Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Laiko užraktas savęs pavergimas

Naujienlaiškis

BDSM apykaklė užrakinama odinė - Savarankiškas surišimas

Mūsų užrakinama BDSM apykaklė yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško geriausios kokybės SM apykaklės. Mūsų apykaklė pagaminta iš aukštos kokybės odos ir turi užrakinamą sagtį, todėl yra patogi ir saugi, puikiai tinka kaklo surišimui ir BDSM.

Daugiau informacijos

1695/SL

galima rasti

    Daugiau informacijos

    MEO - Aukščiausios kokybės BDSM apykaklė iš aukštos kokybės odos!

    Mūsų rakinama BDSM apykaklė yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško geriausios kokybės SM apykaklės. Mūsų apykaklė pagaminta iš aukštos kokybės odos ir turi užrakinamą sagtį, todėl yra patogi ir saugi, puikiai tinka kaklo surišimui ir BDSM.

    Mūsų vergo apykaklė užrakinama pakabinama spyna arba elektroniniu laiko užraktu, kad jūsų Sub arba vergas neturėtų galimybės jos nusiimti anksčiau, nei jūs leisite.

    Būdami pirmaujanti BDSM parduotuvė, siūlome platų užrakinamų BDSM apykaklių asortimentą, kurios puikiai tinka jūsų surišimo ar savęs suvaržymo seansui. Naudodami mūsų laiko užraktus, bondage laikmačius ir užrakinamas sagtis galite tiksliai planuoti ir kontroliuoti savo BDSM žaidimų trukmę.

    Mūsų užrakinama arba užrakinama sagties apykaklė puikiai tinka patyrusiems BDSM mėgėjams, ieškantiems geriausio bondage aksesuaro. Mūsų savęs surišimo laiko užraktas suteikia jums laisvę įgyvendinti savo fantazijas, nepasikliaujant partneriu.

    Įsigykite mūsų užrakinamą BDSM apykaklę dabar ir pajuskite laisvę bei kontrolę, kurios jums reikia BDSM seansui. Atraskite platų BDSM ir surišimo priedų asortimentą mūsų BDSM parduotuvėje ir leiskite savo fantazijoms pagaliau tapti realybe!

    Su šia BDSM apykakle jūsų svajonės apie savęs surišimą taps realybe, nes užrakinamą odinę apykaklę dėl skaitmeninio laiko užrakto galima saugiai užrakinti iki 100 valandų.

     

    Su šiuo rinkiniu išsipildys visos jūsų savęs suvaržymo fantazijos. Su juo galėsite saugiai ir tobulai save surišti net ir be partnerio. Skaitmeninis MEOBOND laiko užraktas jus atlaisvins tik praėjus nustatytam laikui. Tai leidžia išvengti pabėgimo ir saugiai surišti save. Pagaliau galite įgyvendinti savo slapčiausias fantazijas, nes MEOBOND laiko užraktą galima nustatyti minučių tikslumu, bet ne ilgiau kaip 100 valandų. Lengva naudoti ir saugu, ji užtikrina tai, apie ką visada svajojote.

     

    Rinkinį sudaro: 1 surišimo laiko užraktas MEOBOND ir rakinama odinė apykaklė.

     

    Papildomas gaminio aprašymas:

     

    MEO odos kolekcija pagaminta su išmone ir dėmesiu detalėms - nuo odos iki paskutinės siūlės. Mūsų bondage apykaklės "BLACK BERLIN" oda buvo ypač ilgai frezuojama, kad būtų minkšta ir labai patogi dėvėti.

    Daugiau informacijos: Turi tris tvirtas D formos žiedelius. Reguliuojamo dydžio viršutinį dirželį su užrakinamomis sagtimis, pagamintomis iš nikeliuoto plieno.

    Užrakinama apykaklė: Dydis: 45 cm ilgis x 5,5 cm plotis

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Įranga: savęs suvaržymo rinkinys atsakingiems suaugusiems
    • Dėl skaitmeninio MEOBOND laiko užrakto savęs suvaržymas tampa lengvas ir saugus (atsisiųskite saugos instrukciją)
    • Skaitmeninis BDSM laiko suvaržymas - užraktas su laikmačio funkcija - Elektroninis surišimo užraktas
    • Elektroninė laiko spyna su valdymo mygtukais ir skystųjų kristalų ekranu
    • Daugiau informacijos apie MEOBOND laiko spyną rasite čia.

    Atsisiųsti

    Saugos instrukcijos MEOBOND

    Elektroninio laiko užrakto MEOBOND saugos instrukcijos

    Atsisiųsti (67.61k)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Tolle Qualität und ein tolles Gefühl

    Das Lederhalsband ist in einer wirklich sehr hohen Qualität und das Zeitschloss arbeitet sehr zuverlässig und präzise. Es ist einfach ein ganz tolles Gefühl so hilflos ausgeliefert zu sein.

      Parašykite savo atsiliepimą

      BDSM apykaklė užrakinama odinė - Savarankiškas surišimas

      BDSM apykaklė užrakinama odinė - Savarankiškas surišimas

      Mūsų užrakinama BDSM apykaklė yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško geriausios kokybės SM apykaklės. Mūsų apykaklė pagaminta iš aukštos kokybės odos ir turi užrakinamą sagtį, todėl yra patogi ir saugi, puikiai tinka kaklo surišimui ir BDSM.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      23 kitų tos pačios kategorijos prekių: