Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

"E-Stim" irklas su spygliais: įelektrinanti BDSM patirtis pagal Dr. Sado

Pamirškite viską, ką žinojote apie plakimą: "Dr. Sado" "E-Stim" irklas su spygliais yra kito lygio! Ar esate pasiruošę intensyviam seansui, kuris neprilygstamai stimuliuos VISUS jūsų malonumo ir skausmo receptorius? Jei atsakymas yra "Taip, pone", tuomet naujausias Dr. Sado išradimas yra kaip tik jums!

Daugiau informacijos

3486/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Pamirškite viską, ką žinojote apie plakimą: "Dr. Sado" "E-Stim" irklas su spygliais yra kito lygio! Ar esate pasiruošę intensyviam seansui, kuris neprilygstamai stimuliuos VISUS jūsų malonumo ir skausmo receptorius? Jei atsakymas yra "Taip, pone", tuomet naujausias Dr. Sado išradimas kaip tik jums: BDSM irklas su elektrostimuliacija, kuris palieka kur kas daugiau nei įspūdį!

     

    Kodėl šis Dr. Sado irklas užkariauja BDSM pasaulį!

     

    Elektrizuojantys smaigaliai viską pakeičia! Dygliukai padidina elektrostimuliacijos intensyvumą sukoncentruodami elektros impulsą į mažesnius odos plotus ir dalis. Tai lemia stipresnį ir visiškai koncentruotą pojūtį, kurį sukelia kiekvienas BDSM mentelės smūgis. Taigi jaučiamas ne tik spyglių sukeliamas fizinis malonumo skausmas, bet ir papildomas elektrostimuliacijos stimulas. Šlepečių ir elektrostimuliacijos derinys suteikia dvigubą pojūtį, kuris yra netikėtas ir intensyvus. Tai BDSM žaislas, kuris tikrai nėra skirtas visiems, tačiau tiems, kurie trokšta intensyvios ir skausmingos "stimuliacijos", jis yra būtinas BDSM repertuaro priedas.

     

    Norite intensyvesnės patirties? Dr. Sado turi sprendimą!

    Ypatingas erotinės E-Stim (elektrostimuliacijos) dalykas: E-Stim suteikia visiškai naują patirtį tarp malonumo ir skausmo. E-Stim tiesiogiai kreipiasi į nervus ir siunčia švelnias arba skausmingas elektros bangas per kūną. Šios unikalios pojūčių bangos yra daugiau nei paviršutiniška stimuliacija, jos prasiskverbia giliai į jūsų vidų ir sukuria kvapą gniaužiantį skausmo ir malonumo derinį.

     

    Elektrostimuliacija, dažnai vadinama e-stimuliatoriumi, greitai tapo populiaria BDSM scenos praktika, atveriančia naujus malonumo ir pasidavimo horizontus. BDSM scenarijuose elektrostimuliacija siejama su kontrolės ir paklusnumo sąvokomis. Dominuojantis partneris gali kontroliuoti elektros impulsų intensyvumą ir dažnumą, o tai sesijai suteikia papildomą galios ir dominavimo sluoksnį. Svarbu ne tik fizinis pojūtis, bet ir psichologinis komponentas - žinojimas, kad kitas asmuo kontroliuoja šiuos intensyvius ir neįprastus pojūčius. E-stimuliacija taip pat yra puikus būdas tyrinėti ribas. Nes kiekvienas žmogus į elektrostimuliaciją reaguoja skirtingai: tai, ką vienas žmogus jaučia kaip lengvą dilgčiojimą, kitam gali būti intensyvus ir pribloškiantis pojūtis. Ši netikrumo ir laukimo sąveika gali pagilinti partnerių ryšį ir yra įdomus pokytis, palyginti su tradicinėmis BDSM praktikomis.

     

    Dr. Sado "E-Stim Paddle" išpildys jūsų sadomazochistines fantazijas:

    • Dvipusis veikimas: vienoje pusėje dešimt spyglių suteikia intensyvų, skausmingą pojūtį, o kita, lygioji pusė puikiai tinka klasikiniam pliaukštelėjimui ar švelnesniems prisilietimams.
    • Įelektrinančios akimirkos: Įjunkite elektrostimuliaciją ir pajuskite, kaip kiekvienas smūgis irklu įgauna papildomą dimensiją dėl elektrai laidžių spyglių. Pasirinkite vieną iš dviejų intensyvumo lygių - išbandykite juos abu ir raskite sau tinkamiausią vietą.
    • Stilius ir medžiaga: "Estim Paddle", vėsios juodos spalvos, yra pagamintas iš veganiškos odos (PU) ir gražių nikelio neturinčių metalinių akcentų. Tikras akį traukiantis ir stilingas BDSM žaislas jūsų kolekcijai.
    • Nereikia keisti baterijos: naudodami pridedamą USB laidą galite įkrauti irklentę vėl ir vėl.

     

    Saugumo pastaba: BDSM irklentė negali liestis su vandeniu. Elektrostimuliacijos gaminių negalima naudoti krūtinės srityje ir jie netinka žmonėms su širdies stimuliatoriais.

     

    Daugiau informacijos:

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Muy buena

    El material es muy bueno, me ha resultado comoda de usar , muy versátil y superestética,

      Vertinimas 

      An electrifying companion for intense sessions

      As a professional dominatrix, I am always on the lookout for innovative and exciting BDSM toys that can provide my submissives with an unparalleled experience. Dr. Sado's E-Stim Paddle is a game changer that pushes the boundaries of pleasure and pain, setting new standards in the BDSM world. The electrifiable spikes on this paddle are a stroke of genius. They take electrostimulation to a whole new level by concentrating the electrical impulse on specific areas of the skin. This extraordinary feature intensifies the sensation of each stroke, adding an electrifying element to the submissive's experience. With this paddle, the combination of spanking and electrostimulation creates an incredibly powerful and exhilarating sensation that awakens all the pleasure and pain receptors. This paddle is not for the faint of heart, but for those seeking high intensity sensations it is an absolute must have in their repertoire. It allows me as a dominatrix to deliver a double dose of sensation, ensuring a session that is both surprising and intense. The electrifying spikes make each stroke more pronounced, driving the submissive's responses to new heights. Dr. Sado's E-Stim Paddle has become an essential tool in my arsenal. Its unique design, coupled with its ability to deliver heightened sensations, is unparalleled in the BDSM world. It allows me to create experiences that push boundaries and explore new dimensions of pleasure and pain. In conclusion, Dr. Sado's E-Stim Paddle is a revolutionary creation that offers an electrifying avenue for exploration within BDSM. Its ability to combine spanking with electrostimulation creates an experience that will captivate even the most experienced players. If you're ready to delve into uncharted territories of sensation, this paddle is an unparalleled companion.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      "E-Stim" irklas su spygliais: įelektrinanti BDSM patirtis pagal Dr. Sado

      "E-Stim" irklas su spygliais: įelektrinanti BDSM patirtis pagal Dr. Sado

      Pamirškite viską, ką žinojote apie plakimą: "Dr. Sado" "E-Stim" irklas su spygliais yra kito lygio! Ar esate pasiruošę intensyviam seansui, kuris neprilygstamai stimuliuos VISUS jūsų malonumo ir skausmo receptorius? Jei atsakymas yra "Taip, pone", tuomet naujausias Dr. Sado išradimas yra kaip tik jums!

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      19 kitų tos pačios kategorijos prekių: