Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Medicininiai suvaržymai

Naujienlaiškis

Užrakinami odiniai antrankiai - Edition Dr Sado

Šie antrankiai yra ne tik išskirtinis meistriškumo kūrinys, kuris turėtų rasti savo vietą kiekvienoje BDSM kolekcijoje, bet ir funkcionalus aksesuaras, leidžiantis maksimaliai imobilizuoti ir kontroliuoti pasyvų partnerį.

Daugiau informacijos

1887/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    MEO didžiuojasi pristatydama "Dr. Sado Edition" užrakinamus antrankius - duoklę istorinių medicininių pacientų suvaržymo priemonių preciziškumui ir rafinuotai estetikai. Šie antrankiai yra ne tik išskirtinis meistriškumo kūrinys, kuris turėtų rasti savo vietą kiekvienoje BDSM kolekcijoje, bet ir funkcionalus aksesuaras, leidžiantis maksimaliai imobilizuoti ir kontroliuoti pasyvųjį partnerį.

    Įkvėptas tvirto ir funkcionalaus dizaino tradicinių ligoninės antrankių, kurie kadaise buvo naudojami psichiatrijos įstaigose ypač nepaklusniems pacientams sulaikyti, Dr. Sado Edition sujungia šių istorinių modelių paveldą ir funkcionalumą su šiuolaikinių BDSM praktikų estetika ir reikalavimais. Antrankiai pasižymi dvispalviu dizainu ir išskirtinėmis siūlėmis, kurios suteikia jiems autentišką išvaizdą ir labai priartina juos prie praėjusių laikų originalų.

    Antrankiai sąmoningai suprojektuoti taip, kad jais būtų lengva naudotis, nes akimirkos įkarštyje viskas turi vykti greitai: Antrankiai uždedami ant riešo, metalinis strypas ištraukiamas pro angą ir užtraukiamas užraktu. Lankstus užsegimo pasirinkimo būdas - ar tai būtų tradicinė pakabinama spyna, ar kabelio raištis, ar naujoviškas skaitmeninis laikrodinis užraktas MEOBOND - leidžia prisitaikyti prie pacientą gydančio "gydytojo" poreikių ir pageidavimų. ....

    Odinių antrankių priežiūra ir tvarkymas:

    Kad "Dr. Sado" antrankiai ilgai išliktų kokybiški ir gražūs, būtina tam tikra priežiūra. Natūrali oda yra gyva medžiaga, kuri, tinkamai elgiantis su ja, įgauna charakterį ir elastingumą. Po kiekvieno naudojimo rekomenduojame antrankius nuvalyti minkšta, šiek tiek drėgna šluoste, kad pašalintumėte prakaitą ir kitus likučius. Kruopštesniam valymui reikėtų naudoti specialią odos valymo priemonę. Vėliau apdorojus odos priežiūros priemone, antrankių oda išliks minkšta ir elastinga. Laikui bėgant oda įgauna unikalią patiną, dėl kurios antrankiai tampa išskirtiniais ir asmeniškai vertingais dirbiniais.

    Edition Dr. Sado meistriškai derina istorinę pacientų suvaržymo esmę su šiuolaikinio BDSM reikalavimais ir estetika. Šie antrankiai yra ne tik surišimo aksesuaras, bet ir aistros, atsidavimo ir gilaus ryšio tarp partnerių išraiška.

    MEOBOND - skaitmeninis laiko fiksatorius surišimui:

    Skaitmeninis laiko fiksatorius MEOBOND yra novatoriška savęs surišimo ir laiko kontroliuojamos nekaltybės priemonė, kurią galima užprogramuoti iki 100 valandų. Jis atlaiko 130 kg tempimo jėgą ir puikiai tinka įvairiems BDSM aksesuarams, pavyzdžiui, antrankiams, nekaltybės diržams, narvams ir knechtams. MEOBOND lengva naudoti ir leidžia mėgautis asmeniniais ir saugiais BDSM potyriais, net kai esate vieni. Naudokite jį norėdami surišti save arba partnerį tam tikram laikui ir atraskite aukščiausius surišimo matmenis. MEOBOND laiko fiksatorius yra atsparus pabėgimui ir nesupranta "prašau, atrišk mane, brangusis", todėl garantuoja tikrą paklusnumą ir absoliutų kontrolės praradimą.

    Daugiau informacijos:

    • Užrakinami odiniai antrankiai.
    • Užrakinami odiniai antrankiai iš "Dr. Sado" leidinio - tai duoklė istoriniams medicininiams pacientų suvaržymams.
    • Komplekte yra dvi panašios pakabinamos spynos su 4 raktais - paruoštos naudoti iš karto (MEOBOND skaitmenines laikines spynas galima įsigyti atskirai).
    • Matmenys: 30 cm ilgio ir 8 cm pločio, reguliuojami, kad puikiai tiktų.
    • Sukurta taip, kad BDSM seansų metu būtų užtikrinta aukščiausia kontrolė ir suvaržymas, kartu suteikiant didelį komfortą.
    • Su "Dr. Sado Edition" antrankiais ne tik atgaivinsite žavingą medicininės surišimo istoriją, bet ir sukursite unikalias ir nepamirštamas pasidavimo ir pasitikėjimo akimirkas.
    • Medicininiai žaidimai: Medical Play tai vaidmenų žaidimas, kurio metu seksualiniai partneriai atlieka gydytojo ir paciento vaidmenis. Paprastai dominuojantis partneris prisiima gydytojo, gydančio savo paklusnų pacientą, vaidmenį. Medicininiai žaidimai gali būti medicininio fetišizmo aspektas arba tiesiog būdas porai paįvairinti savo seksualinį gyvenimą įdomiais vaidmenų žaidimais. Medicininiai žaidimai taip pat gali būti vadinami medicininiu iškrypimu. Šio tipo žaidimuose yra aiškus ir akivaizdus galios disbalansas. Medicinos srityje gydytojas yra asmuo, turintis žinių, įrankių ir licenciją atlikti tam tikras procedūras. Jei gydytojas mums sako, kad reikia atlikti tiesiosios žarnos tyrimą, negalime nesutikti, ar ne? Šis galios santykis puikiai tinka D/s žaidimams, kai vienas partneris (pacientas) atsiduoda kito (gydytojo) malonei.

     

     

    Dr. Sado Hospital Restraints

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Super Handfesseln

    Super Handfesseln, die ordentlich was halten und optisch gut was hermachen: man fühlt sich direkt an ein Asylum aus den 60er Jahren erinnert. Perfekt zum fixieren und für jedes Rollenspiel im weißen Bereich.

    • 1 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Geile Sache !

    Geile Sache ! macht sich echt gut ! sehr angenehm für Anfänger ! Preis ist okay gut verarbeitet viel Spaß dabei

    • 1 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Užrakinami odiniai antrankiai - Edition Dr Sado

    Užrakinami odiniai antrankiai - Edition Dr Sado

    Šie antrankiai yra ne tik išskirtinis meistriškumo kūrinys, kuris turėtų rasti savo vietą kiekvienoje BDSM kolekcijoje, bet ir funkcionalus aksesuaras, leidžiantis maksimaliai imobilizuoti ir kontroliuoti pasyvų partnerį.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    8 kitų tos pačios kategorijos prekių: