Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Analinis kištukas Caterpillar

Atraskite naują analinio malonumo dimensiją su analiniu kaiščiu Caterpillar iš išskirtinės MEO "Extremeo" serijos. Unikalios formos analinis kaištis intensyviai ir įvairiapusiškai stimuliuoja, ypač sfinkterį ir išangės kanalo gilumą.

Daugiau informacijos

49,90 €


-20%

39,92 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Atraskite naują analinio malonumo dimensiją su Caterpillar analiniu kaiščiu iš išskirtinės MEO "Extremeo" serijos. Įkvėptas vikšro formos, šis analinis kaištis yra lankstus ir pasižymi unikaliu segmentiniu dizainu, kurio kiekvienas segmentas yra skirtingo skersmens. Ši unikali forma užtikrina intensyvią ir įvairiapusę stimuliaciją, ypač sfinkterio ir giliai analiniame kanale.

     

    Niekada anksčiau gamtos įkvėptas analinis kaištis nebuvo toks toks gundantis!

     

    Storą vikšrą primenančią formą užbaigia šilkinis švelnus paviršius. Analinis kaištis Caterpillar pagamintas iš skysto silikono - medžiagos, kuri yra tvirta, tačiau pakankamai lanksti, kad galėtumėte jausti kaištį tinkamose vietose! Ši medžiaga užtikrina puikią pusiausvyrą tarp lankstumo, kad pasiektumėte slapčiausius vidinės anatomijos kampelius, ir stabilumo, kad galėtumėte be vargo įkišti. Kaip vikšras sklandžiai juda skirtingose aplinkose, taip ir analinis kaištis Caterpillar gali prisitaikyti prie Jūsų vidinės anatomijos vingių ir pasiekti vietas, apie kurių egzistavimą net nežinojote.

     

    Pasirinkite idealų dydį didžiausiam malonumui:

     

    • S dydis: ilgis 17 cm, skersmuo nuo 3,5 cm iki 5,3 cm: idealiai tinka pradedantiesiems arba mėgstantiems švelnesnę stimuliaciją. 17 cm ilgio analinis kaištis Caterpillar puikiai prisitaiko prie jūsų vidinės anatomijos, o skersmuo švelniai didėja nuo 3,5 cm iki 5,3 cm, kad žingsnis po žingsnio įvestų jus į analinių malonumų pasaulį.
    • M dydis: ilgis 22 cm, skersmuo nuo 4,5 cm iki 6,8 cm: puikiai tinka tiems, kurie jau įgijo pirmąją patirtį ir ieško intensyvesnių malonumų. Įspūdingo 22 cm ilgio ir kintamo skersmens nuo 4,5 cm iki 6,8 cm siūlo gilesnę ir platesnę stimuliaciją.
    • L dydis: ilgis 26 cm, skersmuo nuo 5,3 cm iki 8,2 cm: skirtas žinovams, ieškantiems maksimalaus pojūčio ir pilnumo. Įspūdingas 26 cm ilgis ir nuo 5,3 cm iki įspūdingo 8,2 cm skersmens suteikia nepamirštamą patirtį, pranokstančią net didžiausius lūkesčius.

     

    Extremeo analinio kaiščio valymas ir naudojimas:

     

    Lengva naudoti: Analinio kaiščio įkišimas į išangę gali būti graži ir maloni patirtis, ypač jei žinote, kaip tai padaryti tinkamai. Kad analinį kaištį būtų lengviau įkišti į išangę, rekomenduojame mūsų populiarųjį Extremeo purškiklį. Trumpai papurškus, atpalaiduojamas sfinkterio raumuo. Taip analinio kaiščio įvedimas tampa itin švelniu malonumu.

    Tinkamas lubrikantas ir mūsų "Lube Shooter": Tinkamas lubrikantas gali daug ką pakeisti. Naudojant silikoninius gaminius, tokius kaip "Extremeo Butt Plug", reikėtų vengti silikono pagrindo lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Vietoj jų rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, mūsų "Aquameo" arba Alphamale Aqua. Jie suteikia malonų pojūtį ir yra saugūs naudoti su silikoniniais užpakaliuko kištukais. Lube Shooter arba lubrikanto aplikatorius optimizuoja analinio sekso žaisliukų, tokių kaip analiniai kaiščiai, naudojimo patirtį. Jis leidžia lubrikantui giliau ir tolygiau pasiskirstyti analiniame kanale, todėl įkišti užpakaliuko kištuką yra patogiau ir saugiau. Kadangi išangė pati negamina lubrikanto, pakankamas lubrikanto kiekis sumažina trintį ir sužeidimų riziką. Be to, Lube Shooter leidžia švariai ir tiksliai uždėti, nešvaistant lubrikanto.

    Valymas: Po kiekvieno naudojimo "Extremeo Butt Plug" reikia kruopščiai išvalyti. Šiltu vandeniu ir švelniu muilu lengvai pašalinsite daugumą nešvarumų. Kruopščiam ir higieniškam valymui taip pat rekomenduojame naudoti mūsų VERYCLEAN purškiklį. Greitas purškimas užtikrina, kad butt plug visada bus paruoštas kitam nuotykiui.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Caterpillar
    • Analinis dildo arba analinis kaištis iš "Extremeo" serijos.
    • Mūsų Extremeo serijos analinio dildo pavadinimas "Caterpillar" reiškia unikalią segmentuotą arba briaunuotą konstrukciją, kuri primena vikšro struktūrą. Šis segmentavimas kartu su didėjančiu skersmeniu užtikrina galingą ir įvairiapusę analinę stimuliaciją.
    • Extremeo Butt Plugs yra meistriškai suprojektuoti analiniai kaiščiai.
    • Extremeo ® yra registruotas MEO Germany prekės ženklas.
    • Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės silikono, be ftalatų.
    • Analinį kaištį naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantu, pavyzdžiui, Alphamale Aqua arba Aquameo, ir mūsų Lube Shooter.
    • Prie šio analinio kaiščio rekomenduojame naudoti mūsų analinį atpalaiduojantį purškiklį "Extremeo". Šis purškalas veikia neprarandant pojūčių, sumažina skausmingą sfinkterio jautrumą ir padeda pasiekti nevaržomą seksualinę ekstazę.
    • Su naujaisiais "Extremeo" analiniais kaiščiais dabar turite visapusiškai nerūpestingą analinių nuotykių paketą. MEO yra ne tik pasaulyje pripažintų produktų, tokių kaip Extremeo Anal Relax Spray, kūrimo pradininkas, bet ir visada ieško geriausių ir novatoriškiausių būdų analiniam seksui pagerinti. Unikalių Extremeo Butt Plugs pristatymas yra logiška mūsų aistros analiniams produktams tąsa. Remdamiesi ilgamete patirtimi ir ištikimų klientų atsiliepimais, sukūrėme analinius kaiščius, kurie nustato naujus dizaino, patogumo ir funkcionalumo standartus.
    • Norite įsigyti analinį kaištį arba dildo? Mūsų sekso žaisliukus galite užsisakyti visame pasaulyje. MEO sekso prekių parduotuvių rasite vokiškai kalbančiose šalyse, pavyzdžiui, MEO parduotuvę Vokietijoje, MEO parduotuvę Šveicarijoje arba MEO bondage parduotuvę Austrijoje. Veiklą vykdome ne tik visoje Europoje, pavyzdžiui, Prancūzijoje, Italijoje, Nyderlanduose, Airijoje, Islandijoje, Rumunijoje, Norvegijoje, Švedijoje ir t. t., bet ir visame pasaulyje, pavyzdžiui, MEO sekso prekių parduotuvė Ispanijoje, dildo parduotuvė Danijoje, taip pat Suomijoje, o jei kalbate čekiškai, visą mūsų sekso žaislų asortimentą galite rasti internetu Čekijoje. Jei kalbate estiškai, mūsų butt plug asortimentą galite užsisakyti internetu Estijoje. Mūsų taip pat galima rasti Slovėnijoje, sekso prekių parduotuvę Bulgarijoje, o platų BDSM ir erotinių prekių asortimentą - Slovakijoje. Kitas MEO parduotuves rasite JAV, Belgijoje, Graikijoje, Vengrijoje, Japonijoje, Didžiojoje Britanijoje, Serbijoje, Liuksemburge, Maltoje, Portugalijoje, Islandijoje, Lenkijoje, Kanadoje, Pietų Afrikoje ir Kosove.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Wow, wow, wow!

    This thing is a must have for all anal lovers. It is the perfect thickness and just the right texture all while having the perfect angle to it. Lubricated this thing and slid it right in before intercourse with my girlfriend and it stayed in place the whole time. Such a great toy with an amazing feel to it.

      Vertinimas 

      I would buy this again

      Durable, easy to clean, and give the perfect texture for what you are looking for when it comes to penetration. I would buy this again, and I would recommend this product to anyone who is interested in having an AGGRESSIVE good time.

        Vertinimas 

        A Must have

        Bf loves this new dildo! Quality product, great texture and material. This definitely explores his deepest depths! Will buy another plug from MEO for his collection soon.

          Vertinimas 

          Geiler als gedacht

          Saugnapf mit wirklich guter Haltekraft. Sensationeller Buttplug (für mich), macht enormes Vergnügen. Empfehle ihn dringend an Geübte oder erfahrene Männer und Fraurb, positive Überraschung garantiert! Lieferung war unkompliziert und schnell innerhalb 24 stunden

            Vertinimas 

            Für mich genau richtig

            Ich nutze den Caterpilar Dildo hauptsächlich anal und es gibt nichts was mich an diesem Dildo gestört hätte. Der Saugnapf hält bombenfest, die Verarbeitung ist fehlerfrei und obwohl der Dildo relativ weich und biegsam ist spürt man die Details sehr sehr deutlich bei jedem Stoß. Ein ganz anderes Gefühl als bei den Dildos die ich bisher benutzt habe.

              Parašykite savo atsiliepimą

              Analinis kištukas Caterpillar

              Analinis kištukas Caterpillar

              Atraskite naują analinio malonumo dimensiją su analiniu kaiščiu Caterpillar iš išskirtinės MEO "Extremeo" serijos. Unikalios formos analinis kaištis intensyviai ir įvairiapusiškai stimuliuoja, ypač sfinkterį ir išangės kanalo gilumą.

              Parašykite savo atsiliepimą

              Kiti klientai taip pat pirko:

              30 kitų tos pačios kategorijos prekių: