Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM apykaklės

Naujienlaiškis

Užrakinama odinė svetainė Posture Collar - juoda/mėlyna

Mėgaukitės dominavimu ir paklusnumu surišimo srityje su mūsų užrakinamais juodos/mėlynos odos Posture Collar. Ši BDSM apykaklė yra pagaminta iš tvirtos odos, o jos sandarus prigludimas užtikrina, kad nešiotojo galva ir kaklas būtų vertikalioje padėtyje.

Daugiau informacijos

3333/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mėgaukitės dominavimu ir paklusnumu surišimo srityje su mūsų užrakinamais juodos/mėlynos odos Posture Collar. Ši BDSM apykaklė yra pagaminta iš tvirtos odos, o jos sandarus prigludimas užtikrina, kad nešiotojo galva ir kaklas būtų vertikalioje padėtyje. Elegantiškas juodos ir mėlynos spalvų derinys suteikia mūsų odinei Posture Collar apykaklei ryškią ir patrauklią estetiką, kuri veikia jausmus ir skatina vaizduotę. Su šiuo odiniu Posture Collar antkakliu galite patirti naują BDSM rūšį, išreikšdami paklusnumą arba dominavimą ir patirdami intensyvų galios ir kontrolės jausmą. Patirkite BDSM žavesį ir aistrą su Posture Collar, puikiu aksesuaru reikliems surišimo mėgėjams.

    Kuo ypatingas šis iš odos pagamintas Posture Collar?

     

    Rankų darbo Posture Collar by MEO ® apykaklėms gaminti naudojama tik išskirtinė karvės oda, todėl apykaklė yra ypač tvirta ir užtikrina labai gerą dėvėjimo komfortą surišimo metu. Posture Collar apykaklė sandariai ir tvirtai priglunda prie kaklo. Metalinėmis sagtimis, panašiomis į diržą, Posture Collar galima užsegti ir pritaikyti prie bet kokio kaklo apimties. Trys integruoti D formos žiedai, pagaminti iš nerūdijančio plieno, suteikia galimybę optimaliai integruoti Posture Collar į surišimo seansą. Pavyzdžiui, galite pritvirtinti pavadėlio virvę, grandinėles su užkabinamaisiais kabliukais, antrankius arba surišimo virvę. Dėl mūsų naudojamų aukštos kokybės sagčių ir kniedžių su įspaustu MEO ® logotipu mūsų Posture Collar ne tik apsaugotas nuo klastojimo, bet ir toks patvarus, kad idealiai tinka ilgesniems ir intensyvesniems BDSM seansams. Specialios sagtys nugaroje leidžia Posture Collar užrakinti mažomis pakabinamomis spynomis. Pridedamos dvi pakabinamos spynos su tuo pačiu raktu ir 4 raktai. Taip pat Posture Collar galima užrakinti mūsų elektronine laiko spyna MEOBOND. Mūsų BDSM parduotuvėje taip pat galite rasti derančių odinių rankų ir kojų antrankių.

     

    Posture Collar - Tinkamos laikysenos reikia išmokti!

     

    Posture Collar yra odinė apykaklė, specialiai naudojama BDSM praktikoms. Ji yra anatomiškesnės formos, aukštesnė ir standesnė nei įprasta apykaklė ir verčia ją dėvinčiojo galvą pakelti į viršų, todėl laikysena būna tiesesnė. Ji taip pat yra griežtesnė ir labai tvirtai priglunda prie kaklo, kad apribotų galvos judesius ir užtikrintų specifinę laikyseną. BDSM santykiuose Posture Collar gali būti paklusnumo ir dominavimo simbolis. Be to, jis gali būti naudojamas kaip auklėjimo priemonė, verčianti jį dėvintį asmenį užimti vertikalesnę laikyseną ir būti paklusnesnį. BDSM kalboje Posture Collar dažnai vadinamas "laikysenos apykakle" arba "dominavimo apykakle". Dėvint odinį Posture Collar antkaklį gali užsimegzti gilesnis ryšys tarp jame dalyvaujančių žmonių - Top ir Sub.

     

    Kodėl Posture Collar yra toks populiarus surišimo srityje?

     

    Odinė Posture Collar apyrankė ypač populiari BDSM scenoje, nes suteikia galimybę išreikšti dominavimą ir absoliutų paklusnumą. Apykaklės dėvėjimas gali būti jausminga patirtis dėvinčiajam, nes ji labai tvirtai priglunda ir stipriai apriboja galvą bei kaklą, suteikdama apribojimo ir kontrolės pojūtį. BDSM apykaklė taip pat gali būti aiškus dominuojančio partnerio simbolis, padedantis įtvirtinti kontrolę ir dominavimą santykiuose.

     

    Kaip prižiūrėti ir valyti odinę apykaklę Posture Collar?

     

    Posture Collar paprasčiausiai valoma drėgnu skudurėliu. Norėdami prižiūrėti odinį Posture Collar antkaklį, retkarčiais galite naudoti gerą odos tepalą, skirtą lygiai odai. Dėl to Posture Collar oda išliks ypač elastinga. Tik tinkamai prižiūrint odinis Posture Collar išliks optimalios būklės ir bus patvarus bei ilgaamžis.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • BDSM laikysenos apykaklė
    • Medžiaga: oda, nerūdijantis plienas
    • Ypač aukšta, paminkštinta apykaklė, pagaminta iš tvirtos odos, tvirtai pozicionuojanti ir fiksuojanti galvą.
    • Su dviguba sagtimi nugaroje ir trimis tvirtai pritvirtintais D formos žiedais.
    • Pridedamos dvi panašios pakabinamos spynos ir 4 raktai.
    • Maksimalus aukštis apie 17,5 cm, plotis 42 cm
    • Svarbu atkreipti dėmesį, kad laikysenos apykaklės turėtų būti naudojamos tik gavus sutikimą ir laikantis saugumo priemonių, kad būtų išvengta galimų sužalojimų ar emocinės žalos. Prieš naudojant laikysenos apykaklę visada svarbu aiškiai pasikalbėti, kad visi dalyvaujantys asmenys su tuo sutiktų ir žinotų savo ribas.
    • BDSM internetinė parduotuvė: Atraskite jaudinantį BDSM pasaulį su MEO, pirmaujančia aukštos kokybės BDSM produktų internetine parduotuve. Pasinerkite į gundymo, dominavimo ir atsidavimo pasaulį. Mūsų asortimentą sudaro platus išskirtinių odinių vergų apykaklių ir pozos apykaklių, specialiai sukurtų patenkinti reiklius BDSM mėgėjų poreikius, pasirinkimas. Mūsų odinės vergų apykaklės įkūnija kokybę, eleganciją ir jausmingumą. Kiekviena apykaklė kruopščiai gaminama rankomis, kad atitiktų aukščiausius standartus. Minkšta odos tekstūra ir kruopštus meistriškumas suteikia kiekvienai apykaklei neprilygstamą estetiką. Nesvarbu, ar tai būtų klasikinė juoda apykaklė, ar akį traukiantis dizainas, ar reguliuojamos galimybės - turime apykaklę, tinkančią kiekvienam skoniui. Mūsų laikysenos apykaklės yra ne tik nuostabios akį traukiančios priemonės, bet ir galingi laikysenos kontrolės įrankiai. Šios apykaklės yra specialiai sukurtos taip, kad padėtų jūsų partneriui pasiekti tiesią ir nuolankią laikyseną. Dėl tvirtų medžiagų ir reguliuojamų užsegimų jos užtikrina ir komfortą, ir veiksmingą kontrolę. Pajuskite, kokią valdžią turite savo paklusniam partneriui, kai su mūsų Posture Collar apykaklėmis nustatysite jam tinkamą padėtį. MEO žinome, kokia svarbi yra kokybė ir saugumas. Mūsų gaminiai pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kurios reiškia ilgaamžiškumą ir patikimumą. Daug dėmesio skiriame detalėms ir užtikriname, kad kiekviena apykaklė ir Posture Collar atitiktų aukščiausius standartus. Galite pasikliauti mūsų gaminiais, kad BDSM seansai pakiltų į kitą lygį. užsisakykite iš MEO šiandien ir atraskite begalines BDSM teikiamas galimybes. Nesvarbu, ar esate patyręs šeimininkas, ar smalsus vergas, mūsų BDSM parduotuvėje rasite reikiamų priedų ir gaminių, kad įgyvendintumėte savo fantazijas. Pažadinkite aistrą ir ištirkite savo ribas su MEO odiniais vergų antkakliais ir laikysenos apykaklėmis. Pasikliaukite patirtimi ir kokybe, dėl kurių tapome patikimu BDSM scenos vardu.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Excellent product, quality is unmatched, fits perfectly

    Excellent product, quality is unmatched, fits perfectly

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Absolut begeistert von diesem erstklassigen Leder-Posture-Collar

    Ich muss unbedingt meine Begeisterung für das BDSM-Posture-Collar aus Leder teilen, das ich kürzlich gekauft habe! Es hat meine Erwartungen nicht nur erfüllt, sondern bei weitem übertroffen, und ich kann es kaum erwarten, euch bald noch mehr darüber zu erzählen.

    Zuerst einmal war der Versand unglaublich schnell – ich hatte das Paket bereits am nächsten Tag bei mir in Salzburg! Das nenne ich mal blitzschnellen Service. Schon beim Auspacken konnte ich die hohe Qualität des Collars erkennen: Das Leder ist butterweich und angenehm auf der Haut, ohne dabei an Stabilität zu verlieren.

    Das Design des Posture-Collars ist einfach fantastisch. Es ist nicht nur ästhetisch ansprechend, sondern auch extrem funktional. Es hält den Kopf in einer aufrechten Position und unterstreicht damit meine devote Haltung beim Bondage. Das verstellbare Verschlusssystem ermöglicht eine individuelle Anpassung, sodass es für unterschiedliche Halsumfänge perfekt geeignet ist. Außerdem ist es sogar abschließbar!!!! Ich bin auch begeistert von der Robustheit und Qualität dieses Collars. Es ist klar, dass hier Wert auf hochwertige Materialien und sorgfältige Verarbeitung gelegt wurde. Selbst nach mehreren intensiven Sessions sieht das Collar immer noch aus wie komplett neu – kein Reißen, kein Verblassen, einfach top!

    Insgesamt kann ich dieses BDSM-Posture-Collar aus Leder jedem empfehlen, der auf der Suche nach einem stilvollen, hochwertigen und langlebigen Accessoire für seine BDSM-Sessions ist. Es hat mich wirklich überzeugt und wird definitiv zu meinem Lieblingsstück in meiner Sammlung!

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Užrakinama odinė svetainė Posture Collar - juoda/mėlyna

    Užrakinama odinė svetainė Posture Collar - juoda/mėlyna

    Mėgaukitės dominavimu ir paklusnumu surišimo srityje su mūsų užrakinamais juodos/mėlynos odos Posture Collar. Ši BDSM apykaklė yra pagaminta iš tvirtos odos, o jos sandarus prigludimas užtikrina, kad nešiotojo galva ir kaklas būtų vertikalioje padėtyje.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: