Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

TENGA žaislai

Naujienlaiškis

TENGA Puffy Masturbatorius

Ieškote intensyvios masturbacijos patirties, kuri būtų beveik tokia pat gera kaip seksas su partneriu? Tada "Tenga" Puffy masturbatorius gali būti tai, ko ieškote. Šis japoniškas masturbatorius yra daugiau nei paprastas sekso žaislas vyrams - tai vartai į naujas malonumo aukštumas.

Daugiau informacijos

3418/00

89,90 €


-10,00 €

79,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ieškote intensyvios masturbacijos patirties, kuri būtų beveik tokia pat gera kaip seksas su partneriu? Tuomet "Tenga" Puffy masturbatorius gali būti tai, ko ieškote. Šis japoniškas masturbatorius yra daugiau nei paprastas sekso žaislas vyrams - tai vartai į naujas malonumo aukštumas.

     

    Pasiruoškite geriausiam savo gyvenimo orgazmui su "Tenga Puffy"!

     

    Tenga Puffy yra "rankomis valdomas" masturbatorius, vadinamas strokeriu, kuris užtikrina veiksmingą ir malonią stimuliaciją. Jis turi specialią vidinę struktūrą, pagamintą iš silikono. Ši masturbatoriaus dalis ypač intensyviai reaguoja į kiekvieną rankos spaudimo judesį ir suteikia stiprius bei jaudinančius pojūčius, visai kaip tikro sekso metu.

     

    Tenga Puffy masturbatorius viduje yra sandarus ir minkštas, o išorėje padengtas specialia danga, todėl jį patogu laikyti ir lengva valdyti. Nepaisant kompaktiško dydžio ir elegantiškos išvaizdos, jis suteikia galingą ir visapusiškai tenkinančią patirtį. Kadangi jis yra lengvas ir kompaktiškas, idealiai tinka kelionėms. Stimuliacija yra intensyvi ir lengvai valdoma ranka. Su "Tenga Puffy " masturbatoriumi galite patirti naują masturbacijos lygį be baterijų. Tiesiog išpakuokite jį ir pradėkite!

     

    Tenga Puffy masturbatorius: intensyvus, prabangus, nepamirštamas:

     

    • Tenga Puffy siūlo intensyvesnę masturbacijos patirtį, kuri gerokai pranoksta tai, ką gali pasiūlyti įprasti masturbatoriai.

     

    • Tenga Puffy turi specialiai sukurtą stimuliacijos tunelį. Šio tunelio viduje yra vingiuoti grioveliai ir spiralinė struktūra. Ši unikali forma reaguoja į kiekvieną rankos judesį ir sukuria stiprius pojūčius.

     

    • Tenga Puffy masturbuoklio angą galima ištempti, kad ji tiktų bet kokio dydžio ir formos peniui. Nepriklausomai nuo varpos dydžio, pastebėsite, kad šis masturbatorius nuostabiai patogiai ir tvirtai priglunda.

     

    • Tenga Puffy masturbatorius imituoja dūrio pojūtį dėl vidinio vakuumo. Šis imitavimas kartu su unikalia vidine masturbatoriaus tekstūra suteikia neįtikėtinai tikrovišką ir malonią patirtį.

     

    • Naudokite "Tenga Puffy " masturbatorių duše arba vonioje. Jis visiškai atsparus vandeniui ir lengvai valomas, todėl yra praktiškas ir higieniškas sekso žaisliukas jūsų solo malonumui.

     

    Ko dar turėtumėte nepamiršti:

     

    Įsitikinkite, kad gausiai patepėte varpą ir vidinį masturbatoriaus stimuliacijos tunelį lubrikantu. Kad su "Tenga Puffy " masturbatoriumi patirti geriausius pojūčius, naudokite vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, "Aquameo". Jis švelniai veikia medžiagą ir pagerina lubrikaciją. Norėdami išvalyti, nuimkite viršutinį dangtelį ir įleidimo dangtelį. Prieš uždėdami dangtelį atgal, kruopščiai išplaukite vidų ir leiskite jam visiškai išdžiūti.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Tenga Puffy
    • Masturbatorius vyrams
    • Matmenys: 85 mm gylis × 87 mm plotis × 165 mm aukštis
    • Svoris: 350 g
    • Daugkartinio naudojimo
    • Pridedamas lubrikantas
    • Medžiaga: elastomeras, silikonas, PC, ABS, uretanas, POM
    • Su dulkėms atsparia išorine danga.
    • Japonijos įmonė TENGA ir Vokietijos įmonė MEO garsėja novatorišku dizainu ir aukšta gaminių kokybe. Šių dviejų bendrovių gaminių asortimentas - nuo vienkartinių masturbatorių iki aukštos kokybės masturbatorių ir sekso žaislų vyrams.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Super softes Gefühl beim Masturbieren!

    Der Puffy von Tenga ist ein Masturbator im pastellfarbenen Quetschcup mit supersofter Marshmallow-Innentextur, die den Penis sanft und weich umhüllt.

    Spannende Strukturen im Inneren massieren intensiv bei der Selbstbefriedigung.

    Dabei liegt der Silikon-Cup gut in der Hand und lässt sich leicht zusammendrücken.

    Zur einfachen Reinigung lässt sich der Cup beidseitig öffnen.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    TENGA Puffy Masturbatorius

    TENGA Puffy Masturbatorius

    Ieškote intensyvios masturbacijos patirties, kuri būtų beveik tokia pat gera kaip seksas su partneriu? Tada "Tenga" Puffy masturbatorius gali būti tai, ko ieškote. Šis japoniškas masturbatorius yra daugiau nei paprastas sekso žaislas vyrams - tai vartai į naujas malonumo aukštumas.

    Parašykite savo atsiliepimą

    19 kitų tos pačios kategorijos prekių: