Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Pripučiami dildo ir analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Pripučiamas analinis vibratorius - Alphamale

"AlphaMale" pripučiamas analinis vibratorius - tai universalus ir novatoriškas sekso žaislas, skirtas vyrams ir moterims, ieškantiems unikalios ir ypač malonios analinės stimuliacijos patirties.

Daugiau informacijos

3751/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    AlphaMale pripučiamas analinis vibratorius - tai universalus ir novatoriškas sekso žaislas vyrams ir moterims, ieškantiems unikalios ir ypač malonios analinės stimuliacijos patirties.

    Pripučiamas analinis vibratorius - tai universalus ir novatoriškas sekso žaislas vyrams ir moterims.

    Atraskite naują analinės stimuliacijos pasaulį su pripučiamu analiniu vibratoriumi iš Alphamale. Šis unikalus ir novatoriškas sekso žaislas buvo sukurtas visiems, kurie ieško intensyvios ir ypač malonios analinės stimuliacijos patirties. Šis gaminys puikiai tinka visiems, nepriklausomai nuo lyties, nes yra universalumo ir pažangių technologijų priešakyje.

    Moderniausios pripūtimo ir vibracijos funkcijos:

    • Šis analinis vibratorius turi 7 vibracijos greičius, todėl jame galima atrasti daugybę pojūčių.
    • Ypatinga šio sekso žaisliuko ypatybė - jo pripūtimo funkcija, kuri automatiškai prisitaiko naudojimo metu, kad būtų užtikrintas dinamiškas ir įvairus malonumas.


    Prostatos stimuliacijai:

    • AlphaMale pripučiamas analinis vibratorius pagamintas tik iš silikono ir nėra tuščiaviduris. Analinį vibratorių galima švelniai įkišti ir jis tinka tiek vyrams, tiek moterims.
    • Dėl savo konstrukcijos ir funkcionalumo jis ypač tinka prostatos masažui, todėl tenkina ypatingus vyrų poreikius, tačiau gali teikti malonumą ir moterims.


    Patogus naudoti ir įkraunamas:

    • Pripučiamąjį analinį vibratorių lengva naudoti: Apatiniu mygtuku jis įjungiamas, o viršutiniu - valdoma vibracijos ir priputimo funkcija.
    • Įkraunamas prostatos masažo vibratorius suteikia didelį komfortą ir ilgaamžiškumą, todėl naudotojui nereikia nuolat keisti baterijų.


    AlphaMale pripučiamas analinis vibratorius: žingsnis į priekį analinės stimuliacijos technologijų srityje!

    AlphaMale pripučiamas analinis vibratorius yra novatoriškas sekso žaislas analinės stimuliacijos srityje ir siūlo unikalų priputimo ir vibracijos funkcijų derinį. Nesvarbu, ar naudojate jį prostatos masažui, ar ieškote naujų analinių pojūčių, šis pripučiamas vibratorius siūlo jums įvairiapusę ir jaudinančią patirtį.

    Daugiau informacijos:

    • Pripučiamas analinis vibratorius: universalus ir novatoriškas sekso žaislas vyrams ir moterims.
    • Išmatavimai: Skersmuo 33 mm / 60 mm = nepripūstas / pripūstas, ilgis: 200 mm, plotis: 60 mm, įterpiamas ilgis: 120 mm.
    • Medžiaga: aukštos kokybės silikonas.
    • Pripučiamam analiniam vibratoriui iš Alphamale valyti rekomenduojame MEO VERYCLEAN purškiklį. Jis užtikrina veiksmingą ir saugų valymą. Tiesiog užpurkškite, nuvalykite ir palikite išdžiūti. Vandens pagrindo "AquaMeo" kaip lubrikantas idealiai tinka švelniam įkišimui. Jis taip pat suderinamas su silikoniniais sekso žaislais. Atminkite, kad tinkama priežiūra naudojant tinkamus produktus padidina ir saugumą, ir malonumą.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Addictive

    Easy to introduce because is flexible Great feeling once introduced, needs a little bit of time to get comfortable
    The oscillation function is addictive, can’t wait to play again with this toy

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Pripučiamas analinis vibratorius - Alphamale

    Pripučiamas analinis vibratorius - Alphamale

    "AlphaMale" pripučiamas analinis vibratorius - tai universalus ir novatoriškas sekso žaislas, skirtas vyrams ir moterims, ieškantiems unikalios ir ypač malonios analinės stimuliacijos patirties.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: