Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Prabangūs analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Auksinis analinis kaištis su deimantu

Norite, kad jis blizgėtų ir spindėtų tarp jūsų sėdmenų? Su šiuo MEO® auksiniu analiniu kaiščiu nėra nieko paprasčiau. Mūsų sunkus, aukso spalvos analinis kaištis su deimantais žavi tikro brangakmenio spindesiu.

Daugiau informacijos

2816/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Norite, kad jis blizgėtų ir spindėtų tarp jūsų sėdmenų? Su šiuo MEO® brangaus aukso analiniu kaiščiu nėra nieko paprasčiau. Mūsų sunkus, aukso spalvos analinis kaištis su deimantais žavi tikro brangakmenio spindesiu.

     

    Dėl suapvalintos, ergonomiškos formos mūsų analinis kaištis puikiai priglunda ir leidžia nuostabiai stimuliuoti. Medžiaga ypač sunki, draugiška odai ir hipoalerginė. Reguliariai treniruodamiesi su mūsų butt plug galite ne tik palengvinti analinį seksą, bet ir padaryti jį daug gražesnį.

     

    Apvalus pagrindas buvo apdailintas dideliu, blizgančiu raudono deimanto formos kristalu - seksualiu akcentu ir kartu saugių solo žaidimų garantija. Besiūlis, lygus paviršius malonus liesti ir palengvina valymą.

     

    Platesnis brangakmenio galas tarnauja kaip kamštis, neleidžiantis analiniam kaiščiui visiškai nuslysti. Dėvėkite butt plug tiek laiko, kiek norite - tiek prieš pat analinį aktą, kad atpalaiduotumėte ir ištemptumėte išangę, tiek ilgiau, kad ilgainiui treniruotumėte sfinkterio raumenis.

     

    Skirta vyrams ir moterims! Kai moteris sekso metu dėvi mūsų analinį papuošalą, makštis susiaurėja, todėl pojūtis tampa malonesnis abiem partneriams. Be to, analinis kaištis su deimantu naudojimo metu stimuliuoja visas erogenines zonas. Jei mūsų analinį kaištį naudoja vyras, stimuliuojama prostata, todėl sekso metu patiriamas dar intensyvesnis pojūtis ir stipresnis orgazmas. Mūsų analinį kaištį su deimantu galima naudoti ir analiniu, ir vaginaliniu būdu.

     

    Šio analinio kaiščio medžiaga yra tvirta ir puikiai jaučiama rankoje. Metalas yra sunkesnis nei kiti analiniai žaisliukai ir kartu su vėsiu pojūčiu sukuria ypatingą patirtį. Medžiagą galima iš anksto atšaldyti arba šiek tiek pašildyti, todėl ji stimuliuoja kitokiu lygiu nei analiniai kaiščiai, kurie nėra pagaminti iš metalo.

     

    Analinio kaiščio su deimantu naudojimas ir valymas:

     

    Su tinkamu analiniams kaiščiams skirtu lubrikantu dar smagiau! Todėl analinį kaištį naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantu, pavyzdžiui, Aquameo ® arba Alphamale ®. Prieš ir po naudojimo analinį kaištį turėtumėte valyti mūsų purškiamuoju VERYCLEAN purkštuvu.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Analiniai papuošalai
    • Analinis kaištis su žėrinčiais kristalais iš MEO Vokietija.
    • Taip pat puikiai tinka kaip nepaprasta dovana ypatingam žmogui
    • Metalas iš karto sugeria kūno šilumą ir yra labai patogus dėvėti.
    • Galima naudoti analiniu ir vaginaliniu būdu
    • Tinka nešioti nuolat (24 val. per parą, 7 dienas per savaitę)
    • Medžiaga: aliuminis, apdorotas paviršius, akrilo stiklas
    • Išmatavimai: 7 cm ilgio, 5 cm įterpiamo ilgio, 2,5 cm skersmens

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Super Hochwertiger Plug in edlem Design

    Hochwertig und fühlt sich aufgrund des Gewichtes sehr angenehm an. In Gold wirkt er sehr edel.

      Vertinimas 

      leggero, maneggevole e piacevole

      leggero, maneggevole e piacevole nell'utilizzo sia per me che per lui! la qualità è molto buona , l'estetica d'effetto, lo consiglio.

      • 0 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Auksinis analinis kaištis su deimantu

      Auksinis analinis kaištis su deimantu

      Norite, kad jis blizgėtų ir spindėtų tarp jūsų sėdmenų? Su šiuo MEO® auksiniu analiniu kaiščiu nėra nieko paprasčiau. Mūsų sunkus, aukso spalvos analinis kaištis su deimantais žavi tikro brangakmenio spindesiu.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      13 kitų tos pačios kategorijos prekių: