Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinis tempimas

Naujienlaiškis

Analinis kištukas analiniam tempimui ir maksimaliam analiniam tempimui

Puikus butt plug analinis kaištis - tai didelis ir sunkus analinis kaištis, kurį siūlome trijų dydžių (nuo 135 mm iki 200 mm ø). Ypač įdomi ypatybė - speciali paviršiaus struktūra, dėl kurios lubrikantas ypač ilgai laikosi ir užtikrina mažą trintį. Puikiai tinka nuolatiniam vyrų analiniam tempimui.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Puikus butt plug analiniam tempimui yra šis didelis ir sunkus analinis kaištis, kurį siūlome trijų dydžių. Ypač įdomi ypatybė - speciali paviršiaus struktūra, dėl kurios lubrikantas ypač ilgai laikosi ir užtikrina mažą trintį. Puikiai tinka nuolatiniam analiniam tempimui vyrams. Beje, mūsų modeliui patinka tikrai didelis ir jis pasirinko tikrai didelį butt plug, XL dydžio.

     

    Kuo ypatingas šis butt plug, skirtas analiniam tempimui?

     

    Visiškai įtikinama forma ir tiksliai tinkami matmenys, kurie užtikrina ilgalaikį ir aiškiai matomą išangės ištempimą. Be to, įtikinama medžiaga, kuri yra pakankamai stabili ir kartu lanksti, kad butt plug būtų jaučiamas būtent tose vietose, kur reikia. Mūsų butt plug visiškai jus užpildo ir garantuoja maksimalų pasitenkinimą. Jie yra dideli ir sunkūs, todėl išlieka stabilūs ant žemės, kol jais važiuojate. Todėl šie užpakaliniai kištukai idealiai tinka treniruotėms ir tempimui. Paviršiaus struktūra užtikrina, kad naudojamas lubrikantas geriau prilimpa prie butt plug ir galite ilgai mėgautis malonumu be pertraukų.

     

    Kokį lubrikantą turėčiau naudoti šiam dideliam butt plug ekstremaliam analiniam tempimui?

     

    Rekomenduojame mūsų MANCUNT hibridinį lubrikantą šiems analiniams kaiščiams. Šis gelis sujungia dviejų pasaulių privalumus: Jis slysta kaip silikonas ir nuplaunamas taip pat lengvai kaip vanduo. Dėl MANCUNT šių didelių analinių kaiščių naudojimas tampa kvapą gniaužiančiu malonumu. Užtepkite pakankamai lubrikanto ant butt plug ir įkiškite šiek tiek į išangę su mūsų "Lube Shooter". Taip pat patartume naudoti mūsų "Extremeo" purškiklį. Šis purškiklis yra puikus pasirinkimas tiek analinio sekso pradedančiajam, tiek patyrusiam ekstremalaus analinio tempimo gerbėjui. Ypatingas "Extremeo" poveikis skatina lengvesnį įsiskverbimą ir taip lemia atsipalaidavimą bei aistringą malonumą. Purškalas veikia neprarasdamas pojūčio, tačiau sumažina skausmingą sfinkterio jautrumą ir padeda pasiekti nevaržomų malonumų su šiais dideliais analiniais kaiščiais.

     

    Svarbūs patarimai, kaip naudoti ir valyti didelį analinį kaištį, skirtą analiniam tempimui:

     

    Šis butt plug pagamintas iš aukštos kokybės vinilo, kuriame nėra ftalatų. Medžiaga yra lanksti ir slidi. Dėl fantastiškos paviršiaus struktūros lubrikantas išlieka ypač ilgai. Be to, mūsų naudojama medžiaga yra labai stabili, todėl jūsų butt plug ilgai išsilaikys. Tačiau prieš naudodami butt plug, turėtumėte jį kruopščiai nuvalyti. Paprastai pakanka šilto vandens ir švelnaus muilo. Jį galite kruopščiai išvalyti mūsų purškiamuoju VERYCLEAN purkštuvu. Žinoma, ypač svarbu valyti po naudojimo. Prieš naudodami analinį kaištį taip pat galite patys naudoti analinį prausiklį, kad išvalytumėte žarnyną. Mūsų parduotuvės kategorijoje "Analiniai dušai" rasite didelį pasirinkimą.

     

    Ko turėtumėte nepamiršti tempdami išangę?

     

    Išangės anga yra labai jautri. Ji yra mažiau tempiama nei lytiniai organai, todėl su ja reikia elgtis atsargiai ir rūpestingai.

     

    Tempdami išangę turėtumėte vengti toliau išvardytų klaidų:

     

    Tempdami išangės sfinkterį nenaudokite jėgos! Jei sfinkterio raumuo nėra atpalaiduotas, įsiskverbimas vargu ar įmanomas. Jei elgsitės pernelyg grubiai, galite rimtai sužeisti sfinkterio raumenį ir žarnos gleivinę. Todėl: visada naudokite daug MANCUNT lubrikanto ir tempkite lėtai!

     

    Naudokite tik sekso žaislus! Jei miegamajame nėra tinkamo analinio sekso žaisliuko, gundoma naudoti kitus daiktus. MEO pataria to nedaryti, nes šie daiktai didina sužeidimo ir infekcijos riziką. Taip pat yra svari priežastis, kodėl rinkoje yra daugybė analinių žaislų - jie turi plačią kojelę, vadinamąjį kamštį. Naudojant kitus daiktus ir žaislus, kyla rizika, kad jie išnyks išangėje.

     

    Analinis plėtimasis yra nepaprastai jaudinanti sekso praktika. Pasiruošimas reikalauja tam tikro atsargumo, o per tempimą reikia būti pakankamai atsargiems, kad nepertemptumėte sfinkterio raumens. Mes, MEO, internetinėje analinio tempimo parduotuvėje, patariame į analinio tempimo temą žvelgti atsargiai ir jautriai - visada smagu atrasti ką nors naujo analinio tempimo srityje ir neišbandyti visko iš karto po pirmo karto. Pažangą darykite lėtai ir atsargiai - tada jums patiks analinis plėtimasis su mūsų analiniais kaiščiais!

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Trijų dydžių analinis tempimas butt plug - maksimalus analinis tempimas
    • Puikiai tinka nuolatiniam analiniam tempimui vyrams
    • Ypač sunkūs, su plačiu pagrindu
    • Nepaprastas dizainas intensyviam malonumui!
    • Su didele kojele, skirta įkišti be rankų
    • Naudokite tik su vandenyje tirpiais lubrikantais (pvz., "Aquameo") arba mūsų hibridiniais lubrikantais (Mancunt arba Formula X)
    • Medžiaga: šie užpakaliuko kištukai pagaminti iš aukštos kokybės vinilo, be ftalatų.
    • Priežiūros instrukcijos: Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite ir higieniškai nuvalykite VERYCLEAN purškikliu.
    • butt plug laikykite atskirai, o ne kartu su kitais silikoniniais sekso žaislais.
    • Maksimalus analinis tempimas arba nuolatinis analinis tempimas, taip pat analinis tempimas vyrams gali būti labai smagus. Ar taip pat norite ištempti išangę analinio tempimo priemonėmis? Tuomet turėtumėte įsigyti specialų analinį kaištį, skirtą analiniam tempimui, analinį kaištį XL arba butt plug XXL. MEO specializuojasi garsiųjų analinio tempimo žiedų, didžiausio analinio tempimo kaiščio ir ypač "analinio tempimo vyrui" temoje. Siūlome daugybės dizainų ir spalvų analinių tempiklių, kurie akivaizdžiai skiriasi nuo kitų analiniam tempimui ar ekstremaliam analiniam tempimui skirtų gaminių. Juose derinama daug privalumų, kurių nerasite kituose analiniuose žaisluose. Analiniam išsiplėtimui ir ekstremaliam analiniam tempimui reikia tinkamo gaminio, pavyzdžiui, šio specialaus, ypač didelio analinio kaiščio, skirto maksimaliam analiniam tempimui.
    • Vidutinis: 180 mm x 135 mm ø, didelis 220 mm x 165 mm ø, X-Large 260 mm x 200 mm ø.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Einfach genial!

    Dieser Analplug ist das Nonplusultra in Sachen Analdehnung! Top Material und Oberflächenstruktur. Habe mir Größe M besorgt und brauchte 3 Wochen um ihn endlich reinzubekommen. Inzwischen klappt es schon ganz gut und ich möchte dieses Teil nicht mehr missen. Aber Vorsicht: Nichts für Anfänger!!!

      Vertinimas 

      Grösse Medium

      Wie immer von Meo eine super Qualität
      es macht richtig spas mit ihm zu spielen er dehnt das loch ordentlich und wen er erstmal ganz drin ist ist es ein Hammer geiles gefühlt so ausgefüllt und gedehnt zu sein
      Ich kann den Butt Plug sehr empfehlen. Vielleicht nicht für Anfänger geeignet, aber es gibt drei Größen zur Auswahl.

        Vertinimas 

        Training my hole

        I definitely can’t take it but love to use it so stretch my hole. One day! One day! I do find after sitting on it that I can take other toys like my fist dildo easier and quicker than before.

          Vertinimas 

          größe large

          einfach nur gut

            Vertinimas 

            Recomendable

            Recomendable, pero sólo para gente experimentada y con lubricantes de primera.

              Vertinimas 

              Great anal stretcher

              Wow this is great anal stretching toy not for the beginner

                Vertinimas 

                Wahooo!

                Sensations assurées ! Pour les adeptes du XXL seulement !

                  Vertinimas 

                  Sensazione fantastica

                  Recentemente sono stato in grado di spingere questo enorme plug fino in fondo, che sensazione fantastica. Ora sto cercando qualcosa di ancora più grande.

                  • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
                  Vertinimas 

                  Übung macht den Meister ... GEIL

                  Sitzt perfekt, nur was für geübte! Die Größe Medium ist nicht ohne

                    Vertinimas 

                    Holy Shit!! Are you kidding me?

                    I'm not going to lie, this thing absolutely destroyed my asshole the first time I used it! I guess I wasn't prepared for such a monster. Now that I've gotten used to it, I can hardly keep it out of my ass! So pleasurable, highly recommended. I love it and my butthole certainly does too!!!

                    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
                    Vertinimas 

                    Top!

                    Material ist sehr gut. Keine Naht oder sonstige störende Teile. Top! Als "Startertool" für Anfänger aber nicht geeignet.

                      Vertinimas 

                      Questo è il più grande che ho nella mia collezione

                      Materiale molto carino, ma sicuramente non per principianti. Dovrò fare pratica a lungo per questo butt plug!

                      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
                      Vertinimas 

                      Solo per gli amanti delle pratiche anali estremamente esperti.

                      Solo per gli amanti delle pratiche anali estremamente esperti.

                      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
                      Vertinimas 

                      Sehr zufrieden mit den Butt Plugs

                      Ich habe alle 4 Butt Plugs aus dieser Serie für das Anal Stretching gekauft und ich bin äußerst zufrieden. Sie verfügen über ein hohes Gewicht und einen breiten Fuß so dass man perfekt auf ihnen reiten kann. Aber das wirkliche Highlight ist das Material (nicht zu hart und nicht zu weich) sowie die spezielle Oberfläche an der das Gleitgel lange haften bleibt und nicht austrocknet. Ich kann den Butt Plug sehr empfehlen. Vielleicht nicht für Anfänger geeignet, aber es gibt drei Größen zur Auswahl.

                      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

                      Parašykite savo atsiliepimą

                      Analinis kištukas analiniam tempimui ir maksimaliam analiniam tempimui

                      Analinis kištukas analiniam tempimui ir maksimaliam analiniam tempimui

                      Puikus butt plug analinis kaištis - tai didelis ir sunkus analinis kaištis, kurį siūlome trijų dydžių (nuo 135 mm iki 200 mm ø). Ypač įdomi ypatybė - speciali paviršiaus struktūra, dėl kurios lubrikantas ypač ilgai laikosi ir užtikrina mažą trintį. Puikiai tinka nuolatiniam vyrų analiniam tempimui.

                      Parašykite savo atsiliepimą

                      Kiti klientai taip pat pirko:

                      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: