Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM apykaklės

Naujienlaiškis

BDSM odinė apykaklė - juoda/mėlyna - Amsterdam

Dėl specialios odos ir kruopštaus apdirbimo BDSM apykaklė užtikrina optimalų dėvėjimo komfortą, todėl juodai mėlyną apykaklę galima dėvėti ne tik surišimo seanso metu. Ant 3 pritvirtintų žiedų, pagamintų iš nerūdijančio plieno, galima užkabinti vergo pavadėlį arba grandinėles su karabinais, kad visada galėtumėte kontroliuoti savo Sub.

Daugiau informacijos

2560/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Dėl specialios odos ir kruopštaus apdirbimo BDSM apykaklė užtikrina optimalų dėvėjimo komfortą, todėl juodai mėlyną apykaklę galima dėvėti ne tik surišimo seanso metu. Ant 3 pritvirtintų nerūdijančio plieno žiedų galima užkabinti vergo pavadėlį arba grandinėles su karabinais, kad visada galėtumėte kontroliuoti savo Sub.

     

    BDSM apykaklė ne tik praktiškai naudojama surišimo tikslais, bet ir visada turi didelę simbolinę reikšmę. Tačiau MEO ® žengia dar toliau ir papildo šį aiškų BDSM scenos ženklą spalvingo dizaino BDSM apykakle, kuri atskleidžia kur kas daugiau nei tai, kad kažkas yra tiesiog nuolankus ar vergas.

     

    Šią dvispalvę BDSM apykaklę galite rinktis iš skirtingų spalvų, pavyzdžiui, juodos, žalios, raudonos, mėlynos ir baltos. Šios spalvos yra analogiškos visame pasaulyje žinomam Hankio kodui. Šis kodeksas nepalieka jokių neatsakytų klausimų, o Sub gali net papasakoti savo potencialiam partneriui, kas jam patinka arba koks yra jo fetišas, kai jis yra surištas ir užkimštas burna vergovės metu. Odinę BDSM apykaklę galima nešioti net kaip madingą aksesuarą.

     

    Trys plieniniai žiedai, vienas priekyje ir du šonuose, leidžia BDSM apykaklę puikiai integruoti į surišimo seansą, pavyzdžiui, pritvirtinti grandinėles su kabliukais, surišimo virves ar vergo pavadėlį. BDSM apykaklės dydį galima reguliuoti metaline sagtimi ir pritaikyti praktiškai bet kokio dydžio kaklui.

     

    Kuo ypatinga ši odinė BDSM apykaklė?

     

    BDSM apykaklei gaminti naudojame specialią odą, todėl ją dėvėti itin patogu. Dėl puikaus apdirbimo BDSM apykaklę labai patogu nešioti net ir per naktį, ji netampa nepatogi. Puikus meistriškumas ir aistra vergovei susilieja šioje BDSM apykaklėje, kurios kokybę MEO ® garantuoja savo vardu. Dėl klasikinio dizaino su moderniu prieskoniu ši graži BDSM apykaklė tikrai padarys įspūdį visiems.

     

    Ar galiu derinti BDSM apykaklę su kitais bondage aksesuarais?

     

    Be šios BDSM apykaklės, mūsų "Amsterdam" serijoje taip pat yra odiniai antrankiai ir atitinkami kulkšnių antrankiai. Galite rinktis iš skirtingų spalvų. Ypač jei šią BDSM apykaklę derinsite su antrankiais, o galbūt naudosite ir raištį akims, atsiveria nuostabios galimybės. Arba galite naudoti surišimo kaukę, kuri erotiškai sustiprina suvokimą ir padaro jaudinančią galios ir pasitikėjimo sąveiką surišime dar įspūdingesnę. Norite žengti šiek tiek toliau? Tuomet gal net į savo surišimo seansą įtraukite populiarųjį CELLMATE nekaltybės diržą. Naudingi šios BDSM apykaklės priedai neabejotinai yra mūsų vergo pavadėlis, kurį siūlome įvairių dizainų, surišimo virvė arba mūsų specialus surišimo kabliukas grandinėms pritvirtinti.

     

    Kaip prižiūrėti ir valyti odinę BDSM apykaklę?

     

    BDSM apykaklę paprasčiausiai valykite drėgnu skudurėliu. Norėdami prižiūrėti odinę BDSM apykaklę, retkarčiais naudokite gerą odos tepalą lygiai odai. Taip oda išliks elastinga. Tik tinkamai prižiūrint odinę BDSM apykaklę, ji išliks geros būklės ir bus ilgaamžė bei patvari.

     

    Į ką turėčiau atkreipti dėmesį pirkdamas BDSM apykaklę?

     

    Naudodami MEO ® bondage gaminius ne tik būsite saugūs, bet ir galėsite 100 % mėgautis bondage su savo partneriu. Pirkdami bondage suvaržymus, turėtumėte įsitikinti, kad pasirinkti gaminiai tinka ir yra individualiai reguliuojamo dydžio! Tai padidina dėvėjimo komfortą ir garantuoja ilgus metus trunkantį malonumą. Medžiaga turėtų būti patvari ir ilgaamžė, pavyzdžiui, mūsų naudojama aukštos kokybės oda. Kad net ir po surišimo išliktumėte geros nuotaikos, taip pat turėtumėte laikytis mūsų priežiūros instrukcijų, kurias, žinoma, pridedame prie kiekvieno gaminio.

     

    Patarimai ir gudrybės, kaip naudotis bondage:

     

    Prieš surišant padeda apibrėžti vadinamąją Safeword rinkinį. Taip išvengsite netyčinio asmeninių ribų peržengimo taip greitai. Šis Safeword tai BDSM praktikoje naudojamas signalizuojantis žodis, kuriuo surištas, nuolankus partneris gali parodyti, kad nenori tęsti veiksmo. Konsensualiai atliekamų praktikų kontekste ryškus Safeword yra besąlygiškas įpareigojimas nedelsiant liautis. Efektyvus ir patikimas saugių žodžių naudojimas yra viena iš absoliučiai būtinų BDSM su sutikimu sąlygų.

     

    Daugiau informacijos:

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Assolutamente consigliato

    Oggetto fine e non volgare... assolutamente consigliato!!!

      Vertinimas 

      Auch für lange Tragezeiten

      Das BDSM Halsband von MEO ist wirklich sehr gut gepolstert und hat innen eine weiche Oberfläche, die sich samtig anfühlt. Es ist außerdem stabil und kann lange problemlos getragen werden.

        Parašykite savo atsiliepimą

        BDSM odinė apykaklė - juoda/mėlyna - Amsterdam

        BDSM odinė apykaklė - juoda/mėlyna - Amsterdam

        Dėl specialios odos ir kruopštaus apdirbimo BDSM apykaklė užtikrina optimalų dėvėjimo komfortą, todėl juodai mėlyną apykaklę galima dėvėti ne tik surišimo seanso metu. Ant 3 pritvirtintų žiedų, pagamintų iš nerūdijančio plieno, galima užkabinti vergo pavadėlį arba grandinėles su karabinais, kad visada galėtumėte kontroliuoti savo Sub.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: