Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Pririšimo virvė

Naujienlaiškis

Violetinė medvilninė surišimo virvė - profesionali virvė BDSM - violetinė

Žavingo geismo draugai gauna ypatingą erotinių, dominuojančių akimirkų aksesuarą - violetinę medvilninę surišimo virvę. Su mūsų profesionalia BDSM virve jūsų ilgai puoselėtos surišimo fantazijos pagaliau taps realybe. Profesionali virvė taip pat pasižymi dideliu atsparumu tempimui ir yra itin tvirta; virvės galai užsandarinti galiniais dangteliais. Galima rinktis įvairių spalvų

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Rožinė surišimo virvė pagaminta iš 100 % medvilnės, kuri yra sudėtingai supinta. Tai reiškia, kad ji nekerpa ir yra patogi net ir ilgai trunkančiam surišimui. Profesionali virvė taip pat pasižymi dideliu atsparumu tempimui ir yra itin tvirta; virvės galai užsandarinti galiniais dangteliais. Galima įsigyti įvairių spalvų ir 5, 10 ir 20 metrų ilgio.

     

    Tinkamo ilgio virvė surišimui:

     

    Viskas priklauso nuo jūsų vaizduotės ir to, ką norite daryti. Pirkdami surišimo virvę visų pirma turite užduoti sau vieną klausimą: kam ji bus naudojama? Žinoma, surišimui. Bet ką norite surišti? Rankoms ar kojoms surišti ypač tinka trumpos, penkių metrų ilgio virvės. Norite pririšti partnerį prie lovos ar kėdės? Tuomet geriausia rinktis vidutinio ilgio, dešimties metrų virvę. Dvidešimties metrų ilgio surišimo virvėms prireiks šiek tiek daugiau pastangų, nes partnerį galėsite surišti visiškai. Tačiau čia reikia tam tikros patirties. Dėl to gaunamos meniškos surišimo technikos yra dar įspūdingesnės. Tinkamas ilgis priklauso nuo to, kaip ir ką surišite. Tačiau jei suklysite, nebus taip blogai. Perteklinę surišimo virvę galima tiesiog supinti (kelis kartus apvynioti aplink kitą virvę, kad ji tiesiog nevirstų), o per trumpą surišimo virvę galima pailginti antra virve, kad galėtumėte tiesiog tęsti surišimą.

     

    Naudojant MEO surišimo virvę, stimuliuojantį surišimą galima įgyvendinti greitai ir lengvai. Aukštos kokybės virvė yra maloniai minkšta, todėl tinka ir jautriai odai. Ji pasižymi puikiu atsparumu tempimui ir, skirtingai nei daugelis kitų virvių, jos nereikia iš anksto apdoroti, todėl ją galima naudoti ant nuogos odos nesubraižant. Surišimo virvę galima tvirtai ir saugiai surišti, jos apdaila labai išbaigta.

     

    Nors bondage gali būti atliekamas su antrankiais, odiniais antrankiais arba grandinėmis, daugumai žmonių terminas "bondage" pirmiausia asocijuojasi su erotiniu suvaržymu virvėmis. Pradedant rankų ir kojų surišimu per viso kūno surišimą ir baigiant japoniškuoju surišimo menu, su surišimo virve galima įgyvendinti daugybę skirtingų surišimo praktikų.

     

    Svarbiausi dalykai:

     

    • Pintos surišimo virvės, pagamintos iš geriausios medvilnės
    • Top Kokybė: ypač kilniems surišimo menams.
    • Būtina turėti pradedantiesiems ir profesionalams: greitam ir veiksmingam surišimui arba Shibari stiliaus surišimo menui.
    • Maloni paviršiaus struktūra: minkšta ant odos - net per ilgesnius surišimo seansus.

     

    Kuo ypatinga surišimo virvė?

     

    Ši aukštos kokybės surišimo virvė leidžia nevaržomai įgyvendinti surišimo fantazijas su partneriu. Graži bondage virvė tinka tiek pradedantiesiems bondage mėgėjams, tiek bondage profesionalams, norintiems įgyvendinti sudėtingas bondage technikas. Kilnios optikos virvė yra atspari plyšimui ir atspari, tačiau labai maloni odai. Ji nemaloniai nekerpa - net per ilgesnius seansus! Abu virvės galai užsandarinti galiniais dangteliais, kurie padaro surišimo virvę patvaresnę ir apsaugo nuo nusitrynimo.

     

    Be jaudinančio geismo ir dominavimo žaidimo, jausmingas partnerio surišimas taip pat yra labai jaudinanti vizualinė patirtis. Ne tik todėl, kad Sub ribojama judėjimo laisvė, bet ir todėl, kad, priklausomai nuo mazgo meno, ypatingas dėmesys gali būti skiriamas, pavyzdžiui, krūtims, sėdmenims, makščiai ar peniui.

     

    Kokius priedus rekomenduojama rinktis?

     

    Rope Master, nes tai neabejotinai rafinuočiausias ir kartu veiksmingiausias surišimo su virve aksesuaras! Rope Master yra plieninis analinis kablys (skamba blogiau nei yra). Puikus aksesuaras, kuris jūsų surišimo seansui suteiks erotinio dominuojančio komponento. Savo rutuliuku analinis kablys tikslingai stimuliuoja analinius nervus, be to, suteikia galimybę lengvai fiksuoti. Ištraukite surišimo virvę arba per analinio kabliuko angą, kad greitai, bet labai efektyviai surištumėte savo partnerį. Daugiau informacijos rasite čia.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Pririšimo virvė
    • Galimi trys ilgiai: 5 m, 10 m ir 20 m
    • Skersmuo: 10 mm
    • Virvė pagaminta iš aukštos kokybės medvilnės
    • Apsaugoti nuo lūžinėjimo galai
    • Dar vienas MEO® bondage virvių privalumas - jas lengva plauti. Todėl galite pasiimti savo surišimo virvę į BDSM seansą ar klubą ir lengvai ją išvalyti.
    • Gaminame įvairių spalvų bondage virves.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    German quality

    Tie up your girl, it's strong, and attractive. Will get another's one in pink eventually.

      Vertinimas 

      Vielseitig einsetzbar

      Das Seil ist tatsächlich sehr gut und auch dehnbar. Lässt sich vielseitig beim Bondage einsetzen

        Vertinimas 

        Pas mal

        Cordage de bonne qualité

          Vertinimas 

          Smooth and stable

          We’re new to rope play, but this rope makes it easy. It is soft to the touch, so it is comfortable sliding on skin. It also offers the right amount of give under tension to make it easy to tie a harness that stays comfortably tight without the addition of more tension than seems pleasant.

            Vertinimas 

            Morbide e sensuali


            Noi le abbiamo trovate perfette.

              Parašykite savo atsiliepimą

              Violetinė medvilninė surišimo virvė - profesionali virvė BDSM - violetinė

              Violetinė medvilninė surišimo virvė - profesionali virvė BDSM - violetinė

              Žavingo geismo draugai gauna ypatingą erotinių, dominuojančių akimirkų aksesuarą - violetinę medvilninę surišimo virvę. Su mūsų profesionalia BDSM virve jūsų ilgai puoselėtos surišimo fantazijos pagaliau taps realybe. Profesionali virvė taip pat pasižymi dideliu atsparumu tempimui ir yra itin tvirta; virvės galai užsandarinti galiniais dangteliais. Galima rinktis įvairių spalvų

              Parašykite savo atsiliepimą

              Kiti klientai taip pat pirko:

              20 kitų tos pačios kategorijos prekių: