Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Bičai ir flogger

Naujienlaiškis

BDSM-flogeris "CrimsonCaress" - Tarp skausmo ir malonumo.

BDSM bičas "CrimsonCaress" iš Mauvais Garçon MEO serijos yra universalus ir gražios formos Impact Play aksesuaras. A flogger tai BDSM pasaulyje plačiai naudojamas įrankis, kuris pirmiausia naudojamas jausmingesnėms kūno bausmėms.

Daugiau informacijos

3572/00

galima rasti

Daugiau informacijos

BDSM bičas "CrimsonCaress" iš Mauvais Garçon MEO serijos yra universalus ir gražios formos Impact Play aksesuaras. A flogger tai BDSM pasaulyje plačiai naudojamas įrankis, kuris pirmiausia naudojamas jausmingesnėms kūno bausmėms. Skirtingai nuo kitų priedų, pavyzdžiui, BDSM bičių, paddle arba slapperkurie skirti tikslingam ir intensyviam pliaukštelėjimui, BDSM plaktukai skirti tikslingam ir intensyviam pliaukštelėjimui flogger leidžia patirti įvairesnių pojūčių - nuo lengvų, glostančių prisilietimų iki stipresnių, bet vis dar išsklaidytų smūgių.

BDSM plaktuvas "CrimsonCaress" žavi aukšta kokybe ir estetišku dizainu. Ji turi rudą, meistriškai pagamintą medinę rankeną, kuri elegantišku odiniu juvelyriniu mazgu sujungta su bičių odiniais dirželiais. Bendras ilgis - 71 cm, bato ilgis - 46 cm, o medinės rankenos ilgis - 25 cm, todėl jis puikiai subalansuotas ir valdomas flogger puikus balansas ir valdymas. 37 mm skersmens medinė rankena užtikrina saugų ir patogų laikymą, o tai ypač svarbu per ilgesnius plakimo seansus.

Sveriantis 350 g, "CrimsonCaress" patogiai telpa rankoje ir leidžia efektyviai, bet kontroliuojamai jį naudoti. Odiniai dirželiai idealiai tinka ne tik švelniai sušildyti odą, bet ir sukelti intensyvesnius pojūčius, tačiau ne per daug punktualiai ir neskausmingai. Dėl viso to "CrimsonCaress" idealiai tinka ir pradedantiesiems, ir pažengusiems naudotojams flogger tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems BDSM praktikuotojams.

BDSM bičas "CrimsonCaress" yra daugiau nei tik BDSM bičas - tai jausmingo meno atrasti partnerio kūną priemonė. Nesvarbu, ar tai būtų švelni įžanga į intensyvesnį pliaukštelėjimą, ar pagrindinis švelnesnio stiliaus žaidimų dalyvis, BDSM bičas "CrimsonCaress" siūlo įspūdingą universalumą ir neprilygstamą patirtį Impact Play pasaulyje.

Daugiau informacijos:

  • BDSM barškutis "CrimsonCaress
  • Impact Play Aksesuaras iš Mauvais Garçon MEO serijos
  • Bičas su odiniu dirželiu, dekoratyvinis odinis mazgas, jungiantis rudą, gražiai profiliuotą medinę rankeną su odiniais bičo dirželiais.
  • Išmatavimai: Bendras ilgis 71 cm, ilgis flogger 46 cm, medinės rankenos ilgis 25 cm, medinės rankenos skersmuo 37 mm.
  • Bendras svoris 350 g
  • Medžiaga: oda, medis
  • Kokybė ir patirtis, kuri daro įspūdį: MEO yra ne tik pavadinimas, bet ir kokybės bei naujovių sinonimas aukštos kokybės BDSM aksesuarų srityje. Jau daugelį metų MEO reiškia aukščiausios klasės gaminius, pagamintus iš geriausių medžiagų ir pagamintus itin kruopščiai ir tiksliai. Asortimente esantys gaminiai Mauvais Garçon asortimentas yra puikus meistriškumo ir kompetencijos, kurią MEO įdeda į kiekvieną savo gaminį, pavyzdys. Tvirta konstrukcija ir elegantiškas dizainas įkūnija aistrą ir patirtį, su kuria MEO kuria gaminius išrankiems žinovams. Klientai visame pasaulyje vertina patvarius ir patikimus gaminius, kurie ne tik pateisina jų lūkesčius, bet ir nuolat juos pranoksta. Šis gaminys yra daugiau nei BDSM aksesuaras - tai MEO atsidavimo, kokybės ir naujovių kiekvienoje detalėje išraiška.

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

BDSM-flogeris "CrimsonCaress" - Tarp skausmo ir malonumo.

BDSM-flogeris "CrimsonCaress" - Tarp skausmo ir malonumo.

BDSM bičas "CrimsonCaress" iš Mauvais Garçon MEO serijos yra universalus ir gražios formos Impact Play aksesuaras. A flogger tai BDSM pasaulyje plačiai naudojamas įrankis, kuris pirmiausia naudojamas jausmingesnėms kūno bausmėms.

Parašykite savo atsiliepimą

24 kitų tos pačios kategorijos prekių: