Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Tikrasis Ass Play

Naujienlaiškis

EXCESS butt plug pagal Dr. Sado - Analinis BDSM

EXCESS by Dr. Sado: Nieko pradedantiesiems - milžinas tarp BDSM užpakalio kištukų! Pavadinimas EXCESS šio monstriško butt plug įkūnija perteklinį ir ekstremalų požiūrį. Tai ne tik analinis kaištis, bet ir iššūkis, pareiškimas, o kai kuriems galbūt ir tikslas.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    EXCESS by Dr. Sado: Nieko pradedantiesiems - milžinas tarp BDSM užpakalio kištukų! Pavadinimas EXCESS šio monstriško butt plug iš "Extremeo" serijos įkūnija beribiškumą, perteklių ir ekstremalumą. Tai ne tik analinis kaištis, bet ir iššūkis, pareiškimas, o kai kuriems galbūt ir tikslas. "Excess" angliškai reiškia "perteklius" arba "perteklius", taigi įkūnija būtent tai, kas yra šio butt plug: didybę ir intensyvumą už įprastų ribų.

     

    EXCESS butt plug iš dr:

     

    Sado, BDSM pasaulio vizionierius ir išradėjas, sukūrė nepaprastą butt plug EXCESS mEO "Extremeo" serijai. Šis unikalus butt plug kviečia ekstremalios analinės stimuliacijos mėgėjus į kelionę į dar neišbandytas ir intensyvias kulminacijas. Pavadinimas "Excess" suponuoja persistengimą ir normų bei ribų peržengimą. Dr. Sado vizija buvo sukurti išskirtinį butt plug, kuris būtų iššūkis vartotojams peržengti savo fizines ir emocines ribas, kartu suteikiant saugų būdą plėsti analines galimybes ir imlumą.

     

    butt plugEXCESS stebina savo įspūdingu dydžiu ir detaliu, beveik velnišku dizainu. Butt plug EXCESS tinka ne tik solo seansams, bet ir leidžia patirti intensyvių sekso akimirkų BDSM santykiuose, kurios praturtina tiek fiziškai, tiek emociškai. Šis butt plug, papildantis "Extremeo" asortimentą, sukurtas taip, kad palengvintų intensyvius ir drąsesnius seksualinius potyrius. Jis sukuria ryšį tarp dydžio ir intensyvumo ir atveria naują analinės patirties dimensiją.

     

    Be to, butt plug EXCESS taip pat yra pareiškimas ir kvietimas tyrinėti intensyvesnes ir tamsesnes savo malonumo puses. Jis skatina iš naujo interpretuoti ir apibrėžti savo malonumą, analinę stimuliaciją ir savo ribas. Su butt plug EXCESS mūsų labai patyrę klientai gali pasinerti į ekstremalios analinės stimuliacijos pasaulį ir leistis į aukščiausios ekstazės kelionę.

     

    Su butt plug EXCESS pasiekite savo ribas ir dar toliau!

     

    Analinė stimuliacija dar niekada nebuvo tokia intensyvi! EXCESS butt plug buvo sukurtas tiems, kurie ieško aukščiausio analinės stimuliacijos pojūčio, kurie nori patirti ekstremalumą ir išbandyti savo asmenines ribas, o gal net jas peržengti. Dėl savo įspūdingo dydžio ir intensyvios stimuliacijos šis butt plug iš Dr. Sado reiškia seksualinę patirtį, kuri gerokai pranoksta įprastą.

     

    Daugiau yra DAUGIAU: kaip butt plug EXCESS Padarys perversmą jūsų seksualiniame gyvenime!

     

    Analinio sekso žaisliukų pasaulyje EXCESS yra milžinas, kolosas, kviečiantis į nepaprastą malonumą ir pernelyg didelį malonumą. Seksualinių tyrinėjimų ir BDSM praktikų kontekste butt plug simbolizuoja EXCESS taip pat simbolizuoja norą žaisti su savo fizinėmis ribomis ir ištverme. Jis reiškia intensyvią fizinę patirtį ir BDSM kontekste gali būti naudojamas kaip galios ir paklusnumo priemonė.

     

    Galutinis pasitenkinimas: EXCESS priartina jus prie jūsų galimybių ribos!

     

    Be to, butt plug EXCESS taip pat yra pareiškimas visiems, kurie, ištikimi šūkiui "daugiau yra daugiau", nenori eiti į kompromisus savo seksualinėje išraiškoje. Čia, perkeltine šio žodžio prasme, "ne tu išlieji pupeles, o jos išsilieja". Taigi tai taip pat reiškia tam tikrą prabangą, beribį ir nevaržomą gyvenimą iš geismo, kuris daugeliui mūsų klientų gali atrodyti išlaisvinantis ir suteikiantis pasitenkinimą.

     

    Tvirtas laikymas, malonumas be rankų: Jūsų EXCESS Analinis kaištis lieka ten, kur norite.

     

    Dr. Sado teikia didelę reikšmę nepriekaištingam funkcionalumui. Dėl stipraus siurbtuko EXCESS butt plug tvirtai priglunda prie visų lygių paviršių. Tai užtikrina saugų ir stabilų fiksavimą, o jūsų rankos gali laisvai užsiimti kita seksualia veikla. Nesvarbu, ar pastatysite Dr. Sado butt plug ant sienos, grindų, ar bet kokio kito tinkamo paviršiaus, jis tvirtai laikysis savo vietoje EXCESS Analinis kaištis saugiai laikosi savo vietoje. Taigi galite visiškai susikoncentruoti į savo malonumą ir patirti nepamirštamų ekstazės akimirkų nesirūpindami dėl analinio kaiščio laikymo EXCESS Analinio kaiščio.

     

    Jūsų pasirinkimas, jūsų malonumas: Pasirinkite savo EXCESS Analinį kaištį!

     

    Kiekvienas kūnas yra unikalus ir kiekvienas žmogus turi individualių pageidavimų. Todėl Dr. Sado siūlo jums butt plug EXCESS dviejų skirtingų dydžių. Taigi galite pasirinkti geriausiai jūsų poreikius ir pageidavimus atitinkančią versiją.

     

    • M dydis = monstriškas: bendras ilgis 23 cm, įkišamas ilgis 19 cm, viršutinis skersmuo apie 4,5 cm, didžiausias skersmuo 6 cm, pagrindo skersmuo apie 9,7 cm
    • L dydis = labai monstriškas: bendras ilgis 24 cm, įterpiamas ilgis 21 cm, skersmuo viršuje apie 5,5 cm, didžiausias skersmuo 8 cm, pagrindo skersmuo apie 11 cm.

     

    Dėl to butt plug EXCESS neabejotinas ir galingas seksualinio pertekliaus pasaulio simbolis. Pasaulio, kuriame perteklius yra ne tik sveikintinas, bet ir geidžiamas.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • EXCESS - Puikus butt plug
    • Beribė ekstazė: The EXCESS peržengia visas ribas!
    • Rankų darbo analinis kaištis su siurbtuku iš "Extremeo" serijos.
    • Galimi du dydžiai.
    • butt plug EXCESSS yra analinis kaištis, kurį sukūrė Dr. Sado.
    • Extremeo ® yra registruotas MEO Vokietijos prekės ženklas.
    • Medžiaga: silikonas, be ftalatų.
    • Naudojimas EXCESS Analinis kaištis gali būti jaudinanti patirtis, jei žinote, kaip tai daryti tinkamai. Kad įkišimas būtų lengvesnis, rekomenduojame mūsų "Extremeo" purškalą, kuris atpalaiduoja sfinkterio raumenis ir daro analinį kaištį malonesnį EXCESS Analinis kaištis malonesnis.
    • Naudodami sekso žaisliukus iš silikono, pvz EXCESS Naudojant silikoninius sekso žaislus, tokius kaip analinis kaištis, reikėtų vengti silikono pagrindo lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Vietoj jų rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, "Aquameo" arba Alphamale Aqua, kurie suteikia malonų pojūtį ir yra saugūs naudoti su silikoniniu analiniu kaiščiu EXCESS Galima saugiai naudoti su silikoniniu analiniu kaiščiu. Lube Shooter arba lubrikanto aplikatorius dar labiau optimizuoja patirtį, nes leidžia giliau ir tolygiau paskirstyti lubrikantą. Dėl to kišant EXCESS Dėl to analinį kaištį įkišti patogiau ir saugiau, nes pakankamas lubrikanto kiekis sumažina trintį ir sužeidimo riziką. Po kiekvieno naudojimo analinį kaištį reikia EXCESS Kištuką reikia kruopščiai išvalyti. Tam rekomenduojame mūsų VERYCLEAN purškiklį, kuris užtikrina kruopštų ir higienišką valymą ir paruošia analinį kaištį kitam analiniam įkišimui EXCESS Analinis kaištis paruoštas kitam analiniam nuotykiui.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Geiles Teil

    Geiles Design, perfekte Größe und super Material.
    Los geht's!
    Neuer Liebling in der Kiste

      Vertinimas 

      my tight ass now looks like a pussy

      This really destroyed my ass. Before I bought it I thought it was bigger but after having it late for about 5 hours trying to put its head in my anus. It was painful. after using it 5 more times it's still challenging to fit the head in my ass. the head is really hard but over time you start to understand and enjoy it. Good luck!

        Vertinimas 

        Definitely recommend buying!!

        Fantastic!! Stretched me real good and the texture felt amazing, even the suction cup worked really well!! Thank you Dr. Sado!

          Parašykite savo atsiliepimą

          EXCESS butt plug pagal Dr. Sado - Analinis BDSM

          EXCESS butt plug pagal Dr. Sado - Analinis BDSM

          EXCESS by Dr. Sado: Nieko pradedantiesiems - milžinas tarp BDSM užpakalio kištukų! Pavadinimas EXCESS šio monstriško butt plug įkūnija perteklinį ir ekstremalų požiūrį. Tai ne tik analinis kaištis, bet ir iššūkis, pareiškimas, o kai kuriems galbūt ir tikslas.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: