Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos žiedai su vibracija

Naujienlaiškis

Sport Fucker MOTOVIBE sling - Varpos žiedas

Ar esate pasiruošę seksualiniam atnaujinimui? Tada sužinokite Sport Fucker MOTOVibe sling Cock Ring savo naująjį sąjungininką, kad patirtumėte intensyvų malonumą. Naujausios kartos vibruojantis varpos žiedas - valdomas nuotoliniu būdu ir pranokstantis visa kita.

Daugiau informacijos

3359/00

89,90 €


-10,00 €

79,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ar esate pasiruošę seksualiniam atnaujinimui? Tada sužinokite Sport Fucker MOTOVibe sling Cock Ring savo naująjį sąjungininką intensyviam malonumui. Naujausios kartos vibruojantis varpos žiedas - valdomas nuotoliniu būdu ir pranokstantis visa kita.

     

    Šis varpos žiedas nieko nedaro perpus! MOTOVibe sling Cock Ring tvirtai, bet patogiai apgaubia varpą ir kamuoliukus, kartu žaviai traukdamas kapšelį. Pagamintas iš aukštos kokybės medicininio silikono ir ABS be ftalatų MOTOVibe sling Cock Ring yra ne tik saugus, bet ir itin elastingas bei nuostabiai lengvas. Jis taip nuostabiai priglunda, kad jo beveik nejausite, kol - žinoma - neprasidės vibracija.

     

    O dabar tampa tikrai įdomu: 10 skirtingų vibracijos režimų! Kartais švelnios, kartais intensyvios, bet visada tinkamos. O geriausia: naudodamas nuotolinio valdymo pultelį partneris gali nukreipti jus iki orgazmo. Nesvarbu, kur esate: parduotuvėje, sporto salėje, klube ar net baseine - čia nėra jokių apribojimų!

     

    Dydis? Maždaug 40 mm x 35 mm x 53 mm, todėl jis kompaktiškas, bet galingas. O po naudojimo galite lengvai įkrauti savo naująjį geriausią draugą - naudodami pridedamą USB laidą.

     

    Į ką dar atkreipti dėmesį:

     

    Naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus (pvz., "Aquameo"), nes silikono pagrindo lubrikantai pažeistų aukštos kokybės medžiagą. Prieš ir po naudojimo gaminį turėtumėte nuvalyti mūsų VERYCLEAN purškikliu.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Sport Fucker MOTOVibe sling
    • Vibruojantis penio žiedas su sėklidžių žiedu.
    • Gerai priglunda prie varpos ir sėklidžių.
    • Įrengtas nuotolinio valdymo pultelis.
    • Stimuliuoja 10 vibracijos režimų.
    • Matmenys: maždaug 40 mm x 35 mm x 53 mm
    • Atsparus vandeniui pagal IPX7 standartą.
    • Įkraunamas pridėtu USB laidu.
    • Pridedama naudojimo instrukcija.
    • Medžiaga: medicininis silikonas ir ABS (be ftalatų).
    • Kas yra skystasis silikonas?Skystasis silikonas yra tikras vidinis patarimas tarp sekso žaislams skirtų medžiagų. Jis visiškai nekenkia odai, todėl jį saugu ir malonu naudoti - be jokių kompromisų. Be to, jis neįtikėtinai tvirtas, todėl gali atlaikyti pačius drąsiausius nuotykius ir vis dar išlikti geriausios formos. O lankstumas? Neprilygstamas! Liquid Silicone prisitaiko prie visų įmanomų formų ir vis tiek užtikrina reikiamą tvirtumą. O geriausia, kad jis jaučiasi nuostabiai natūraliai. Trumpai tariant: Liquid Silicone yra universali sekso žaislų medžiaga, kuri nepalieka abejonių dėl saugumo ir malonumo!
    • Sport Fucker ir MEO yra dvi garsios kompanijos, kurios specializuojasi aukštos kokybės sekso žaislų ir BDSM gaminių gamyboje. Platus asortimentas siūlo novatoriškus ir seksualius sprendimus visiems, kurie nori pakelti savo seksualinę patirtį į naują lygį. Sport Fucker ir MEO yra kokybės, funkcionalumo ir didžiausio malonumo sinonimai. Produktai kruopščiai kuriami ir gaminami laikantis griežtų kokybės standartų. Jie garantuoja saugią ir jaudinančią seksualinę patirtį. Šis gaminys taip pat yra įspūdingas aukštos kokybės ir unikalaus dizaino pavyzdys, už kurį Sport Fucker ir MEO yra žinomi.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr zufrieden

    Schöne Form, sehr angenehmes weiches Material. Der Penisring ist elastisch und dehnbar. Er lässt sich daher einfach platzieren und sitzt gut. Es gibt mehrere verschiedene Vibrationsmuster zum aussuchen. Sanftere und intensivere, also sicher für jeden was dabei. Ein Pluspunkt ist auch die einfache Bedienung!

      Vertinimas 

      Endlich mal ein Produkt, das hält, was es verspricht.

      Der Ring ist sehr angenehm vom Material, sitzt aber trotzdem gut. So kann er dafür sorgen, dass der Blutrückfluss gebremst wird und der Schwanz länger hart bleibt. Und mein Schwanz ist auch viel größer geworden als ohne den Ring.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Sport Fucker MOTOVIBE sling - Varpos žiedas

      Sport Fucker MOTOVIBE sling - Varpos žiedas

      Ar esate pasiruošę seksualiniam atnaujinimui? Tada sužinokite Sport Fucker MOTOVibe sling Cock Ring savo naująjį sąjungininką, kad patirtumėte intensyvų malonumą. Naujausios kartos vibruojantis varpos žiedas - valdomas nuotoliniu būdu ir pranokstantis visa kita.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      15 kitų tos pačios kategorijos prekių: