Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Pripučiami dildo ir analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Pripučiamas analinis kištukas iš Alphamale

Mūsų pripučiamas užpakaliuko kištukas yra naujoviškas analinis sekso žaislas, kuris dėl savo universalumo ir naujoviško dizaino yra populiarus tiek tarp vyrų, tiek tarp moterų. Jį galima pripūsti iki didelio dydžio, kad galėtumėte išplėsti savo asmenines fizines ribas.

Daugiau informacijos

3877/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų pripučiamas užpakaliuko kištukas yra naujoviškas analinis sekso žaislas, kuris dėl savo universalumo ir naujoviško dizaino yra populiarus tiek tarp vyrų, tiek tarp moterų. Jį galima pripūsti iki didelio dydžio, kad galėtumėte peržengti savo asmenines fizines ribas.

    Iš aukštos kokybės silikono pagaminto analinio kaiščio bendras ilgis yra 105 mm, o įkišamas ilgis - apie 90 mm, todėl jis yra idealus sekso žaislas pradedantiesiems ir pažengusiems naudotojams. Anatomiškai suformuotas pagrindas ne tik užtikrina, kad pripučiamas užpakaliuko kištukas patikimai priglustų, bet ir yra labai patogus dėvėti.

    Galimybė pripūsti užpakaliuko kištuką iki 80 mm ir taip patirti individualų pojūtį yra tiesiog nuostabi. Dėl dizaino ir ypatingų savybių užpakaliuko kaištis yra ypač patrauklus, nes puikiai prisitaiko prie vidinių kūno kontūrų, todėl suteikia labai intensyvią, bet malonią stimuliaciją. Integruotas 500 mm ilgio vamzdelis su pompos rutuliuku leidžia tiksliai kontroliuoti pripūtimo laipsnį, todėl naudotojas gali keisti dydį pagal pageidavimą.

    Vyrai ir moterys mėgsta šį Alphamale gaminį dėl kelių priežasčių: Pirma, jo pripučiamumas suteikia unikalų būdą keisti analinį tempimą, kurio neįmanoma pasiekti naudojant įprastus analinius kaiščius. Antra, minkšta, lanksti silikono medžiaga leidžia švelniai įkišti ir prisitaikyti prie kūno, o tai ypač naudinga analiniam naudojimui ir gerokai padidina komfortą.

    Be to, pripučiamas analinis kaištis neapsiriboja vien analiniais žaidimais, jį galima naudoti ir vaginaliniu būdu, todėl jis yra universali priemonė solo seksui ar preliudijai. Galimybė pripūsti užpakaliuko kištuką suteikia papildomą stimuliacijos dimensiją, kurią gali pasiūlyti standus sekso žaislas.

    Apskritai pripučiamas užpakaliuko kištukas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori pagerinti savo seksualinę patirtį. Unikalus dizaino, lankstumo, patogumo ir pritaikomo dydžio derinys - tai jaudinantis būdas peržengti savo fizines ribas!

    Daugiau informacijos:

    • Pripučiamas užpakaliuko kištukas iš Alphamale
    • Medžiaga: silikonas, plastikas
    • Išmatavimai: Bendras ilgis - 105 mm, įkišamas ilgis - 90 mm, pripučiamas iki maždaug 80 mm.
    • Kad naudojant pripučiamą užpakaliuko kištuką būtų patiriamas optimalus malonumas ir saugumas, rekomenduojame naudoti tik vandens pagrindo lubrikantą, geriausia mūsų "Aquameo". Šis specialiai sukurtas lubrikantas užtikrina švelnų ir sklandų įsiskverbimą ir puikiai dera prie pripučiamo užpakaliuko silikoninės medžiagos. Reikėtų vengti lubrikantų, kurių sudėtyje yra aliejaus ar silikono, nes jie gali pažeisti medžiagą.
    • Valymui rekomenduojame pripučiamą užpakaliuko kištuką plauti šiltu vandeniu su švelniu muilu prieš ir po kiekvieno naudojimo. Tuomet kruopščiai dezinfekcijai galima naudoti mūsų VERYCLEAN purškiklį. Ši paprasta priežiūros procedūra užtikrina, kad pripučiamas užpakaliuko kištukas išliks higieniškas ir ilgai teiks malonumą.
    • Aquameo, Alphamale ir MEO yra registruotieji MEO prekių ženklai Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Top

    Lässt sich einfacher einführen als die aufpumparen Buttplugs die ich bisher probiert habe. Größe ist ideal!!!!

      Parašykite savo atsiliepimą

      Pripučiamas analinis kištukas iš Alphamale

      Pripučiamas analinis kištukas iš Alphamale

      Mūsų pripučiamas užpakaliuko kištukas yra naujoviškas analinis sekso žaislas, kuris dėl savo universalumo ir naujoviško dizaino yra populiarus tiek tarp vyrų, tiek tarp moterų. Jį galima pripūsti iki didelio dydžio, kad galėtumėte išplėsti savo asmenines fizines ribas.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: