Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos žiedai

Naujienlaiškis

Sport Fucker Rugby Ring

Pajuskite galią ir aistrą Sport Fucker Regbio žiedas! Šis universalus mėlynos, juodos ir raudonos spalvų žiedas suteiks naują malonumo dimensiją jūsų intymiausioms akimirkoms.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Pajuskite galią ir aistrą Sport Fucker Regbio žiedas! Šis universalus mėlynos, juodos ir raudonos spalvų žiedas suteiks naują malonumo dimensiją jūsų intymiausioms akimirkoms. Regbio žiedas yra populiaraus Sport Fucker™ Trainer Ring evoliucija, tačiau dabar jis yra dar storesnės formos ir pagamintas iš unikalaus Liquid Silicone mišinio.

     

    Patirkite įspūdingą erekciją ir didesnę ištvermę sekso metu, o Sport Fucker Rugby žiedas apjuosia varpą jaudinančiai glaudžiu maždaug 2,4 cm vidiniu skersmeniu. Švelnus spaudimas į varpą skatina kraujotaką ir užtikrina tvirtesnę bei ilgiau trunkančią erekciją. Kartu "Rugby Ring" žiedas maloniai stimuliuoja ir didina malonumo pojūtį sekso metu.

     

    Itin elastinga silikoninė TPR medžiaga puikiai prisitaiko prie individualaus dydžio bei formos ir užtikrina maksimalų dėvėjimo komfortą. Nesvarbu, ar būtumėte vienas, ar su partneriu, "Sport Fucker Rugby Ring" žiedas leidžia pritaikyti savo malonumą ir atrasti naujas malonumo aukštumas.

     

    Sport Fucker regbio žiedas žavi ne tik savo funkcijomis, bet ir unikaliu dizainu bei aukštos kokybės apdirbimu. Šiuo stilingu aksesuaru galite padaryti erotinį pareiškimą. Naudokite lubrikantą, kad patirtis būtų dar malonesnė ir jausmingesnė bei įžiebtumėte aistros ugnį.

     

    Ar esate pasiruošę praplėsti savo malonumo ribas? Mėgaukitės jaudinančiomis akimirkomis, kurias siūlo "Sport Fucker " regbio žiedas, ir patirkite nepamirštamų malonumo ir ekstazės akimirkų. Suteikite savo seksualiniam gyvenimui aukščiausią pagreitį ir mėgaukitės jausmingais nuotykiais, kurie jus pakels į neįsivaizduojamas pasitenkinimo aukštumas.

     

    Kas yra skystasis silikonas?

     

    Liquid Silicone yra tikras vidinis patarimas tarp sekso žaislams skirtų medžiagų. Jis visiškai nekenksmingas odai, todėl jį saugu ir malonu naudoti - be jokių kompromisų. Be to, jis neįtikėtinai tvirtas, todėl gali atlaikyti pačius beprotiškiausius nuotykius ir vis dar išlikti geriausios formos. O lankstumas? Neprilygstamas! Liquid Silicone prisitaiko prie visų įmanomų formų ir vis tiek užtikrina reikiamą tvirtumą. O geriausia, kad jis jaučiasi nuostabiai natūraliai. Trumpai tariant: Liquid Silicone yra universali sekso žaislams skirta medžiaga, kuri nepalieka nieko, ko norėtųsi, kalbant apie saugumą ir malonumą!

     

    Sekso žaislų iš skysto silikono valymas ir priežiūra?

     

    Sekso žaisliuką reikia kruopščiai išvalyti po kiekvieno naudojimo. Tiesiog nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu. Nesijaudinkite, medžiaga yra atspari vandeniui ir ją galima lengvai nuplauti. Jei norite, galite netgi naudoti specialų sekso žaisliukų valiklį, pavyzdžiui, mūsų purškiklį VERYCLEAN. Po valymo turėtumėte leisti sekso žaisliukui visiškai išdžiūti. Geriausia leisti jam išdžiūti ore, o ne tiesiogiai saulėje ar ant šildytuvo. Kai jis visiškai išdžius, laikykite jį švarioje ir sausoje vietoje, atskirai nuo kitų sekso žaislų. Geriausia jį įdėti į specialų sekso žaislų laikymo maišelį, kad būtų apsaugotas nuo dulkių ir purvo. Ir dar vienas patarimas: visada naudokite tinkamą lubrikantą. Silikono pagrindo sekso žaisliukas puikiai tinka su vandens pagrindo lubrikantais, pavyzdžiui, "Aquameo". Tačiau turėtumėte vengti silikono pagrindo lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Jei laikysitės šių paprastų priežiūros patarimų, sekso žaisliuku džiaugsitės ilgai!

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Daugiau informacijos apie penio žiedą
    • Sport Fucker Rugby Ring
    • Unikaliai minkštas ir labai elastingas.
    • Universalus naudojimas.
    • Išorinis skersmuo: apie 5,2 cm
    • Vidinis skersmuo: apie 2,4 cm
    • Medžiagos storis: apie 1,4 cm
    • Neįtikėtinai elastinga.
    • Naudoti su "Aquameo" lubrikantu.
    • Medžiaga: silikono-TPR mišinys (neporėtas)
    • Sport Fucker jAV ir MEO Europoje yra žinomi prekių ženklai, kurių specializacija - aukštos kokybės sekso žaislai ir BDSM gaminiai. Platus asortimentas siūlo novatoriškus ir jaudinančius sprendimus visiems, norintiems pakelti savo seksualinę patirtį į naują lygį. Sport Fucker ir MEO reiškia kokybę, funkcionalumą ir didžiausią malonumą. Produktai kruopščiai kuriami ir gaminami laikantis griežtų kokybės standartų, kad būtų užtikrinta saugi ir jaudinanti seksualinė patirtis. Šis gaminys taip pat yra įspūdingas aukščiausios kokybės ir unikalaus dizaino pavyzdys, už kurį Sport Fucker ir MEO yra žinomi.

    Atsisiųsti

    Varpos žiedai

    Kaip užsidėti varpos žiedą ir kaip pasirinkti tinkamą varpos žiedo dydį

    Atsisiųsti (1.21M)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Top Qualittät

    Der Ring ist sehr gut verarbeitet und von hoher Qualität.
    Das Material ist weich und anschmiegsam, das kann ich nur bestätigen.
    Durch die verschiedenen Öffnungen kann man ihn auf verschiedene Arten benutzen, also doppelt gut :-)
    Macht auf jeden Fall Spaß :-D

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Très bon produit

    Matière douce et agréable, solide et extensible, c'est un produit de qualité.
    Idéal pour faire durer les ébats et resté dur.
    Pas d'odeur désagréable.
    Livré en 2 jours. Je recommande ce produit.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Sport Fucker Rugby Ring

    Sport Fucker Rugby Ring

    Pajuskite galią ir aistrą Sport Fucker Regbio žiedas! Šis universalus mėlynos, juodos ir raudonos spalvų žiedas suteiks naują malonumo dimensiją jūsų intymiausioms akimirkoms.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: