Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Prabangūs analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Analinis kištukas su kristalu ASSTROID

ASSTROID užpakaliuko kištukas idealiai tinka visiems mūsų klientams, norintiems išbandyti kažką naujo. Sidabrinės spalvos ir blizgantis kristalas užpakaliuko kaiščio pagrinde ne tik atrodo itin stilingai, bet ir meistriškai paruošia analiniam seksui.

Daugiau informacijos

49,90 €


-20%

39,92 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    ASSTROID užpakaliuko kištukas idealiai tinka visiems mūsų klientams, norintiems išbandyti kažką naujo. Sidabrinės spalvos ir blizgantis kristalas užpakaliuko kaiščio pagrinde ne tik atrodo itin stilingai, bet ir paruošia jus analiniam seksui. Dėl savo užapvalintos, siaurėjančios formos analinį kaištį lengva įkišti ir jis užtikrina optimalų komfortą. Kad analinis kaištis per toli nenuslystų į kūną, jo gale yra apvalus pagrindas.

    ASSTROID analinis kaištis yra prabangus ir ergonomiškas sekso žaislas, skirtas intensyviai ir pilnavertiškai analinei patirčiai. Užpakaliuko kištukas yra trijų dydžių, kad atitiktų skirtingus pageidavimus ir patirtį.

    Trys dydžiai individualiam malonumui:

    • S dydis: 40 mm skersmens ir 90 mm ilgio, šis analinis kaištis idealiai tinka pradedantiesiems arba mėgstantiems švelnesnius pojūčius.
    • M dydis: 52 mm skersmens ir 110 mm ilgio, šis užpakaliuko kištukas siūlo intensyvesnę stimuliaciją pažengusiems naudotojams.
    • L dydis: 62 mm skersmens ir 115 mm ilgio, šis užpakaliuko kištukas užtikrina didžiausią pasitenkinimą patyrusiems klientams.


    Aukštos kokybės medžiaga ir dizainas:

    . ASSTROID kaištis pagamintas iš metalo ir yra labai poliruotas, todėl ne tik estetiškai atrodo, bet ir užtikrina sklandų ir patogų įkišimą. Kriaušės formos kaištis analinio naudojimo metu suteikia ypač užpildantį pojūtį ir suteikia intensyvią bei jausmingą patirtį.

    Prabangus kristalas:

    Kaiščio gale įmontuotas blizgantis juvelyrinis kristalas, kuris ne tik traukia akį. Šis kristalas suteikia ASSTROID užpakaliuko kaiščiui stilingą ir elegantišką išvaizdą.

    Tinkamas lubrikantas:

    Kad patirti itin malonius pojūčius, rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantą "Aquameo" ir mūsų analinį atpalaiduojantį purškalą Analforte.

    Lengva ir higieniška valyti:

    ASSTROID užpakaliuko kaištį valyti paprasta - tam užtenka šilto vandens ir neutralaus muilo. Greitam ir efektyviam valymui taip pat rekomenduojame mūsų valymo purškalą INSTACLEAN.

    ASSTROID analinis kaištis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško prabangaus ir intensyvaus analinio malonumo. Aukštos kokybės gamyba, unikalus dizainas ir spindintys kristalai suteikia neprilygstamą patirtį analinių žaidimų pasaulyje.

    Daugiau informacijos:

    • ASSTROID kriaušės formos analinis kaištis
    • Medžiaga: metalas, krištolas
    • Spalva: mažiausias ASSTROID turi skaidrų kristalą, du didesni - violetinį kristalą.
    • Rekomenduojamas lubrikantas: Aquameo ir Analforte
    • Prieš naudojimą ir po jo valykite INSTACLEAN purškikliu.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr schön

    Sehr schön aber für mich etwas zu groß

      Vertinimas 

      Edles Schmuckstück

      Kürzlich habe ich den birnenförmigen Buttplug aus Edelstahl mit dem auffälligen violetten Kristall am Stopper getestet und bin absolut begeistert! Schon beim Auspacken fiel mir die hochwertige Verarbeitung auf. Der Edelstahl glänzt elegant und liegt angenehm schwer in der Hand, was bereits einen Vorgeschmack auf die Qualität des Produktes gibt.

      Die Birnenform des Plugs macht das Einführen angenehm und einfach. Der Stahl gleitet fast mühelos und vermittelt durch sein Gewicht eine wunderbare Präsenz. Besonders hervorzuheben ist die glatte Oberfläche des Edelstahls, die sich hervorragend mit einem guten Gleitmittel kombinieren lässt.

      Der eigentliche Hingucker ist jedoch der violette Kristall am Stopper. Er funkelt und glitzert und verleiht der Benutzung eine gewisse Ästhetik, die das Vergnügen auch optisch steigert. Es ist nicht nur ein Anal Plug, sondern auch ein Schmuckstück, das eine gewisse Erotik ausstrahlt.

      Bemerkenswert ist auch der Tragekomfort. Der Anal Plug bleibt auch über längere Zeit sicher an seinem Platz, ohne unbequem zu werden. Größe und Form sind ideal für ein stimulierendes Erlebnis, ohne zu überfordern.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Conforme au descriptif

      Conforme au descriptif, agréable à porter et idéal pour pimenter un peu la vie intime!! Différentes tailles pour différentes sensations!! Je recommande.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Ottimo

      Lo abbiamo regalato ai nostri amici sono molto soddisfatti

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Analinis kištukas su kristalu ASSTROID

      Analinis kištukas su kristalu ASSTROID

      ASSTROID užpakaliuko kištukas idealiai tinka visiems mūsų klientams, norintiems išbandyti kažką naujo. Sidabrinės spalvos ir blizgantis kristalas užpakaliuko kaiščio pagrinde ne tik atrodo itin stilingai, bet ir meistriškai paruošia analiniam seksui.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      13 kitų tos pačios kategorijos prekių: