Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM dujų kaukės

Naujienlaiškis

MSX dujokaukė su viso veido skydeliu - BDSM kvėpavimo kaukė

Ši dujokaukė yra ne tik paklusnumo simbolis, bet ir komforto bei geros savijautos BDSM seanso metu garantija. Aukštos kokybės medžiagos užtikrina malonų pojūtį dėvint ir leidžia visapusiškai įsitraukti į dominavimo žaidimą.

Daugiau informacijos

3365/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ši dujokaukė yra ne tik paklusnumo simbolis, bet ir komforto bei geros savijautos BDSM seanso metu garantija. Aukštos kokybės medžiagos užtikrina malonų pojūtį dėvint ir leidžia visapusiškai įsitraukti į dominavimo žaidimą. Patirkite ekstazę, kurią galima pasiekti tik puikiai derinant kontrolę ir dominavimą.

     

    MSX Full Visor dujokaukė yra futuristinės išvaizdos dujokaukė, kuri stebina tiek savo dizainu, tiek funkcionalumu. Dėl plataus skydelio ji užtikrina puikų matomumą ir leidžia dėvėtojui aiškiai matyti aplinką. Dujokaukės priekyje yra standartinė M40 jungtis dujokaukių žarnoms, prie kurios galima lengvai prijungti įvairius priedus. Ši jungtis užtikrina saugų ir patikimą oro tiekimą BDSM seanso metu arba kitose situacijose, kai svarbų vaidmenį vaidina kontrolė ar BC. Dujokaukė "MSX Full Visor" turi patogų reguliuojamą nailoninį dirželį ir dirželį nugaroje. Tai leidžia lengvai ir individualiai prisitaikyti prie dėvinčiojo galvos dydžio ir užtikrina saugų bei patogų dėvėjimą.

     

    Nesvarbu, ar norite pasinerti į BDSM gelmes, ar tiesiog patirti kontrolės ir galios jausmą: MSX dujokaukė su visu skydeliu suteikia galimybę pasinerti į kitą pasaulį. Dėl futuristinio dizaino, didelio skydelio ir praktiškų funkcijų ši dujokaukė yra privalomas aksesuaras tiems, kurie mėgsta visiškai paklusti.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • BDSM dujokaukė
    • Platus skydelis optimaliam matomumui užtikrinti.
    • Su priekine M40 standarto dujokaukės žarnos jungtimi.
    • Su lengvai reguliuojamais nailoniniais dirželiais ir užrišimais nugaroje.
    • Atsargiai Šis gaminys skirtas patyrusiems asmenims, užsiimantiems BDSM veikla abipusiu sutikimu. Bendravimas, saugumas ir visų dalyvaujančiųjų gerovė visada turi pirmenybę!

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    The Ultimate BDSM Sensation – 5 Stars

    The MSX Full Visor Gas Mask is a true masterpiece, embodying both form and function. As an avid BDSM enthusiast, the gas mask has become an essential part of my play, symbolizing submission and heightening the intensity of each session. This particular model has provided me with an unparalleled experience.

    The moment I slipped it on, I was immediately impressed by the comfort it offers. The materials are clearly of the highest quality, and it's evident that every detail has been thoughtfully designed. I was able to lose myself in the world of dominance, fully embracing the ecstasy that comes with it, without any distractions.

    The wide visor is a standout feature. It offers impeccable clarity, allowing me to observe my surroundings with precision. This adds another layer of excitement to our sessions, ensuring I'm always in the moment.

    Functionality is top-notch. The standard M40 connection at the front makes it incredibly versatile, accommodating various accessories seamlessly. The assurance of a steady and reliable air supply during BDSM sessions, especially when control or BC comes into play, is vital. This gas mask delivers flawlessly in that aspect.

    Lastly, the adjustable nylon strap and the rear straps ensure a perfect fit, catering to various head sizes. This means I can indulge in our sessions without any concerns about the mask shifting or getting uncomfortable.

    If you're seeking a gas mask that promises both aesthetics and an unbeatable experience, look no further than the MSX Full Visor Gas Mask. It's truly in a league of its own.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Geil mit Poppers

    Diese Maske hat nur eine der Geilsten Erfahrungen zusammen mit Poppers beschert

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    MSX dujokaukė su viso veido skydeliu - BDSM kvėpavimo kaukė

    MSX dujokaukė su viso veido skydeliu - BDSM kvėpavimo kaukė

    Ši dujokaukė yra ne tik paklusnumo simbolis, bet ir komforto bei geros savijautos BDSM seanso metu garantija. Aukštos kokybės medžiagos užtikrina malonų pojūtį dėvint ir leidžia visapusiškai įsitraukti į dominavimo žaidimą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    21 kitų tos pačios kategorijos prekių: