Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Asslock

Naujienlaiškis

Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

Su MOTOVibe BUZZ Lock iš Sport Fucker iš JAV pateksite į naują seksualinių malonumų pasaulį. MOTOVibe BUZZ Lock sujungia nuostabias itin populiaraus "Thunder Plug" Asslock savybes ir papildomą įkraunamo variklio galią analiniame kištuke.

Daugiau informacijos

3360/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Su MOTOVibe BUZZ Lock iš Sport Fucker iš JAV įžengsite į naują seksualinių malonumų pasaulį. MOTOVibe BUZZ Lock sujungia itin populiaraus "Thunder Plug" Asslock karštas savybes su papildoma įkraunamo variklio galia užpakaliuko kištuke.

     

    Kiaušinio formos užpakaliuko kištukas ir sandariai prigludęs varpos žiedas pagaminti iš aukštos kokybės medicininio silikono ir ABS. Abu sujungti lanksčia silikonine jungtimi. Atskiros angos varpos stiebui ir sėklidėms užtikrina tobulą, sandarų prigludimą ir neprilygstamą komfortą.

     

    Bet tai dar ne viskas! Šį seksualų žaislą galite pasiimti į barą, įjungti jį belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir keisti vibraciją niekam nematant. Dar įdomiau: duokite nuotolinio valdymo pultelį draugui ir nustebkite, kada ir kur jis ar ji pakeis vibracijas - net jei esate užsiėmę tamsiame kambaryje!

     

    MOTOVibe BUZZ Lock pagamintas iš odai nekenksmingo medicininio silikono ir ABS, kuriame nėra ftalatų. Medžiaga, vadinama Liquid Silicone, yra nuostabiai natūrali, suteikia reikiamo tvirtumo ir gali atlaikyti net ir laukinius nuotykius. O dėl IPX7 atsparumo vandeniui standarto niekas netrukdo naudoti duše ar vonioje.

     

    Kad patirtumėte nepamirštamų, absoliučiai šaunių linksmybių akimirkų, galite lengvai ir patogiai įkrauti savo naująjį žaislą naudodami pridedamą USB laidą. MOTOVibe BUZZ Lock tik ir laukia, kad suteiktų jums įspūdžių, kurių visada ieškojote!

     

    Į ką dar svarbu atkreipti dėmesį:

     

    Naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus (pvz., Aquameo), nes lubrikantai, kurių sudėtyje yra silikono, pažeistų aukštos kokybės medžiagą. Prieš ir po naudojimo gaminį turėtumėte nuvalyti mūsų VERYCLEAN purškikliu.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Sport Fucker MOTOVibe BUZZ Lock
    • Vibruojantis penio žiedas su analiniu kaiščiu.
    • Gerai priglunda prie varpos ir sėklidžių.
    • Stimuliuoja 10 vibracijos režimų.
    • Įrengtas nuotolinio valdymo pultelis.
    • Atsparus vandeniui pagal IPX7 standartą.
    • Įkraunamas naudojant pridedamą USB laidą.
    • Pridedama naudojimo instrukcija.
    • Medžiaga: medicininis silikonas ir ABS (be ftalatų).
    • Ovalus kištukas: ilgis apie 64 mm, skersmuo apie 45 mm
    • Tampri silikoninė jungtis: ilgis apie 18 cm, skersmuo apie 13 mm
    • Tempiamas varpos žiedas: ovalus = maždaug 45 mm x 38 mm, anga varpos kotui: maždaug 25 mm skersmens, anga sėklidėms: maždaug 25 mm skersmens
    • Kas yra skystasis silikonas? Liquid Silicone yra tikra viešnia tarp sekso žaislams skirtų medžiagų. Jis visiškai nekenksmingas odai, todėl jį saugu ir patogu naudoti - be jokių kompromisų. Jis taip pat yra neįtikėtinai tvirtas, todėl gali atlaikyti net ir pačius beprotiškiausius nuotykius ir išlikti puikios formos. O lankstumas? Neprilygstamas. Liquid Silicone prisitaiko prie visų įmanomų formų ir vis tiek užtikrina reikiamą tvirtumą. O geriausia tai, kad jis jaučiasi nepaprastai natūraliai. Trumpai tariant: Liquid Silicone yra universali sekso žaislų medžiaga, kuri nepalieka nieko, ko norėtųsi, kalbant apie saugumą ir malonumą!
    • Sport Fucker ir MEO yra dvi garsios kompanijos, kurios specializuojasi aukštos kokybės sekso žaislų ir BDSM gaminių gamyboje. Platus asortimentas siūlo novatoriškus ir seksualius sprendimus visiems, kurie nori pakelti savo seksualinę patirtį į naują lygį. Sport Fucker ir MEO yra kokybės, funkcionalumo ir didžiausio malonumo sinonimai. Gaminiai kruopščiai kuriami ir gaminami laikantis griežtų kokybės standartų. Jie garantuoja saugią ir jaudinančią seksualinę patirtį. Šis gaminys taip pat yra įspūdingas aukštos kokybės ir unikalaus dizaino pavyzdys, už kurį Sport Fucker ir MEO yra žinomi.

    Atsisiųsti

    Varpos žiedai

    Kaip užsidėti varpos žiedą ir kaip pasirinkti tinkamą varpos žiedo dydį

    Atsisiųsti (1.21M)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Von vorne und von hinten gut

    Als sehr offene Menschen, die gerne Neues ausprobieren, haben wir uns für dieses Produkt entschieden, weil es unsere Neugier geweckt hat. Das Produkt fühlt sich gut und hochwertig an. Nach der Anwendung muss ich sagen, dass meine Erektion länger angehalten hat. Aber auch die Genitalien meines Partners fühlten sich härter an und somit war es für mich sehr intensiv. Was mir auch aufgefallen ist, dass mein Partner länger durchhalten konnte als sonst. Wir sind sehr zufrieden.

      Vertinimas 

      Toller Tragekomfort mit viel Wirkung für kleines Geld.

      Wer etwas Neues ausprobieren möchte, ist hier genau richtig. Angenehmer Tragekomfort mit hohem Spaßfaktor, den man gerne öfter nutzt. Tolles Preis-Leistungs-Verhältnis und schnelle Lieferung. Absolut empfehlenswert.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

        Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

        Su MOTOVibe BUZZ Lock iš Sport Fucker iš JAV pateksite į naują seksualinių malonumų pasaulį. MOTOVibe BUZZ Lock sujungia nuostabias itin populiaraus "Thunder Plug" Asslock savybes ir papildomą įkraunamo variklio galią analiniame kištuke.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        22 kitų tos pačios kategorijos prekių: