Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Mystim - Elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

TINGLING APARTE E-Stim vibratorius moterims - Mystim Electrosex

"Tingling Aparte" yra elektroninis vibratorius, visada pasiruošęs stimuliuoti jus klitorio, vaginaliniu ir analiniu būdu ir tuo pačiu metu palepinti jus vibracijos ir stimuliacijos srove. Nes dvigubai yra tiesiog geriau.

Daugiau informacijos

2065/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis universalus prietaisas vibruoja, dilgčioja ir pulsuoja jūsų viduje be stimuliatoriaus ar laido. Lankstus 25 cm ilgio ir iki 4,3 cm pločio silikoninis "E-Stim" vibratoriaus korpusas nuostabiai virpina - būsite karštas kaip ugnikalnis. Širdis, ko daugiau norite. Dvi galingos rankos ne tik išves jus iš proto savo universalumu.

     

    Vibracija

    Tingling Aparte yra du vibracijos šaltiniai: vienas antgalyje, kitas - velene. Per 8 skirtingas programas ir 5 skirtingo stiprumo vibracijas jie meistriškai žaidžia kartu. Kartu jie daro viską, kad kuo įvairesnė vibracija privestų jus prie ekstazės.

    Erotinis E-Stim

    Kiekviena iš penkių "E-Stim" vibratoriaus stimuliuojamosios srovės programų sukurta taip, kad suteiktų jums naują dilgčiojimo pojūtį. Tingling Aparte kreipiamieji paviršiai eina išilgai šonų ir turi 10 skirtingų intensyvumo lygių, kad stimuliacija būtų kuo platesnė ir tolygesnė.

    Dubens dugno treniruotė

    O kadangi 8 vibracijos programų ir 5 skirtingų stimuliacijos srovės variantų mums nepakako, mūsų "Tingling Aparte" taip pat turi mokymo programą. Ji stiprina dubens dugno raumenis, o tai, kaip įrodyta, pagerina orgazmą. Įvairias funkcijas lengva valdyti rankenoje esančiais valdymo mygtukais. Galite pasirinkti, ar norite naudoti stimuliavimo srovę ir vibraciją kartu, ar tik vieną iš jų.

    Valymas

    Tingling Aparte pagamintas iš 100 % medicininio platininio silikono. Dėl to jis ne tik tikrai higieniškas, bet ir lengvai valomas drėgna šluoste ir švelniu muilu. Jo ilgai veikiantį ličio jonų akumuliatorių galima įkrauti per pridedamą Mystim magnetinio įkrovimo USB laidą. Net kai vienu metu įjungiami didžiausi stimuliuojančios srovės ir vibracijos nustatymai, visiškai įkrautos "Tingling Aparte" pakaks mažiausiai 3 valandoms nepertraukiamo naudojimo, kol jos veiksmingumas pradės mažėti. Taigi pasiruoškite nesibaigiančiam malonumui.

     

    Svarbiausi akcentai:

     

    • 8 vibracijos programos su 5 intensyvumo lygiais
    • 5 E-Stim programos su 10 intensyvumo lygių
    • 2 rankos, kad galėtumėte pasiekti aukščiausią lygį
    • Moterų dubens dugno treniruočių programa pagerina gebėjimą patirti orgazmą
    • Medicininis silikonas suteikia malonų pojūtį ir yra itin draugiškas odai
    • Ypač tylus, nepaisant dviejų galingų variklių
    • Atsparus vandeniui, todėl tinka ir solo seksui duše bei vonioje

     

    Techninė informacija:

     

    • E. stimuliacijos vibratorius moterims, erotinė elektrinė stimuliacija
    • 25 cm ilgio
    • Skersmuo 4,3 cm
    • Pagamintas iš 100 % medicininio platininio silikono
    • Intensyvumas 0-90 mA
    • Dažnio diapazonas 5-70 Hz
    • Impulso plotis 90-140 µs
    • Pridedamas magnetinis įkroviklis ir USB įkrovimo laidas
    • Nereikia papildomo stimuliuojančios srovės prietaiso

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Völlig begeistert, multiple Orgasmen

    Vor ab geiler Estim-Vibrator, muss man einfach so sagen, deswegn danke MEO. Der Tingling Aparte ist jetzt nicht unbedingt für jede Nacht geeignet aber meine Frau schwebt auf Wolke Sieben wenn ich damit anfangen in ihr zu spielen ;) Der E-Stim Vibrator ist von der Größe her genau richtig für sie. Er ist sehr leicht sauber zu halten und er fühlt sich toll an sagt sie. Wenn man sich als Mann nicht zu dumm anstellt ist die Bedienung auch kinderleicht. Er funktioniert sehr gut ist gar nicht laut hält lange durch und in Verbindung mit der Elektrostimulation ein sehr geiles Sextoy. Meine Freundin hat dadurch multiple Orgasmen bei denen sie richtig abgeht und laut schreit und stöhnt.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    TINGLING APARTE E-Stim vibratorius moterims - Mystim Electrosex

    TINGLING APARTE E-Stim vibratorius moterims - Mystim Electrosex

    "Tingling Aparte" yra elektroninis vibratorius, visada pasiruošęs stimuliuoti jus klitorio, vaginaliniu ir analiniu būdu ir tuo pačiu metu palepinti jus vibracijos ir stimuliacijos srove. Nes dvigubai yra tiesiog geriau.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: