Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM paddle

Naujienlaiškis

BDSM irklas "SpikeSway" - mūsų mėgstamiausias intensyviam plakimui.

BDSM irklas "SpikeSway" iš Mauvais Garçon MEO serijos nėra laikomas populiariausiu Vokietijos prekės ženklo paddle vokiško prekės ženklo gaminiais. Dėl savo apvalios formos ir klasikinio dizaino ji yra laikui nepavaldi, tačiau veiksminga priemonė Impact Play.

Daugiau informacijos

3571/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    BDSM irklas "SpikeSway" iš Mauvais Garçon MEO serijos nėra laikomas populiariausiu Vokietijos prekės ženklo paddle vokiško prekės ženklo gaminiais. Dėl apvalios formos ir klasikinio dizaino ji yra laikui nepavaldi, tačiau veiksminga Impact Play asortimento priemonė. 38 cm bendro ilgio ir 16 cm pločio irklas pasižymi dideliu smūgiavimo paviršiumi, kuris tinka tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems žaidėjams. 5 cm pločio rankena užtikrina optimalų irklentės valdymą ir kontrolę paddle.

    240 g "SpikeSway" irklentė "SpikeSway" paddle pagamintas iš aukštos kokybės odos ir metalo derinio. Toks medžiagos pasirinkimas ne tik užtikrina patvarumą, bet ir suteikia BDSM irklai patrauklią išvaizdą. Ypatinga "SpikeSway" ypatybė - du skirtingi smogiamieji paviršiai: Viena pusė yra su sunkiomis metalinėmis kniedėmis ir suteikia intensyvų, gilų pojūtį, o kita pusė yra lygi ir skirta gana stipriems, lygiems smūgiams.

    BDSM irklas "SpikeSway" yra daugiau nei tik spankingo aksesuaras, tai universalus pagalbininkas įvairiems smūgių žaidimų scenarijams. Jis leidžia ištirti savo pageidavimus, nesvarbu, ar jums labiau patinka kniedėmis priklijuoto smogiamojo paviršiaus jėga, ar subtilesnis lygaus smogiamojo paviršiaus pojūtis. Turėdami "SpikeSway" rankose, galite tyrinėti Impact Play gelmes ir niuansus ir suprasti, kodėl tai populiariausias MEO BDSM irklas.

    Lygios odos priežiūros instrukcijos:

    Kad BDSM irklas "SpikeSway" išliktų gražus ir ilgaamžis, būtina tinkamai prižiūrėti lygią odą. Po kiekvieno naudojimo odą kruopščiai nuvalykite drėgnu skudurėliu, kad pašalintumėte prakaitą ir kitus nešvarumus. Norėdami kruopštesnės priežiūros, retkarčiais naudokite aukštos kokybės odos priežiūros kremą, kad pamaitintumėte medžiagą ir išlaikytumėte jos elastingumą. Būkite atsargūs ir be reikalo nelaikykite odos saulėje, laikykite ją sausoje ir vėsioje vietoje, kad apsaugotumėte nuo pažeidimų. Jei laikysitės šių paprastų veiksmų, jūsų BDSM irklas "SpikeSway" bus ištikimas palydovas jaudinančiomis akimirkomis daugelį metų.

    Daugiau informacijos:

    • BDSM irklas "SpikeSway"
    • Apvalus paddle - Klasikinė forma
    • Impact Play Aksesuaras iš Mauvais Garçon MEO serijos
    • Matmenys: Bendras ilgis 38 cm, irklo plotis 16 cm, rankenos plotis 5 cm
    • Bendras svoris 240 g
    • Medžiaga: oda, metalas
    • Vienas smogiamasis paviršius yra su sunkiomis metalinėmis kniedėmis, kitas smogiamasis paviršius yra lygus.
    • Kokybė ir patirtis, kuri daro įspūdį: MEO yra ne tik pavadinimas, bet ir kokybės bei naujovių sinonimas aukštos kokybės BDSM aksesuarų srityje. Jau daugelį metų MEO reiškia aukščiausios klasės gaminius, pagamintus iš geriausių medžiagų ir pagamintus itin kruopščiai bei tiksliai. Asortimente esantys gaminiai Mauvais Garçon asortimentas yra puikus meistriškumo ir kompetencijos, kurią MEO įdeda į kiekvieną savo gaminį, pavyzdys. Tvirta konstrukcija ir elegantiškas dizainas įkūnija aistrą ir patirtį, su kuria MEO kuria gaminius išrankiems žinovams. Klientai visame pasaulyje vertina patvarius ir patikimus gaminius, kurie ne tik pateisina jų lūkesčius, bet ir nuolat juos pranoksta. Šis gaminys yra daugiau nei BDSM aksesuaras - tai MEO atsidavimo, kokybės ir naujovių kiekvienoje detalėje išraiška.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Une sanction au top

    Parfait pour dresser ma copine.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Very nice paddle

    The paddle has a nice heft and construction. The opposite side is smooth, unstudded, leather and makes a nice smacking sound as well as a good sting with minimal effort. The extra weight from the studs makes for a firmer contact.

      Parašykite savo atsiliepimą

      BDSM irklas "SpikeSway" - mūsų mėgstamiausias intensyviam plakimui.

      BDSM irklas "SpikeSway" - mūsų mėgstamiausias intensyviam plakimui.

      BDSM irklas "SpikeSway" iš Mauvais Garçon MEO serijos nėra laikomas populiariausiu Vokietijos prekės ženklo paddle vokiško prekės ženklo gaminiais. Dėl savo apvalios formos ir klasikinio dizaino ji yra laikui nepavaldi, tačiau veiksminga priemonė Impact Play.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: