Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Burnos barstytuvas

Naujienlaiškis

BDSM burnos skleistuvas 2.0 - Jennings

Atraskite naują dominavimo ir paklusnumo dimensiją su "Jennings Mouth Spreader 2.0"! Iš pradžių naudotas odontologijoje, jis rado savo nuolatinę vietą BDSM pasaulyje ir sujungia jausmingą susijaudinimą su kontrolės pojūčiu.

Daugiau informacijos

3440/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Atraskite naują dominavimo ir paklusnumo dimensiją su "Jennings Mouth Spreader 2.0"! Iš pradžių naudotas odontologijoje, jis rado savo vietą BDSM pasaulyje ir sujungia jausmingą susijaudinimą su kontrolės pojūčiu.

    Burnos plėstuvas nėra vienas iš geriausiai žinomų BDSM srities sekso žaislų, tačiau jis labai populiarus fetišo ir BDSM scenoje. Jis primena burnos knechtą ar antausį ir dažnai naudojamas kartu su galvos diržu ar apykakle. Šis BDSM žaislas naudojamas burnai ir žandikauliui atverti ir užfiksuoti. Paklusnusis partneris nutildomas plačiai atvėrus burną. Tai leidžia dominuojančiam partneriui į plačiai atvertą burną įkišti savo varpą, pvz. Burnos skleistuvo fiksavimo mechanizmas neleidžia nuolankiajam vėl uždaryti burnos.

    Burnos skleistuvas pagal Jennings:

    Burnos skleistuvas 2.0 pagal Jennings išpopuliarėjo BDSM scenoje dėl įvairių priežasčių. Daugiausia dėmesio skiriama kontrolei ir paklusnumui, o burnos skleistuvas fiziškai kontroliuoja pasyvaus partnerio burną. Daugelis taip pat palankiai vertina medicininį burnos plėstuvo aspektą, nes jis suteikia vaidmenų žaidimui papildomų medicininių žinių. Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, jis yra ne tik patvarus, bet ir higieniškas, o tai labai vertinama BDSM scenoje. Jo universalumas leidžia jį naudoti įvairiose situacijose, o vizualinis plačiai atvertos burnos patrauklumas yra ypač patrauklus daugeliui žmonių. Tai sustiprina pažeidžiamumo jausmą ir kartu suteikia naujos, jaudinančios BDSM patirties.

    Su šiuo burnos plėstuvu jūsų BDSM seansai niekada nebebus tokie patys!

    Aukštos kokybės medžiagos: pagamintas iš medicininio nerūdijančio plieno, šis burnos plėstuvas reiškia aukščiausią kokybę ir ilgaamžiškumą. Vinilo danga ne tik apsaugo dantis, bet ir užtikrina malonų pojūtį dėvint.

    Optimalus komfortas: įmantrus dizainas užtikrina patogų dėvėjimą burnoje ir ant veido. Vinilinė danga užtikrina, kad jis liktų tiksliai ten, kur turi būti, ir kartu neleidžia burnos plėstuvui slysti.

    Lengva naudoti: Burnos plėstuvo atidarymo mechanizmas valdomas šone esančia svirtimi, o pasyvaus partnerio burna plačiai atveriama. Šis reguliavimo mechanizmas patikimai išlaiko burnos skėtuką norimoje padėtyje ir plačiai atvertą burną.

    Pritaikomumas: Reguliuojamas dirželis, pagamintas iš veganiškos odos, leidžia individualiai prisitaikyti prie bet kokio dydžio galvos ir užtikrina puikų prigludimą.

    Daugiau informacijos:

    • BDSM burnos plėstuvas pagal Jennings
    • Nauja versija su gumine danga
    • Matmenys: maždaug 20 cm ilgio x 13 cm visiškai atidarytas.
    • Medžiaga: nerūdijantis plienas, PVC, veganiška oda
    • Pastaba: Svarbu atkreipti dėmesį, kad, kaip ir visose BDSM veiklose, labai svarbu bendrauti, duoti sutikimą ir užtikrinti saugumą. Tai, kas vienam asmeniui yra malonu ir jaudina, kitam gali būti nemalonu. Todėl visuomet reikia stengtis užtikrinti, kad visi dalyviai jaustųsi patogiai ir būtų gerbiamos ribos.
    • Valymas: Prieš ir po naudojimo naudokite mūsų purškiklį INSTACLEAN.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Wow

    Der Zahnschutz bei dem Mundspreizer ist echt genial! Funktioniert super, klasse Qualität.

      Vertinimas 

      Okay

      Bevorzuge Ballonknebel

        Vertinimas 

        Perfecta

        Cumple a las mil maravilas su funcion, aunque sencilla pero a la vez tiene que ser muy practica y sin duda alguna esta mordaza la da.

          Parašykite savo atsiliepimą

          BDSM burnos skleistuvas 2.0 - Jennings

          BDSM burnos skleistuvas 2.0 - Jennings

          Atraskite naują dominavimo ir paklusnumo dimensiją su "Jennings Mouth Spreader 2.0"! Iš pradžių naudotas odontologijoje, jis rado savo nuolatinę vietą BDSM pasaulyje ir sujungia jausmingą susijaudinimą su kontrolės pojūčiu.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          9 kitų tos pačios kategorijos prekių: