Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Šiuolaikiniai skaistybės diržai

Naujienlaiškis

Nekaltybės diržas NoPacha Servant

NoPacha ® Servant skaistybės diržas yra reikšminga naujovė skaistybės diržų srityje, nes suteikia galimybę prie skaistybės diržo tiesiogiai pritvirtinti dildo. Ši apgalvota dizaino ypatybė labai išplečia tradicinę skaistybės diržo funkciją ir suteikia universalumo.

Daugiau informacijos

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Labai ribojantis "NoPacha ®" Servant nekaltybės diržas vyrams pirmiausia naudojamas siekiant užtikrinti vyro seksualinį susilaikymą ir neleisti jam masturbuotis ar lytiškai santykiauti. Nekaltybės diržas yra populiarus BDSM aksesuaras ir dažnai naudojamas dominavimo ir paklusnumo scenarijuose, kai dominuojantis partneris perima paklusnaus partnerio seksualinės veiklos ir varpos kontrolę. Mūsų vaizdo įraše galite susipažinti su NoPacha ® Servant skaistybės diržu!

    Slaptas ginklas dominavimo mylėtojams: NoPacha Servant - aukščiausios klasės skaistybės diržas, turintis kažką papildomo!

    NoPacha ® Servant skaistybės diržas yra reikšminga naujovė skaistybės diržų srityje, nes suteikia galimybę prie skaistybės diržo tiesiogiai pritvirtinti dildo. Šis apgalvotas dizaino elementas labai išplečia tradicinę skaistybės diržo funkciją ir suteikia universalumo. NoPacha ® Servant skaistybės diržas leidžia ir paklusniam vyrui, ir jo partnerei pasinerti į įvairius vaidmenų žaidimus ir scenarijus. Galimybė rinktis iš trijų skirtingų dildo spalvų (odos spalvos, juodos arba raudonos) ir dviejų skirtingų ilgių (5 cm ir 9 cm) taip pat suteikia individualių dizaino galimybių. Šis novatoriškas požiūris į nekaltybės diržo dizainą atveria visiškai naujas galimybes ir patirtį.

    NoPacha ® Servant nekaltybės diržas siūlo individualų pritaikymą, atitinkantį visus poreikius. Jį galima įsigyti keturių skirtingų dydžių, kad kiekvienas vyras galėtų rasti jam idealiai tinkantį. Priklausomai nuo patogumo ir anatomijos, galite rinktis varpos žiedus, kurių vidinis skersmuo yra 40 mm, 45 mm, 50 mm arba 53 mm. Tai užtikrina ne tik optimalų dėvėjimo komfortą, bet ir saugumą, kad nekaltybės diržas tvirtai ir saugiai priglus prie bet kokio dydžio varpos.

    Nekaltybės diržas su pridėtine verte: sužinokite, kaip "NoPacha" Servant atveria naujas malonumo dimensijas!

    • Kontrolė ir paklusnumas: BDSM santykiuose dominuojantis partneris gali naudoti skaistybės diržą kaip priemonę kontroliuoti paklusnų partnerį. Naudodamas skaistybės diržą dominuojantis partneris gali kontroliuoti paklusnaus partnerio seksualinę laisvę ir susijaudinimą.
    • Tease & neigimas: nekaltybės diržas gali būti naudojamas kaip puikus priedas Tease & neigimo scenarijams, kai vyras yra seksualiai susijaudinęs, bet nepasiekia orgazmo.
    • Žaidimai su skaistybe: Kai kurios poros mėgaujasi pačiais žaidimais su skaistybe, kai vyras kurį laiką lieka skaistus.
    • Didesnis laukimas: dėvint skaistybės diržą gali padidėti laukimas ir troškimas seksualiai atsipalaiduoti, o tai gali sukelti intensyvesnius orgazmus, kai skaistybės diržas pagaliau nuimamas.
    • Saugumas ir higiena: gerai suprojektuotą skaistybės diržą, pavyzdžiui, NoPacha ® Servant, naudoti saugu. Jį galima lengvai išvalyti, kad būtų užtikrinta higiena.


    Paklusniam vyrui:

    • Kol vyras dėvi skaistybės diržą ir pats išlieka skaistus, dildo gali papildomai stimuliuoti dominuojančią partnerę.
    • Pasikeitimas vaidmenimis: pridedamas dildo gali būti naudojamas žaidžiant vaidmenimis, kai pasyvus vyras imasi seksualiai aktyvaus vaidmens, o pats lieka skaistus.
    • Pasirinkimo įvairovė: Dominuojantis partneris gali rinktis trijų spalvų ir dviejų ilgių dildo, todėl gali pasirinkti dildo pagal savo pageidavimus.


    Griežtai šeimininkei arba dominuojančiam šeimininkui:

    • Prie pasyvaus partnerio nekaltybės diržo pritvirtintas dildo gali būti stiprus dominavimo ir kontrolės ženklas. Šeimininkė arba šeimininkas gali nustatyti, kada ir kaip naudoti dildo.
    • Žaidimų įvairovė: šeimininkė arba šeimininkas gali naudoti vibratorių įvairiems žaidimams ir scenarijams, kad patenkintų savo poreikius arba tiesiog kaip papildomą psichologinį stimulą.
    • Galimybė pritaikyti: galimybė pasirinkti dildo spalvą ir dydį leidžia šeimininkei ar šeimininkui sukurti patirtį visiškai pagal savo pageidavimus.


    Idealus priedas vadinamajam melžimui:

    Milking tai BDSM kontekste reiškia techniką, kai vyro prostata stimuliuojama specialiu masažu, dažnai siekiant pasiekti orgazmą be tiesioginės varpos stimuliacijos. Tai gali būti pasiekta išoriniu tarpvietės masažu arba vidine prostatos stimuliacija per išangę. Tai stimuliavimo būdas, kuriuo siekiama ir malonumo, ir kontrolės, todėl dažnai naudojamas dominavimo ir paklusimo scenarijuose. Esmė ta, kad aktyvus, "dorojantis" partneris visiškai kontroliuoja pasyvaus partnerio orgazmą. Melžimo metu varpa gali būti uždaryta "NoPacha" Servant skaistybės dirže, kad nebūtų tiesioginės stimuliacijos.

    Apskritai "NoPacha®" Servant skaistybės diržas praplečia įmanomų galimybių ribas ir siūlo poroms visiškai naują vyrų skaistybės dimensiją.

    Daugiau informacijos:

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Je recommande sans souci cet article

    Utilisé sur des périodes de 1 semaine. Aucun problème et confortable. La societe MEO est également joignable et reactive. Je recommande sans souci cet article

      Vertinimas 

      Thank you from Norway

      As a male slave, I am thrilled with the chastity belt. It allows my mistress complete control over my sexual activities and my worthless little dick. The ability to attach a dildo directly to the chastity belt adds a new dimension to chastity. The design opens up new, exciting role-playing and scenarios. The quality and workmanship of the chastity belt is first class and designed with great attention to detail. As a lover of submission, this chastity belt has exceeded my expectations. It perfectly fulfills its function of ensuring sexual abstinence while allowing for new, intense experiences. I can recommend the chastity belt to all who have a desire for erotic adventure and control over their sexual activities. This chastity belt is definitely the secret weapon for lovers of dominance! Kudos also to MEO for the high quality and discreet shipping. The chastity belt has taken our life to a new level and I can't wait to have more exciting experiences with it.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Absolut der Hammer

      Ein Muss für jeden devoten Mann! Dieser KG ist im Zusammenspiel mit dem Aufsteck-Dildo wirklich das Nonplus-Ultra.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Nekaltybės diržas NoPacha Servant

      Nekaltybės diržas NoPacha Servant

      NoPacha ® Servant skaistybės diržas yra reikšminga naujovė skaistybės diržų srityje, nes suteikia galimybę prie skaistybės diržo tiesiogiai pritvirtinti dildo. Ši apgalvota dizaino ypatybė labai išplečia tradicinę skaistybės diržo funkciją ir suteikia universalumo.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: