Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM apykaklės

Naujienlaiškis

BDSM Posture Collar juoda oda, rakinama

Patirkite kvapą gniaužiančią BDSM patirtį su mūsų užrakinama odine įranga Posture Collar. Ši apykaklė yra aukštesnė ir standesnė nei tradicinės BDSM apykaklės, todėl verčia ją dėvinčiojo galvą pakelti į viršų, kad būtų pasiekta vertikalesnė padėtis. Tvirtai prigludusi odinė Posture Collar apykaklė riboja galvos judesius ir suteikia absoliutaus paklusnumo jausmą.

Daugiau informacijos

3330/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mėgaukitės protu nesuvokiama BDSM patirtimi su mūsų užrakinama juoda oda Posture Collar. Ši apykaklė yra aukštesnė ir standesnė nei tradicinės BDSM apykaklės, todėl verčia ją dėvinčiojo galvą pakelti į viršų, kad būtų pasiekta vertikalesnė laikysena. Tvirtai prigludusi odinė Posture Collar apykaklė riboja galvos judesius ir suteikia dėvėtojui kontrolės ir paklusnumo jausmą. Aukštos kokybės oda ir kruopštus apdirbimas užtikrina, kad mūsų odinė Posture Collar apykaklė būtų ne tik funkcionali, bet ir estetiška.

     

    Kuo ypatingas šis odinis Posture Collar?

     

    Rankų darbo Posture Collar by MEO ® apykaklėms gaminti naudojama tik išskirtinė karvės oda, todėl apykaklė yra ypač stabili ir užtikrina labai gerą dėvėjimo komfortą surišimo metu. Posture Collar apykaklė tvirtai ir patogiai priglunda prie kaklo. Metalinėmis sagtimis, panašiomis į diržą, Posture Collar galima užsegti ir pritaikyti prie bet kokio kaklo apimties. Trys integruoti D formos žiedai, pagaminti iš nerūdijančio plieno, suteikia galimybę optimaliai integruoti Posture Collar į surišimo seansą. Pavyzdžiui, galite pritvirtinti pavadėlio virvę, grandinėles su užkabinamaisiais kabliukais, odinius antrankius arba surišimo virvę. Dėl mūsų naudojamų aukštos kokybės sagčių ir kniedžių su įspaustu MEO® logotipu mūsų Posture Collar ne tik apsaugotas nuo klastojimo, bet ir toks patvarus, kad idealiai tinka ilgesniems ir intensyvesniems BDSM seansams. Specialios sagtys nugaroje leidžia Posture Collar užrakinti mažomis pakabinamomis spynomis. Pridedamos dvi pakabinamos spynos su tuo pačiu raktu ir 4 raktai. Taip pat Posture Collar galima užrakinti mūsų elektronine laiko spyna MEOBOND. Mūsų BDSM parduotuvėje taip pat galite rasti derančių odinių rankų ir kojų antrankių.

     

    Posture Collar - Tinkamos laikysenos reikia išmokti!

     

    A Posture Collar tai odinė apykaklė, specialiai naudojama BDSM praktikoms. Ji yra anatomiškesnės formos, aukštesnė ir standesnė nei įprastos BDSM apykaklės ir verčia ją dėvinčiojo galvą pakelti į viršų, todėl laikysena tampa tiesesnė. Ji taip pat yra griežtesnė ir labai tvirtai priglunda prie kaklo, kad apribotų galvos judesius ir užtikrintų specifinę laikyseną. BDSM santykiuose Posture Collar gali būti paklusnumo ir dominavimo simbolis. Be to, jis gali būti naudojamas kaip auklėjimo priemonė, verčianti jį dėvintį asmenį užimti vertikalesnę laikyseną ir būti paklusnesnį. BDSM kalboje Posture Collar dažnai vadinamas "laikysenos apykakle" arba "dominavimo apykakle". Dėvint odinį Posture Collar antkaklį gali užsimegzti gilesnis ryšys tarp jame dalyvaujančių žmonių - Top ir Sub.

     

    Kodėl Posture Collar yra toks populiarus surišimo srityje?

     

    OdinėPosture Collar apyrankė ypač populiari BDSM scenoje, nes suteikia galimybę išreikšti dominavimą ir absoliutų paklusnumą. Apykaklės dėvėjimas gali būti jausminga patirtis dėvinčiajam, nes ji labai tvirtai priglunda ir stipriai apriboja galvą bei kaklą, suteikdama apribojimo ir kontrolės pojūtį. BDSM apykaklė taip pat gali būti aiškus dominuojančio partnerio simbolis, padedantis įtvirtinti kontrolę ir dominavimą santykiuose.

     

    Kaip prižiūrėti ir valyti odinę apykaklę Posture Collar?

     

    Posture Collar paprasčiausiai valoma drėgnu skudurėliu. Norėdami prižiūrėti odinį Posture Collar antkaklį, retkarčiais galite naudoti gerą odos tepalą, skirtą lygiai odai. Dėl to Posture Collar oda išliks ypač elastinga. Tik tinkamai prižiūrint odinisPosture Collar išliks optimalios būklės ir bus patvarus bei ilgaamžis.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • BDSM laikysenos apykaklė
    • Medžiaga: oda, nerūdijantis plienas
    • Ypač aukšta, paminkštinta apykaklė, pagaminta iš tvirtos odos, tvirtai pozicionuojanti ir fiksuojanti galvą.
    • Su dviguba sagtimi nugaroje ir trimis tvirtai pritvirtintais D formos žiedais.
    • Pridedamos dvi panašios pakabinamos spynos ir 4 raktai.
    • Maksimalus aukštis apie 17,5 cm, plotis 42 cm
    • Svarbu atkreipti dėmesį, kad laikysenos apykaklės turėtų būti naudojamos tik gavus sutikimą ir laikantis saugumo priemonių, kad būtų išvengta galimų sužalojimų ar emocinės žalos. Prieš naudojant laikysenos apykaklę visada svarbu aiškiai pasikalbėti, kad visi dalyvaujantys asmenys su tuo sutiktų ir žinotų savo ribas.
    • Laikysenos apykaklė arba laikysenos apykaklė: laikysenos apykaklė yra pažodinis angliško termino "Posture Collar". Laikysenos apykaklė gali būti įvairių stilių, tačiau paprastai ji apibūdinama kaip apykaklė, verčianti dėvėtojo galvą pakelti aukštyn ir priverčianti laikytis vertikalesnės laikysenos.
    • Dominavimo apykaklė: šis terminas dažnai vartojamas BDSM scenoje apibūdinant apykaklę, kuri naudojama dominavimo ir pasidavimo scenarijuose. Dominavimo apykaklės gali būti įvairių stilių, tačiau dažnai jos būna aukštesnės ir standesnės nei tradicinės apykaklės, kad priverstų jas dėvintį asmenį pakelti galvą aukštyn.
    • Vergo apykaklė: šis terminas vartojamas apibūdinti apykaklę, kurią dėvi vergas, tarnaujantis dominuojančiam partneriui BDSM scenoje. Vergo apykaklė gali būti įvairių formų, tačiau paprastai apibūdinama kaip apykaklė, simbolizuojanti nešiotojo pavergimą.
    • BDSM apykaklė: šis terminas vartojamas apibūdinti BDSM apykaklę, naudojamą kaip pagalbinė surišimo priemonė. Bondo apykaklės gali būti įvairių formų, tačiau paprastai apibūdinamos kaip apykaklės, verčiančios nešiotojo galvą pakelti aukštyn ir ribojančios galvos judesius.
    • Bondage collar: šis terminas vartojamas apibūdinti apykaklę, naudojamą bondage. Bondage apykaklė gali būti įvairių formų, tačiau paprastai apibūdinama kaip apykaklė, prilaikanti dėvinčiojo galvą ir ribojanti galvos judesius.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Under Master's full control

    Find it much more comfortable than the other posture collars I own. The locks on the back are also a big plus to remind your Slave that he is under Master's full control. :-)

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Very comfortable

    I was surprised at how nice this looks and how comfortable it is to wear. I haven't worn it long term but in short term it is very nice to wear and doesn't rub on my shoulders or make my skin raw.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Fits like it was custom made

    This collar is a perfect fit for me, it almost fits like it was custom made for my neck. The quality is pretty nice and I love the way I look when I'm wearing it.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Le top du top !

    J'ai récemment acheté ce collier BDSM en cuir véritable et je dois dire que je suis absolument ravi ! Ce collier est non seulement stylé, mais aussi très confortable à porter. La qualité du cuir est exceptionnelle et il est clair que ce produit est fabriqué avec soin et précision. En un mot, ce collier BDSM en cuir est le meilleur que j'ai jamais eu ! Je le recommande vivement à tous ceux qui cherchent un accessoire de qualité pour pimenter leurs sessions BDSM. Croyez-moi, vous ne serez pas déçu !

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Begeisterung pur

    Ich muss einfach meine Begeisterung für das geile Posture-Collar aus echtem Leder teilen, das ich hier kürzlich gekauft habe! Dieses Halsband hat mich in jeder Hinsicht positiv überrascht! Zunächst einmal hat mich die Qualität des Halsbands absolut begeistert. Das Leder ist hochwertig, weich und angenehm auf der Haut, ohne dabei an Stabilität einzubüßen. Es hält den Kopf wirklich in einer "unverrückbaren", aufrechten Position. Das Design ist einfach klasse: schick, funktional und absolut einzigartig.
    Noch besser: Die Schnallen sind sogar abschließbar, was ein unerlaubtes Ablegen unmöglich macht und und für ein Gefühl der absoluten Auslieferung sorgt. Ich bin nicht der Einzige, der von diesem Halsband begeistert ist – auch meine Partnerin ist absolut überzeugt! Alles in allem kann ich das Halsband von MEO jedem wärmstens empfehlen, der auf der Suche nach einem hochwertigen Accessoire für seine BDSM-Sessions ist. Es hat uns beide wirklich beeindruckt und gehört definitiv zu unseren Lieblingsstücken in unserer Sammlung!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    BDSM Posture Collar juoda oda, rakinama

    BDSM Posture Collar juoda oda, rakinama

    Patirkite kvapą gniaužiančią BDSM patirtį su mūsų užrakinama odine įranga Posture Collar. Ši apykaklė yra aukštesnė ir standesnė nei tradicinės BDSM apykaklės, todėl verčia ją dėvinčiojo galvą pakelti į viršų, kad būtų pasiekta vertikalesnė padėtis. Tvirtai prigludusi odinė Posture Collar apykaklė riboja galvos judesius ir suteikia absoliutaus paklusnumo jausmą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: