Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Pripučiami dildo ir analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Pripučiamas analinis kištukas - Anal Wonder 3.0

Mūsų pripučiamas analinis kamštis puikiai tinka ilgalaikiams nešiotojams, nes ir vamzdelį, ir pompos rutuliuką galima išimti, kai kamštis įdėtas ir pripumpuotas iki norimo dydžio. Dėl anatominės formos analinio kaiščio pagrindas visiškai įkištas įsisiurbia tarp sėdmenų.

Daugiau informacijos

3259/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plius pristatymo išlaidos

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Mūsų analinis kaištis yra pripučiamas ir puikiai tinka ilgalaikiams nešiotojams, nes, kai analinis kaištis yra įdėtas ir pripučiamas iki norimo dydžio, galima išimti ir vamzdelį, ir pompos rutuliuką. Dėl anatominės formos analinio kaiščio pagrindas visiškai įkištas įsisiurbia tarp sėdmenų. Taigi pripučiamą analinį kaištį galite diskretiškai nešioti savyje 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Visais atžvilgiais tobulas butt plug, kuris įkvepia mūsų klientus visame pasaulyje.

     

    Bet tai dar ne viskas! Po elastingo silikono paviršiumi yra sunkus besisukantis rutuliukas, kuris pripučiamam analiniam kaiščiui suteikia labai didelį svorį ir taip užtikrina nepaprastą stimuliaciją. Novatoriška konstrukcija palengvina įkišimą ir užtikrina ypač užpildantį pojūtį išangėje, taip pat puikiai stimuliuoja prostatą.

     

    Pripučiamą analinį kaištį su nuimamu vamzdeliu galima be jokių problemų naudoti kelias valandas. Nesvarbu, ar biure, ar apsipirkinėjant, ar sekso su partneriu metu - MEO® pripučiamas analinis kaištis pamalonins jus intensyviais pojūčiais.

     

    Kaip naudoti pripučiamą analinį kaištį?

     

    Pripučiamas analinis kaištis įkišamas kaip įprastas butt plug - geriausia šuniuko poza. Mūsų pripučiamas analinis kaištis jūsų judesių dėka pradeda gyventi savo gyvenimą, kokį žino tik labai aktyvūs sekso partneriai arba brangūs dulkinimo aparatai. Sunkus, besisukantis rutuliukas perduoda savo energiją (mes tai pavadinome "Fuck Energy"), o pripučiamam analiniam kaiščiui nereikia judėti. Tvirti smūgiai, vis galingesni, perduodami tiesiai ir giliai į pačią vidinę kūno dalį. Neįtikėtina patirtis su kiekvienu judesiu ir kiekvienu žingsniu. O kartu su galimybe nuolat keisti analinio kaiščio dydį naudojant pompos rutuliuką - tai visiškai jaudinantis jausmas!

     

    Priklausomai nuo to, kiek laiko naudosite pompos kamuoliuką, galite keisti nuo paprasto tempimo analiniam mokymui iki ekstremalaus dydžio. Vyrams pripučiamas analinis kaištis intensyviai stimuliuoja prostatą ir dėl jaudinančio slėgio suteikia dar stipresnius orgazmus.

     

    Pripučiamas analinis kamštis turėtų būti naudojamas tik su vandens pagrindo lubrikantais, tokiais kaip "Aquameo" arba Alphamale Aqua. Silikono pagrindo lubrikantai gali pažeisti medžiagą. Prieš ir po kiekvieno naudojimo pripučiamą analinį kaištį valykite mūsų purškiamuoju VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Pripučiamas analinis kaištis
    • Analinio kaiščio dydis (nepripūstas): 3 cm skersmens, 7 cm ilgio (be įdubimo įtaiso)
    • Pripūsto analinio kaiščio dydis: 9 cm skersmens, 14 cm ilgio
    • Pripučiamas analinis kamštis turi būti pripučiamas iki ne didesnio kaip 9 cm skersmens.
    • Vamzdžio ilgis apie 50 cm
    • Su pompos rutuliuku ir išleidimo vožtuvu
    • Žarna nuimama
    • Analinio kaiščio viduje esantis sunkus metalinis svoris visiškai užpildo analinį kanalą ir nuolat dirgina prostatą.
    • Medžiaga: silikonas, be ftalatų, metalas.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Much fun!

    I like how its not to big upon insertion then after a few pumps you really feel full!

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Macht den Sex noch geiler

    Eigentlich sehr gut. Wir benutzten ihn sowohl als auch. Ich persönlich fand es geil. Meine Frau ist auch nicht abgeneigt. Preis Leistung echt Top wenn ich sehe wie groß es sich aufpumpt. Gutes angenehmens Material und lässt sich gut einführen. Macht den Sex noch geiler

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Pripučiamas analinis kištukas - Anal Wonder 3.0

    Pripučiamas analinis kištukas - Anal Wonder 3.0

    Mūsų pripučiamas analinis kamštis puikiai tinka ilgalaikiams nešiotojams, nes ir vamzdelį, ir pompos rutuliuką galima išimti, kai kamštis įdėtas ir pripumpuotas iki norimo dydžio. Dėl anatominės formos analinio kaiščio pagrindas visiškai įkištas įsisiurbia tarp sėdmenų.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: