Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Pakabinamas surišimas

Naujienlaiškis

Pėdų pakabinimo antrankiai - Deluxe - 2 odinių antrankių rinkinys

Pakabinami antrankiai pagaminti iš geriausios natūralios odos ir yra ergonomiškai pritaikyti, kad pakabinamas surišimas būtų ypač patogus. Tvirti, reguliuojami odiniai dirželiai leidžia optimaliai sureguliuoti suvaržymus ir užtikrina ypač tvirtą surišimą.

Daugiau informacijos

3054/00

249,90 €


-50,00 €

199,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Pakabinamieji antrankiai pagaminti iš geriausios natūralios odos ir yra ergonomiškai pritaikyti, kad pakabinamasis surišimas būtų ypač patogus. Tvirti, reguliuojami odiniai dirželiai leidžia optimaliai sureguliuoti suvaržymus ir užtikrina ypač tvirtą surišimą.

     

    Dėl kruopščiai užapvalintų kraštų ir malonaus paminkštinimo odiniai pakabinamieji antrankiai užtikrina maksimalų dėvėjimo komfortą, todėl net per ilgesnius BDSM seansus nesusidaro nemalonių spaudimo taškų. Prie stabilių D formos žiedų, pagamintų iš nerūdijančiojo plieno, mūsų antrankiai gali būti prijungti prie kabinimo taško po lubomis arba prie mūsų pakabos stovo (spustelėkite čia) ir garantuoti maksimalų saugumą. Naudodami aukštos kokybės pakabinamus rankogalius galite pakelti savo surišimo seansą į naują lygį.

     

    Kuo ypatingi kojų pakabinimo antrankiai?

     

    Mūsų odiniai kulkšnių antrankiai siūlo stabilų ir saugų būdą pakelti partnerio kojas į pakeltą padėtį. Taip partneris bus visiškai jūsų malonėje, o jūs galėsite mėgautis puikia prieiga prie visų intymių kūno dalių.

     

    Kulkšnių rankogaliai, naudojami pakabinamajam surišimui, turi būti ne tik patogūs, bet ir labai saugūs. Mūsų kojų pakabinimo antrankiai visiškai atitinka abu šiuos reikalavimus. Tvirta karvės odos oda, dvigubai susiūta, taip pat pritvirtinta kniedėmis.

     

    Pakabinimo rankogalius galima labai gerai naudoti ir su batais, tačiau juos taip pat galite prisegti tiesiai prie kojų. Tuomet galite leisti, kad jus trauktų į viršų, ir mėgautis nesvarumo ir visiškos Top malonės jausmu. Rekomenduojama tarp pakabos rankogalių pritvirtinti specialų pakabinamąjį skirstytuvą. Kai kojos išskėstos, buvimas savo malonėje yra ypač intensyvus.

     

    Patarimai dėl pakabinamų rankogalių:

     

    Užveržkite mūsų pakabos rankogalius labai tvirtai! Prieš tai atidžiai peržiūrėkite iliustracijas mūsų kataloge. Tuomet juos užsidėdami nesuklysite. Priklausomai nuo pėdos anatomijos, versija su batais arba be jų gali geriau jaustis pakabinamų antrankių naudojimo metu. Išbandykite, išbandykite patys. Įsitikinkite, kad naudojate geros kokybės priedus, pavyzdžiui, karabinus, grandines, virves ir pakabos strypus. Viskas turi būti pritaikyta atitinkamam kūno svoriui. Jei šią galvos ir kulnų surišimo techniką bandote pirmą kartą, išbandykite ją tik kelias minutes. Rekomenduojame tai daryti laisvalaikiu, o ne per visą surišimo seansą, kad pajustumėte, koks jausmas yra kaboti žemyn galva surišimo metu. Kaip visada, nepersistenkite!

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Prabangus 2 odinių kojų pakabų rinkinys
    • Pakabinami surišimo diržai
    • Skirti ne didesniam kaip 130 kg kūno svoriui
    • Medžiaga: Aukštos kokybės oda - augalinio rauginimo.
    • Paveikslėlyje pavaizduotas sling rėmas ir batai į komplektą neįeina.
    • Saugumas: esant didesniam kūno svoriui, nepalikite ant grindų daugiau nei kelių centimetrų. Jei norite pritvirtinti kaištį lubose, prieš pirmąją apkrovą jį reikia išbandyti. Nenaudokite vien tik įtvarų. Pakabinamaisiais surišimo diržais reikėtų užsiimti tik su asmeniu, kuriuo pasitikite.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Massive Ausführung in top qualität

    Wirklich robustes dickes Leder gut gepolstert und perfekt verarbeitet.
    Definitiv das Geld wert!
    Bin begeistert

      Vertinimas 

      Top Qualität

      Das Produkt ist definitiv seinen Preis Wert. Sehr robust und super gepolstert. Ich habe damit eine Sub Kopfüber aufgehangen und sie empfand es als sehr komfortabel, obwohl ich sie stark habe schwingen lassen. Auch das anziehen der Fußschlaufen ging super einfach und schnell.

        Vertinimas 

        Sehr gute Qualität

        Wir sind von den aufhängefessel sehr begeistert. Toll verarbeitet, anatomisch einwandfrei und an den richtigen Stellen gut gepolstert.

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Pėdų pakabinimo antrankiai - Deluxe - 2 odinių antrankių rinkinys

        Pėdų pakabinimo antrankiai - Deluxe - 2 odinių antrankių rinkinys

        Pakabinami antrankiai pagaminti iš geriausios natūralios odos ir yra ergonomiškai pritaikyti, kad pakabinamas surišimas būtų ypač patogus. Tvirti, reguliuojami odiniai dirželiai leidžia optimaliai sureguliuoti suvaržymus ir užtikrina ypač tvirtą surišimą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        11 kitų tos pačios kategorijos prekių: