Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Burnos kandiklis

Naujienlaiškis

Užrakinamas BDSM kneblys 2.0

Mūsų odinį gagą galima užrakinti priekyje pakabinama spyna arba skaitmeniniu laiko užraktu. Dėl daugybės gražių detalių šį knechtą labai patogu dėvėti BDSM seanso metu. Jei ieškote ypatingo kneblio, šis užrakinamas kneblys kaip tik jums.

Daugiau informacijos

6766/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų odinį gagą galima užrakinti priekyje pakabinama spyna arba skaitmeniniu laiko užraktu. Dėl daugybės gražių detalių šį knechtą labai patogu dėvėti BDSM seanso metu. Jei ieškote labai ypatingo kandžio, šis užrakinamas kneblys kaip tik jums.

    Šis iš aukštos kokybės odos pagamintas kneblys nepalieka nieko, ko norėtųsi, nes į burnos kaukę integruotas storas odinis kneblys, kuris visiškai užpildo paklusnaus partnerio burną. Aukštos kokybės oda itin patogi dėvėti, todėl kneblys nesuspaudžia ir neįsipjauna net ilgai dėvint. Be to, dėl sagties užsegimo galima puikiai pritaikyti prie bet kokio dydžio galvos. Tai užtikrina, kad kneblys patogiai ir saugiai priglus net ir ilgesnių BDSM seansų metu.

    Papildomam saugumui užtikrinti galite rinktis įprastą pakabinamą spyną arba naujovišką skaitmeninę savadarbę laiko spyną MEOBOND. MEOBOND laiko spyna puikiai tinka ne tik šiam užrakinamam knebliui, bet ir mūsų užrakinamiems antrankiams bei kulkšnių antrankiams, taip pat įvairiems mūsų skaistybės diržams. Naudodami skaitmeninį laiko užraktą MEOBOND patys nuspręsite, kada įvyks paleidimas - maksimalus reguliuojamas laikas yra įspūdingas - 100 valandų, todėl jis idealiai tinka savęs suvaržymo scenarijams.

    Užrakinamas kneblys yra būtinas BDSM ir surišimo mėgėjų aksesuaras. Unikalios konstrukcijos užrakinamas kandiklis suteikia galimybę saugiai ir kontroliuojamai užčiaupti burną, idealiai tinka įvairiems BDSM scenarijams. Užrakinama kanda yra ne tik paklusnumo simbolis, bet ir praktiškas aksesuaras dominuojantiems partneriams kontroliuoti.

    Svarbiausia užrakinamos kiaukutės savybė - jos saugumo funkcija. Kadangi jį galima užrakinti, kneblys suteikia papildomą saugumo lygį, kurio dažnai trūksta įprastiniams BDSM knebliams. Užrakinamą knechtą gali atidaryti tik rakto turėtojas, o tai sukuria intensyvų dominavimo ir paklusnumo jausmą.

    Užrakinamo knebto universalumas yra dar vienas privalumas. Nesvarbu, ar jis naudojamas galios ir kontrolės žaidimuose, ar vaidmenų žaidimuose, užrakinamas kneblys yra nuostabus BDSM aksesuaras, kurį galima naudoti įvairiuose scenarijuose. Mūsų užrakinamų kneblių yra įvairių dizainų - nuo kneblių pradedantiesiems iki profesionalių kneblių variantų, todėl jie yra universalus BDSM gaminys.

    Užrakinamo kneblio dėvėjimo patogumas taip pat yra svarbus aspektas. Aukštos kokybės medžiagos ir kruopštus apdirbimas užtikrina, kad mūsų užrakinamą knechtą būtų patogu nešioti ilgą laiką, jis nespaudžia ir nedirgina odos.

    BDSM scenoje mūsų užrakinamas knechtas yra populiari priemonė, vertinama dėl savo tvirtumo ir patogumo. Tai unikalus saugumo, kontrolės ir patogumo derinys, todėl jis yra idealus pasirinkimas reikliems BDSM seansams.

    Todėl užrakinamą knechtą privalo turėti visi BDSM praktikai, ieškantys saugaus, patogaus ir veiksmingo knebto. Naudojant užrakinamą knechtą, BDSM patirtis gali būti perkelta į visiškai naują lygį.

    Daugiau informacijos

    • Užrakinamas BDSM kneblys
    • MEO BDSM parduotuvės bestseleris
    • Pristatymo apimtis: Kandiklis surišimui ir pakabinama spyna su išgraviruotu MEO logotipu ir dviem raktais.
    • Šio kneblio burnos sritis kruopščiai paminkštinta, kad būtų užtikrintas puikus prigludimas!
    • Kandiklis su laiko užraktu / savęs pririšimui: Kandikliui užrakinti galite naudoti mūsų įprastą pakabinamą spyną arba mūsų skaitmeninį savęs pririšimo laiko užraktą MEOBOND. Mūsų MEOBOND laiko užraktas tinka surišimui, knechtams ir skaistybės diržams ir užtikrina, kad būsite paleisti tik po nustatyto laiko (ne daugiau kaip 100 valandų).

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Perfekter Knebel

    auch für die "Selbstknebelung" geeignet

    • 5 iš 6 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Kein Laut

    Fühlt den Mund sehr gut aus.....für jemand der Probleme mit Würgereiz hat, ungeeignet

    • 7 iš 7 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Abschliessbarer Knebel

    Ich weiß nicht, ob wir eine besondere Ausführung dieses Knebels bekommen haben (war mit ca 10cm schon wirklich lang bzw ragt tief in den Rachen hinein), aber neben der Knebelfunktion haben wir hier auch einen integrierten Deepthroattrainer erhalten. ;) Die breite Ausführung lässt kein Ausspucken mehr zu und das Leder duftet auch hier (wie bei bisher allen gekauften Lederartikeln) einfach wundervoll! Dadurch, dass man den Knebel auseinanderbauen kann, ist er prima zu reinigen und somit der Sitz der Schnalle auch variabel (wenn man zbsp nicht abschließen möchte, sonder „nur“ mit Schnalle am Hinterkopf schließen möchte). Volle Punktzahl.

    • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    So geknebelt konnte ich mich nicht befreien

    So geknebelt konnte ich mich nicht befreien; Knebel rein, schön stramm ziehen, abschließen, Schlüssel wegschmeißen .. und es wird ein geiles Wochenende ;-)

    • 4 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Padding gives this gag a powerful sensation of sealing.

    An excellent balance between comfort and muzzling. The padding gives this gag a powerful sensation of sealing.

    • 6 iš 6 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    I have tried alot of gags, but this is the MOST comfortable

    I have tried alot of gags, but this is the MOST comfortable
    gag i ever tried on !!! If you want to wear a gag for hours,
    then this is the one you want to have in your toybox.

    I STRONGLY recommend this gag to all gaglovers ! Bite on ;)

    • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Alles aus hochwertigem, echten Leder.

    Gutes Feeling, kein störender Geruch, neutraler Geschmack. Alles aus hochwertigem, echten Leder. Es fühlt sich tatsächlich so an, als würde eine starke Männerhand im Lederhandschuh den Mund zudrücken. GEILE VORSTELLUNG

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Like a GLOVED HAND over your mouth

    I love this gag. It feels like somebody has a GLOVED HAND over your mouth.

    • 6 iš 6 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Extremely comfortable and great fitting

    Mine just arrived today- Extremely comfortable and great fitting- does indeed feel as if someones hand is firmly placed on your mouth.

    • 5 iš 6 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    VERY INTENSE

    I don't think the picture on the site prepared me on how big the gag is. It covers the lower half of my face. It's f--king awesome actually. Very intense. I definitely got a rush the first time I put it on. It effectively muzzles me and is a great addition to my dog play sessions when I mouth off too much.

    • 6 iš 6 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Lockable gag

    This is the most comfortable gag I've ever worn! The reviews are right on. It feels like a gloved hand over your mouth. Definitely didn't want to take it off. It's a comfortable mouthful and there's no way to spit it out...but who would want to?!

    • 7 iš 7 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Užrakinamas BDSM kneblys 2.0

    Užrakinamas BDSM kneblys 2.0

    Mūsų odinį gagą galima užrakinti priekyje pakabinama spyna arba skaitmeniniu laiko užraktu. Dėl daugybės gražių detalių šį knechtą labai patogu dėvėti BDSM seanso metu. Jei ieškote ypatingo kneblio, šis užrakinamas kneblys kaip tik jums.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: