Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Antrankiai

Naujienlaiškis

Veganiškos odos antrankiai

Pasiduokite savo partnerio fantazijoms arba patys imkitės kontrolės. MEO® antrankiai yra pagaminti iš aukštos kokybės veganiškos odos, kuri yra maloni odai net ir intensyvių surišimo seansų metu.

Daugiau informacijos

2310/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Pasiduokite savo partnerio fantazijoms arba patys imkitės kontrolės. MEO® antrankiai yra pagaminti iš aukštos kokybės veganiškos odos, kuri maloniai jaučiasi ant odos net ir intensyvių surišimo seansų metu.

    Dėl lengvai naudojamų "Velcro" užsegimų antrankius galima greitai ir patikimai sureguliuoti, kad jie tvirtai priglustų. Išlaisvinkite savo aistrą ir pridėkite jaudinantį mylėjimosi komponentą. Nesvarbu, ar pavergsite partnerį, ar surišite save, šie antrankiai nustato naujus erotinių galios žaidimų standartus.

    Su šiais antrankiais lengva įgyvendinti savo surišimo fantazijas. Tiesiog pritvirtinkite juos prie riešų arba, dėl jų universalumo, taip pat prie lieknų kulkšnių. Jūsų fantazijai ribų nėra - būkite kūrybingi ir atraskite naujų malonumo galimybių.

    Elegantiškos odos išvaizdos su praktiškomis detalėmis, šie antrankiai užtikrina ne tik komfortą, bet ir stilių. Juos būtina turėti kiekvienoje BDSM kolekcijoje ir jie traukia akį kiekvieno seanso metu. Dėl velcro užsegimų juos itin patogu naudoti ir greitai reguliuoti, todėl jie idealiai tinka spontaniškiems surišimo žaidimams.

    Daugiau informacijos:

    • Daugiau informacijos apie surišimo antrankiai
    • Dydis: tinka riešo apimčiai nuo 20 cm iki 29 cm, plotis 5 cm
    • Medžiaga: veganiška PU oda, aksomas, metalas, velcro užsegimas
    • Įrengtas D formos žiedas, leidžiantis prijungti dvigubus karabinus ar kitus bondage aksesuarus.
    • Nesvarbu, ar esate naujokas BDSM pasaulyje, ar jau turite patirties, šie MEO® veganiški antrankiai - puikus stiliaus, patogumo ir saugumo derinys. Atraskite įvairiapusiškas pritaikymo galimybes ir mėgaukitės saugumu bei patogumu, kurį šie antrankiai suteikia jums kiekvieną kartą juos naudojant.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    5 stars

    That sense of control can be a key ingredient to bondage play. With these cuffs, you make sure that your partner stays right where you want them. The cuffs are made with style, using a black velvet and faux leather material. The D-Ring allows you to link the cuffs together, or attach them to other bondage items. With your partner firmly in place, feel free to have your way with them.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Veganiškos odos antrankiai

    Veganiškos odos antrankiai

    Pasiduokite savo partnerio fantazijoms arba patys imkitės kontrolės. MEO® antrankiai yra pagaminti iš aukštos kokybės veganiškos odos, kuri yra maloni odai net ir intensyvių surišimo seansų metu.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: