Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Butt plug Extremeo - Analinis dildo 24/7

Vos per trumpą laiką šis plonas ir tobulos formos 24/7 butt plug tapo geriausiai parduodamu MEO analiniu kaiščiu. Ir teisingai, nes forma, paviršius, dydis ir puiki medžiaga suteikia viską, ko galima pageidauti iš tobulo analinio kaiščio, skirto nuolatiniam naudojimui!

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Vos per trumpą laiką šis plonas ir tobulos formos 24/7 butt plug tapo geriausiai parduodamu MEO analiniu kaiščiu. Ir teisingai, nes forma, paviršius, dydis ir puiki medžiaga suteikia viską, ko galima pageidauti iš tobulo nuolatiniam naudojimui skirto analinio kaiščio! Dėl lanksčios medžiagos butt plug prisitaiko prie jūsų vidinės anatomijos ir gali būti naudojamas bet kokioje padėtyje. 24/7 butt plug iš "Extremeo" serijos yra trijų ilgių ir skirtingų skersmenų, skirtų pradedantiesiems, pažengusiems ir profesionalams.

     

    Kodėl tikrai kiekvienas turėtų išbandyti 24/7 butt plug iš "Extremeo":

     

    • Šis plonas analinis kaištis yra trijų versijų ir tinka tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems naudotojams. Dėl nedidelio skersmens 24/7 butt plug lengviau įkišti nei daugelį kitų modelių. Skirtingi skersmenys kartu su puikia paviršiaus tekstūra garantuoja nepakartojamus potyrius ir gilų, intensyvų analinio kanalo masažą, kuris įsimins ilgam.

     

    • Aukštos kokybės medžiaga ir saugus naudojimas: Iš silikono, kuriame nėra ftalatų, ne tik jaučiamas neįtikėtinai malonus pojūtis, bet ir jį lengva valyti. Taigi viskas visada išlieka higieniška ir malonu. Nuostabi medžiaga, kuri yra pakankamai stabili ir kartu lanksti, kad butt plug būtų jaučiamas būtent tose vietose!

     

    • Intensyvus malonumas: Dėl glotnios galvutės pirmuosius kelis centimetrus butt plug įkišti gana lengva, tačiau vėliau daugybė griovelių ant butt plug kotelio itin stipriai stimuliuoja išangę. Kuo giliau įsiskverbia plonas butt plug, tuo labiau pribloškianti tampa analinė stimuliacija.

     

    • Ilgalaikiams nuotykiams: šis analinis kaištis yra 24/7 butt plug, kuris išpildys jūsų svajones apie tobulą įsiskverbimą - net visą dieną ar visą naktį, kol miegate! Dėl ypatingos konstrukcijos analinio kaiščio kojelė pati įsisiurbia tarp sėdmenų. Turėtumėte žinoti, kad butt plug kojelė yra daugiau nei tik dizaino elementas; ji atlieka lemiamą vaidmenį užtikrinant saugumą ir komfortą. Pėdelė neleidžia butt plug į išangės kanalą įsmigti per giliai. Be to, pėdelė suteikia butt plug stabilumo, kurio reikia, kad naudojimo metu jis liktų savo vietoje ir netyčia neišslystų iš jūsų. Tai ypač svarbu tiems, kurie nori butt plug dėvėti ilgą laiką ar net po drabužiais viešoje vietoje. Tai leidžia padaryti tarp sėdmenų nepastebimai įtaisyta pėdelė. Galiausiai ji palengvina saugų ir kontroliuojamą butt plug nuėmimą po naudojimo.

     

    Išmatavimai iš pirmo žvilgsnio:

     

    • S dydis: 14 cm ilgio, 26 mm skersmens
    • M dydis: 17 cm ilgio, 31 mm skersmens
    • L dydis: 20 cm ilgio, 36 mm skersmens

     

    Su 24/7 butt plug iš serijos "Extremeo" jūsų fantazijos pagaliau taps realybe. Išdrįskite ir mėgaukitės nepakartojamu jausmu, kai butt plug yra jūsų viduje 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę!

     

    "Extremeo" užpakaliuko kištukų valymas ir naudojimas:

     

    • Lengva naudoti: Užpakaliuko kaiščio įkišimas gali būti graži ir maloni patirtis, ypač jei žinote, kaip tai padaryti tinkamai. Kad užpakaliuko kištuką būtų lengviau įkišti į išangę, rekomenduojame naudoti mūsų populiarųjį "Extremeo" purškiklį. Trumpas purškimas atpalaiduoja sfinkterio raumenis ir užpakaliuko kišimą paverčia itin švelniu malonumu.

     

    • Tinkamas lubrikantas ir lubrikantas šaunuolis: Tinkamas lubrikantas gali daug ką pakeisti. Naudojant silikoninius gaminius, tokius kaip "Extremeo Butt Plug", reikėtų vengti silikoninių lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Vietoj jų rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, mūsų "Aquameo" arba Alphamale Aqua. Jie suteikia malonų pojūtį ir yra saugūs naudoti su silikoniniais užpakaliuko kištukais. Lube Shooter arba lubrikanto aplikatorius optimizuoja analinio sekso žaisliukų, tokių kaip analiniai kaiščiai, naudojimo patirtį. Jis leidžia lubrikantui giliau ir tolygiau pasiskirstyti analiniame kanale, todėl įkišti užpakaliuko kištuką yra patogiau ir saugiau. Kadangi išangė pati negamina lubrikanto, pakankamas lubrikanto kiekis sumažina trintį ir sužeidimų riziką. Be to, Lube Shooter leidžia švariai ir tiksliai įkišti, nešvaistant lubrikanto.

     

    • Valymas: Po kiekvieno naudojimo "Extremeo Butt Plug" reikia kruopščiai išvalyti. Šiltu vandeniu ir švelniu muilu lengvai pašalinsite daugumą nešvarumų. Kruopščiam ir higieniškam valymui taip pat rekomenduojame mūsų VERYCLEAN purškiklį. Greitas purškimas užtikrins, kad butt plug visada būtų paruoštas kitam nuotykiui.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • butt plug
    • Extremeo ® yra registruotas MEO Vokietijos prekės ženklas.
    • Medžiaga: Pagaminta iš aukštos kokybės silikono, be ftalatų
    • Prašome analinį kaištį naudoti tik su vandens pagrindo lubrikantais, tokiais kaip Alphamale Aqua arba Aquameo ir mūsų Lube Shooter.
    • Šiam butt plug rekomenduojame mūsų produktą "Extremeo": šis purškiklis veikia neprarandant pojūčio, sumažina skausmingą sfinkterio jautrumą ir padeda pasiekti nevaržomą seksualinę ekstazę.
    • Su naujaisiais "Extremeo" užpakaliuko kištukais dabar siūlome visapusiškai nerūpestingą analinių nuotykių paketą. MEO yra ne tik pionierius, kai kalbama apie visame pasaulyje žinomus produktus, tokius kaip Extremeo Anal Relax Spray, bet ir visada ieško geriausių ir novatoriškiausių būdų analiniam seksui pagerinti. Logiška mūsų aistros analiniams gaminiams tąsa - naujoviškų "Extremeo" serijos analinių kaiščių pristatymas. Remdamiesi ilgamete patirtimi ir ištikimų klientų atsiliepimais, sukūrėme analinius kaiščius, kurie nustato naujus dizaino, patogumo ir funkcionalumo standartus.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Muy buena calidad

    Es de buena calidad, solo que se me ha quedado pequeño enseguida, tenía que haber pillado otro de mayor tamaño Por lo demás todo estupendo, desde la calidad del plug hasta la atención recibida. Volveré a comprar en este sex shop sin dudarlo.

      Vertinimas 

      A fun challenge!

      This Extremeo buttplug feels so good, and it's amazing to feel and see how far you can go the first time you use it, and to see that you can take more and more with each use after that. Would recommend for anyone who likes a little anal stimulation when they masturbate. The orgasms are amazing! Thank you MEO. I will buy more exciting products

        Vertinimas 

        Reaches new depths.

        Excellent purchase. Results were amazing. Good feel to the product. Well constructed. Takes your breath away! (In a good way!)

          Vertinimas 

          Sehr schöner Dildo

          Ein wahrer Wonnespender ist der MEO-Dildo,schnell ausgepackt und ausprobiert. Flutscht sehr geil rein, da kommt Freude auf. Wird eins meiner Lieblingstoys werden.Klare Kaufempfehlung. Wenn man auf Analsex steht ist man mit diesem Dildo sehr gut bedient!

            Vertinimas 

            Super Form

            Super Form, tolles Material, nicht zu weich und nicht zu hart. Der Fuß saugt sich quasi zwischen den Arschbacken fest, so dass der Plug immer bequem sitzt und nicht rein- oder rausrutscht. Ideal für Spaziergänge, Schlafen, Arbeit und mehr. Man spürt ihn ganz deutlich und die Größe ist echt perfekt. Kann ich jedem Interessierten sehr empfehlen.

              Parašykite savo atsiliepimą

              Butt plug Extremeo - Analinis dildo 24/7

              Butt plug Extremeo - Analinis dildo 24/7

              Vos per trumpą laiką šis plonas ir tobulos formos 24/7 butt plug tapo geriausiai parduodamu MEO analiniu kaiščiu. Ir teisingai, nes forma, paviršius, dydis ir puiki medžiaga suteikia viską, ko galima pageidauti iš tobulo analinio kaiščio, skirto nuolatiniam naudojimui!

              Parašykite savo atsiliepimą

              Kiti klientai taip pat pirko:

              30 kitų tos pačios kategorijos prekių: