Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Pripučiami dildo ir analiniai kištukai

Naujienlaiškis

EXPERT - Pripučiamas analinis kaištis

Reguliariai butt plug palaikys jus ištemptus ir pripildytus. Tačiau naudodami pripučiamą butt plug, kurį galite įkišti kaip įprastą analinį kištuką, daug kartų praplėsite savo tempimo patirtį. Įdėję jį galite labai smarkiai pripūsti.

Daugiau informacijos

2885/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Reguliariai butt plug palaikys jus ištemptus ir pripildytus. Tačiau su mūsų pripučiamu butt plug, kurį galite įkišti kaip įprastą analinį kaištį, galite daug kartų išplėsti savo tempimo patirtį. Įdėję jį galite labai smarkiai pripūsti.

     

    Svarbiausi akcentai:

     

    • Pripučiamas butt plug
    • butt plug puikiai tinka veiksmingoms išangės tempimo treniruotėms.
    • Saugus naudojimas: dėl apsauginio vožtuvo greitai išleidžiamas slėgis.

     

    Kaip naudoti pripučiamą užpakaliuko kištuką?

     

    Įkiškite lėtai, giliai įkvėpkite ir tada pumpuokite. Iš pradžių lėtai, kol priprasite, paskui vis labiau ir labiau. Tol, kol pripučiamas butt plug pasieks daug kartų didesnį skersmenį. Šį nedidelį Monster galima pripumpuoti didelį, todėl jis puikiai tinka analinei angai plėsti.

     

    Išsamiau aprašyta, kaip tai veikia: Pirmiausia uždaromas balionėlio pompos vožtuvas. Kai pripučiamas analinis kamštis įdedamas su šiek tiek vandenyje tirpstančio lubrikanto ("Aquameo"), jis išlaiko savo kūgio formą ir dėl savo lankstumo nesukelia jokių problemų net pradedantiesiems. Įdėjus butt plug, jis atsargiai pripildomas oru naudojant balionų pompą. Jis pats nuslenka į reikiamą padėtį, palaipsniui užpildydamas žarną ir ją ištempdamas. Stimuliuojami tiesiosios žarnos nervai, o vyrams labai intensyviai spaudžiama ir prostata.

    Vidinis patarimas:

     

    Mūsų aukštos kokybės įrankį, pagamintą iš tvirto juodo silikono, dažnai naudoja pornografijos pramonės profesionalai, kad veiksmingai ir maloniai treniruotų sfinkterio raumenis ir padidintų "imlumą" ypač dideliems kalibrams ar dildo.

     

    Kokį lubrikantą turėčiau naudoti?

     

    Pripučiamas analinis kaištis turėtų būti naudojamas tik su vandens pagrindo lubrikantais, pavyzdžiui, "Aquameo" arba Alphamale Aqua. Silikono pagrindo lubrikantai gali pažeisti medžiagą. Prieš kiekvieną naudojimą ir po jo butt plug nuvalykite mūsų purškiamuoju VERYCLEAN purškikliu.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Pripučiamasis butt plug
    • Matmenys: maždaug 15 cm ilgio, 4 cm skersmens.
    • Jei perimetras jums pasidarys per storas, galite greitai ir lengvai jį išpūsti naudodami praktišką išpūtimo vožtuvą.
    • Medžiaga: silikonas

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Gut auch für Anfänger

    Ich benutze so einen Dildo zum ersten Mal. Für das erste mal ist es auch ohne Erfahrung einfach zu benutzen. einführen langsam aufblasen,fertig. Je weiter der Dildo aufgepumpt wird desto mehr Wirkung zeigt er. Die Reinigung ist recht einfach. Ich würde diesen Plug wieder kaufen.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    WOW

    This is a very exciting anal trailer! It is very easy to insert and once inflated will NOT slip out. I can walk around with it and wearing it for an extended amount of time is not at all uncomfortable. I usually pump it up to just below uncomfortable. It hits my prostate perfectly giving a continual stimulation. And the first time I came with it inserted, WOW! I haven't cum that much in a long time. It also serves as a warm up tool for larger anal dildos, making insertion easier.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    EXPERT - Pripučiamas analinis kaištis

    EXPERT - Pripučiamas analinis kaištis

    Reguliariai butt plug palaikys jus ištemptus ir pripildytus. Tačiau naudodami pripučiamą butt plug, kurį galite įkišti kaip įprastą analinį kištuką, daug kartų praplėsite savo tempimo patirtį. Įdėję jį galite labai smarkiai pripūsti.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: