizaino elementas yra analinio kaiščio pagrindas, arba koja. Ši kojelė ne tik apsaugo nuo per gilaus įkišimo - tai labai svarbi saugumo detalė, kuri yra labai svarbi naudojant tokius sekso žaislus, - bet ir gerokai išplečia analinio kaiščio panaudojimo galimybes.

    Naudodami analinio kaiščio kojelę (pagrindą), galite jį manevruoti visomis kryptimis! Tai reiškia, kad galite jį spausti, pasukti, pakreipti arba švelniai judinti pirmyn ir atgal. Kiekvienas iš šių judesių sukelia unikalų prostatos masažą. Atsižvelgdami į savo pageidavimus, galite reguliuoti stimuliavimo intensyvumą ir kryptingumą. Tai leidžia pritaikyti masažą, kuris gali būti nuo švelnaus ir tiriamojo iki intensyvaus ir gilaus.

     

    Pagamintas iš Liquid Silicone, kuriame visiškai nėra ftalatų, butt plug turi šilko švelnumo paviršių, kuris ne tik suteikia aukščiausios kokybės pojūtį, bet ir palengvina įdėjimą bei naudojimą.

     

    Nesvarbu, ar tai būtų S dydžio rinkinys tiems, kurie dar tik atranda prostatos stimuliavimo pasaulį, M dydžio - jau turintiems patirties, ar L dydžio - tikriems žinovams - šis butt plug siūlo optimalią stimuliaciją kiekvienam:

     

    • S dydis: ilgis apie 13 cm, mažiausias skersmuo 2,8 cm (analinio kaiščio galvutės pradžia), didžiausias skersmuo 4,8 cm (analinio kaiščio galvutės vidurys).
    • M dydis: ilgis apie 16 cm, mažiausias skersmuo 3,4 cm (analinio kaiščio galvutės pradžia), didžiausias skersmuo 5,9 cm (analinio kaiščio vidurys).
    • L dydis: ilgis apie 19 cm, mažiausias skersmuo 4,2 cm (analinio kaiščio galvutės pradžia), didžiausias skersmuo 7 cm (analinio kaiščio vidurys).

     

    Trumpai tariant: Butt plug "P-Spot" iš "Extremeo" serijos yra daugiau nei sekso žaislas - jis žada intensyvias, neregėtas kulminacijas. Metas įsitraukti į šią kvapą gniaužiančią patirtį.

     

    "Extremeo" užpakalinių kištukų valymas ir naudojimas:

     

    • Lengva naudoti: užpakaliuko kištuko įvedimas į išangę gali būti graži ir maloni patirtis - ypač jei žinote, kaip tai padaryti tinkamai. Rekomenduojame mūsų populiarųjį "Extremeo" purškiklį, kad užpakaliuko kištuką į išangę būtų lengviau įkišti. Trumpas purškimas atpalaiduoja sfinkterio raumenis. Dėl to užpakaliuko kišimas tampa ypač švelniu malonumu.

     

    • Tinkamas lubrikantas ir mūsų "Lube Shooter": Tinkamas lubrikantas gali daug ką pakeisti. Naudojant silikoninius gaminius, tokius kaip "Extremeo Butt Plug", reikėtų vengti silikoninių lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Vietoj jų rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, mūsų "Aquameo" arba Alphamale Aqua. Jie suteikia malonų pojūtį ir yra saugūs naudoti su silikoniniais užpakaliuko kištukais. Lube Shooter arba lubrikanto aplikatorius optimizuoja analinio sekso žaisliukų, tokių kaip analiniai kaiščiai, naudojimo patirtį. Jis leidžia lubrikantui giliau ir tolygiau pasiskirstyti analiniame kanale, todėl įkišti užpakaliuko kištuką yra patogiau ir saugiau. Kadangi išangė pati negamina lubrikanto, pakankamas lubrikanto kiekis sumažina trintį ir sužeidimų riziką. Be to, Lube Shooter leidžia švariai ir tiksliai įkišti, nešvaistant lubrikanto.

     

    • Valymas: Po kiekvieno naudojimo "Extremeo Butt Plug" reikia kruopščiai išvalyti. Šiltu vandeniu ir švelniu muilu lengvai pašalinsite daugumą nešvarumų. Kruopščiam ir higieniškam valymui taip pat rekomenduojame mūsų VERYCLEAN purškiklį. Greitas purškimas užtikrins, kad butt plug visada būtų paruoštas kitam nuotykiui.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Prostatos kištukas - butt plug Extremeo - P-Spot
    • Analinis kaištis prostatos stimuliacijai.
    • Extremeo Butt Plugs - tai ekspertų sukurti analiniai kaiščiai.
    • Extremeo ® yra registruotas MEO Germany prekės ženklas.
    • Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, be ftalatų.
    • Analinį kaištį naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantais, tokiais kaip Alphamale Aqua arba Aquameo ir mūsų Lube Shooter.
    • Prie šio analinio kaiščio rekomenduojame mūsų analinio atsipalaidavimo purškalą "Extremeo": šis purškalas veikia neprarandant pojūčių, sumažina skausmingą sfinkterio jautrumą ir padeda pasiekti nevaržomą seksualinę ekstazę.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Love it

    First prostate toy from MEO. Went on easy and wore it for a couple hours the first time I tried it. When I'm not wearing it I'm thinking about wearing it!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    A little extra

    This is going to be a blast when I get the opportunity to have sex. It feels amazing pushing on my special spot as I pull on my engorged cock. Didn't take long to cause an eruption worth writing about!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Huge

    This plug is great, gives a good stretch putting in and is comfortable. Love wearing it as I do my house chores . Can’t get enough of the full feeling. Wonderful toy.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Size L

    Got to me very quickly, but it did turn out much much bigger then I expected, but despite the intimidating size and my doubts I was able too take it hole with a generous amount of lube, mind blowing experience, NOT FOR BEGINNERS.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Prostata Plug

    Bin sehr zufrieden mit dem Prostata Plug da ich bisher nämlich immer Plugs hatte die dauernd rausrutschten, wenn man sie nicht von außen fixiert

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Absolute Kaufempfehlung.

    Haben heute die Plugs in "S, M und L" erhalten. Gewaschen, desinfiziert ... kein Chemiegeruch. Angenehm weich, nicht zu hart, nicht zu weich.

    Hab zum Anfang zum leichten Vordehnen den in "S" genommen und meine Freundin überrascht. Fettes Grinsen. Ein wenig Gleitgel und schon platziert. Schön weich, angenehm zu tragen. Nur ganz leichter Druck auf dem Damm beim Sitzen. Das wird wohl mein neuer Favorit tagsüber auf Arbeit. Dachte ich. :)

    Dann war ich neugierig auf den in "M". Gleiche Prozedur und flutsch. Irres Gefühl. Die Basis drückt die Backen schön auseinander. Eine traumhafte Rückansicht. Meine Frau war begeistert. Vorfreude! Beim Sitzen ist der Druck auf dem Damm schon größer, aber sehr angenehm durch das weiche Material. Selbst unter einer weiten Short oder Jeans (unterm Rock oder Kleid erst recht nicht) zeichnet sich nichts ab. Den werd ich wohl tagsüber tragen.

    Nach einer Weile musste natürlich auch der "L" probiert werden. Da ich bereits große Buttplugs mit benutze, war das Einführen kein Problem. Ansonsten heißt es üben und trainieren. Die schöne breite Basis steht leicht raus und macht eine wahnsinnig gute Optik. Die Rückansicht ist atemberaubend. Vielleicht ist die Basis etwas zu lang geraten, wird aber für irre Blicke sorgen, wenn wir uns am FKK-Strand zeigen. Wir lieben die verstohlenen und manchmal lüsternen Blicke.

    Absolute Kaufempfehlung.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Prostatos kištukas - butt plug Extremeo - P-Spot

    Prostatos kištukas - butt plug Extremeo - P-Spot

    Su šiais butt plug iš "Extremeo" serijos patirsite ilgai trunkančius orgazmus, kurie nesibaigs... Iš pirmo žvilgsnio aišku, kad šis naujo tipo analinis kaištis nėra paprastas butt plug. Dėl savo ypatingos formos šis butt plug atveria visiškai naujas ir itin intensyvias prostatos stimuliavimo galimybes.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: