Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Spandekso kaukės

Naujienlaiškis

Rožinė BDSM fetišo kaukė - spandekso kaukė su angomis burnai ir akims

Ši fetišo kaukė uždengia didelę veido dalį, todėl idealiai tinka anoniminiam seksui ir ypač oraliniam seksui viešoje vietoje. Galite matyti ir užsiimti oraliniu seksu neatpažindami savo veido.

Daugiau informacijos

3379/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų rožinė fetišo kaukė su angomis akims ir burnai atveria jausmingų galimybių pasaulį ir puikiai tinka įvairiems erotiniams scenarijams.

     

    Įsitikinkite šios fetišo kaukės privalumais ir ypatingomis savybėmis:

     

    Visiškas anonimiškumas: kaukė uždengia didelę veido dalį, todėl puikiai tinka anoniminiam seksui ir ypač oraliniam seksui viešoje vietoje. Galite matyti ir užsiimti oraliniu seksu neatpažindami savo veido.

     

    Dėvėjimo patogumas: Spandeksas pasižymi dėvėjimo patogumu. Jis yra lengvas, pralaidus orui ir prisitaiko prie veido. Tai reiškia, kad kaukę galima patogiai dėvėti ilgą laiką.

     

    Pritaikomumas: dėl elastingo spandekso kaukė lengvai prisitaiko prie skirtingų veido formų ir dydžių. Tai reiškia, kad kaukė visada gerai priglunda ir neslysta.

     

    Derinamumas: Kaukę galima derinti su daugeliu kitų BDSM aksesuarų. Pavyzdžiui, ji puikiai tiks su rožiniu skaistybės diržu priverstinio feminizavimo seansui. Rožinė kaukė pabrėžia moteriškumą ir sustiprina vaidmenų žaidimą.

     

    Estetika: Pasirinkta spalva, šiuo atveju rožinė, gali stipriai paveikti nuotaiką ir psichologinius vaidmenų žaidimo aspektus. Rožinė spalva gali kelti moteriškumo, nuolankumo ir net pažeminimo asociacijas, o tai gali sustiprinti vaidmenų žaidimą.

     

    Apskritai ši elastano kaukė su angomis burnai ir akims yra universalus ir įdomus priedas prie jūsų turimų BDSM reikmenų. Mūsų spandekso kaukė yra universalus aksesuaras, tinkantis tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems naudotojams ir leidžiantis kurti nesuskaičiuojamą daugybę scenarijų.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Fetišo kaukė, pagaminta iš spandekso
    • Spandeksas, dar vadinamas elastanu, yra sintetinis pluoštas, pasižymintis išskirtiniu elastingumu. Todėl spandeksas dažnai naudojamas drabužiams, kurie priglunda prie kūno ir turi gerai prisitaikyti, pavyzdžiui, sportiniams drabužiams, maudymosi kostiumams arba garsiosioms MEO BDSM kaukėms.
    • Priežiūros instrukcijos: Spandeksas yra gana lengvai prižiūrimas. Spandeksą visada reikia skalbti rankomis. Naudokite drungną vandenį ir švelnų muilą. Nemirkykite ir neskalbkite kaukės, nes tai gali pažeisti pluoštus. Padėkite kaukę lygiai, kad išdžiūtų. Venkite tiesioginių saulės spindulių ir karščio, nes jie gali pažeisti medžiagą. Spandekso negalima lyginti, nes karštis gali pažeisti pluoštus. Jei laikysitės šių priežiūros nurodymų, jūsų spandekso kaukė ilgai išliks geros būklės ir suteiks jums daug jaudinančių BDSM seansų.
    • BDSM internetinė parduotuvė: Atraskite didelį fetišistinių kaukių pasirinkimą, kurios buvo specialiai sukurtos tam, kad suteiktų jūsų jausmingiems potyriams naujo gilumo ir intensyvumo. Nesvarbu, ar pageidaujate visiškos tamsos, ar mieliau jausmingai žvelgtumėte į savo partnerį, turime jums tinkamą spandekso kaukę. Spandekso kaukė be angų: Puikiai tinka tiems, kurie nori visiškai netekti pojūčių. Sustiprinta akių sritis užtikrina visišką neskaidrumą ir sustiprina kitus pojūčius. Spandekso kaukė su burnos angomis: palikite burną laisvą jaudinančiam čiulpimui, o akys liks laukiamoje tamsoje. Spandekso kaukė su akių angomis: Žiūrėkite partneriui į akis, o likusi veido dalis liks anonimiškai uždengta. Ideali kaukė išreikšti dominavimą ir paklusnumą neprarandant akių kontakto. Spandekso kaukė su akių ir burnos angomis: mėgaukitės tobula pusiausvyra tarp laisvės ir suvaržymo. Puikiai tinka tiems, kurie ieško vidutinio lygio pojūčių atėmimo.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Spandexmaske von MEO

    Als Fan von Spandex-Produkten musste ich diese Spandexmaske unbedingt haben. Und sie hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen! Das Material fühlt sich super weich an und passt sich perfekt an die Gesichtskonturen an. Durch die Mund- und Augenöffnungen bleibt man stets Herr der Lage. Die pinke Farbe der Maske ist ein echter Hingucker. Die Spandexmaskeermöglicht nicht nur anonymen Sex in der Öffentlichkeit, sondern noch einiges mehr. Mein Partner und ich sind begeistert und können sie nur jedem empfehlen, der seine sexuellen Horizonte erweitern möchte.

      Vertinimas 

      Ein sexy Accessoire für geile Abenteuer

      Ich kann gar nicht genug von dieser Spandexmaske schwärmen! Die leuchtend pinke Farbe zieht alle Blicke auf sich und macht jeden Moment unvergesslich. Die Maske sitzt perfekt und ist so komfortabel, dass man sie über längere Zeiträume tragen kann, ohne sich eingeengt zu fühlen. Die Augen- und Mundöffnungen sind perfekt positioniert und ermöglichen volle Funktionalität. Es fühlt sich wunderbar an, anonym zu sein und dennoch voll und ganz am Geschehen teilnehmen zu können. Perfekt für all jene, die ihre Fantasien in die Realität umsetzen und sich dabei anonym fühlen möchten. Absolut empfehlenswert!

        Vertinimas 

        Perfetta per il gioco di ruolo

        Maschera in spandex comoda e perfetta per il BDSM. Consigliata!

          Vertinimas 

          Qualité impressionnante!

          Cette cagoule en spandex est absolument fantastique ! Elle est non seulement confortable mais aussi très résistante. Elle offre une expérience sensorielle intense. De plus, elle est facile à entretenir et résiste parfaitement à une utilisation régulière.

            Vertinimas 

            A True Game-Changer!

            I never thought a spandex mask could enhance my BDSM experience so drastically. The fit is perfect, conforming to my features snugly and providing an amazing sensory deprivation effect. I love how it can be disorienting, yet completely safe. This mask is definitely a worthwhile investment for any BDSM enthusiast!

              Parašykite savo atsiliepimą

              Rožinė BDSM fetišo kaukė - spandekso kaukė su angomis burnai ir akims

              Rožinė BDSM fetišo kaukė - spandekso kaukė su angomis burnai ir akims

              Ši fetišo kaukė uždengia didelę veido dalį, todėl idealiai tinka anoniminiam seksui ir ypač oraliniam seksui viešoje vietoje. Galite matyti ir užsiimti oraliniu seksu neatpažindami savo veido.

              Parašykite savo atsiliepimą

              Kiti klientai taip pat pirko:

              16 kitų tos pačios kategorijos prekių: