Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM paddle

Naujienlaiškis

BDSM paddle pagamintas iš medžio - Big Bad Wolf

Jei esate dominuojantis, mūsų BDSM irklas "Big Bad Wolf" jus įtikins, bet jei esate pasyvus Sub, jūs jo bijosite! Šis BDSM irklas iš tiesų gali padėti jums įspūdingai sujaudinti partnerį - išbandykite jį!

Daugiau informacijos

3306/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Jei esate dominuojantis, mūsų BDSM irklas "Big Bad Wolf" jus įtikins, bet jei esate pasyvus Sub, jo bijosite! Šis BDSM irklas iš tikrųjų gali padėti jums įspūdingai sujaudinti partnerį - išbandykite!

     

    BDSM paddle pagamintas iš medžio - Big Bad Wolf

     

    Ieškote tobulo BDSM irklo, kuris ne tik gerai atrodytų, bet ir būtų funkcionalus? Tuomet mūsų paddle pagamintas iš medžio - kaip tik jums. Medinio BDSM irklo privalumas yra tas, kad jis labai patvarus ir stabilus. Mediena yra tvirta medžiaga, kuri ypač tinka naudoti spankingui. Be to, į "Big Bad Wolf" irklo smogiamąjį paviršių išfrezavome vilko pėdą, kuri tiesiogine prasme paliks neišdildomą įspūdį ant subinės užpakaliuko. Tinkamose rankose BDSM irklas užtikrins gerai sukruvintą užpakaliuką su išliekančiu suvenyru, kuris pasyviajam partneriui dar ilgai primins apie šį pliaukštelėjimo seansą... BDSM irklas puikiai laikosi rankoje, o odinis dirželis užtikrina patikimą suėmimą kiekvieno smūgio metu, kad ir koks stiprus jis būtų.

     

    Plakimas BDSM irklente:

     

    Mūsų BDSM irklentė naudojama smūgiams į sėdmenis, ypač siekiant sukelti malonų skausmą ar ekstazės pojūtį. Jis gali būti naudojamas per preliudiją arba kaip BDSM seanso dalis ir, žinoma, visada reikalauja visų dalyvių sutikimo. Naudojant medinį BDSM irklą reikia būti labai atidiems ir jautriems, kad būtų išvengta sužeidimų ir gerbiamos dalyvaujančių asmenų ribos. Psichologiniai pliaukštelėjimo ir BDSM irklų naudojimo aspektai gali būti labai įvairūs ir priklauso nuo individualios dalyvaujančių žmonių patirties ir pageidavimų. Apskritai pliaukštelėjimą ir plaktukų naudojimą galima laikyti galios ir paklusnumo forma, kai dominuojantis asmuo kontroliuoja paklusnų asmenį.

     

    Kaip prižiūrėti BDSM plaktuką?

     

    Norėdami prižiūrėti BDSM irklentę, po naudojimo nuvalykite ją drėgnu skudurėliu. Tada pakabinkite jį už kilpos ir laikykite iki kito plakimo seanso.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • BDSM irklentė "Big Bad Wolf"
    • Tinka stipriems smūgiams spardant.
    • Lygus ir lakuotas medis su natūralia tekstūra.
    • Odinė rankenos kilpa, kad būtų lengva valdyti.
    • Medžiaga: medis ir oda
    • Matmenys plotis: apie 12,7 cm, ilgis: apie 35,6 cm, storis: apie 1,9 cm.
    • Atkreipkite dėmesį, kad sekso žaislų, tokių kaip mūsų BDSM irklas, naudojimas yra asmeninis sprendimas ir turėtų būti naudojamas tik pasitarus ir laikantis saugumo priemonių. Kad ir kaip būtų praktikuojamas erotinis plakimas, visuotinai pripažįstama, kad absoliutaus saugumo, protingumo ir konsensualumo (saugaus, sveiko proto, konsensuso) principai sudaro lemiamą erotinio plakimo pagrindą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Perfect combination of aesthetics and functionality

    The Big Bad Wolf wooden BDSM paddle is the perfect combination of aesthetics and functionality. Made from durable and stable wood, it delivers a satisfying impact during spanking sessions. The carved wolf paw on the striking surface leaves a lasting impression on the sub's bottom. With its comfortable grip and secure leather loop, this paddle ensures precise control and a memorable experience.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Getting attention

    This will really get your attention, can feel the bite.

      Vertinimas 

      Must-Have für alle BDSM-Liebhaber!

      Dieses BDSM Paddle aus massivem Holz ist der absolute Knaller! Die Verarbeitung ist top und das Design super stylish. Es liegt perfekt in der Hand und lässt echt keine Wünsche offen. Meine absolute Empfehlung – holt es euch!

        Parašykite savo atsiliepimą

        BDSM paddle pagamintas iš medžio - Big Bad Wolf

        BDSM paddle pagamintas iš medžio - Big Bad Wolf

        Jei esate dominuojantis, mūsų BDSM irklas "Big Bad Wolf" jus įtikins, bet jei esate pasyvus Sub, jūs jo bijosite! Šis BDSM irklas iš tiesų gali padėti jums įspūdingai sujaudinti partnerį - išbandykite jį!

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: