Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Butt plug Treneris - pradedantiesiems ir pažengusiems

Analinis seksas pradedantiesiems? Šis vidinis patarimas padės lengvai pradėti! Mūsų analinis kištukas "Trainer", kurį siūlome įvairių dydžių, suteikia tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems naudotojams unikalią galimybę atrasti arba sustiprinti analinio sekso malonumus.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Analinis seksas pradedantiesiems? Šis vidinis patarimas padės lengvai pradėti! Mūsų analinis kaištis "Trainer", kurį siūlome įvairių dydžių, suteikia tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems naudotojams unikalią galimybę atrasti arba sustiprinti analinio sekso malonumus.

     

    Analinis mokymas su butt plug - papasakosime, kaip tai veikia:

     

    butt plug - dar vadinamas analiniu kaiščiu arba tiesiog kaiščiu - yra ne tik intymus žaisliukas, bet ir nuostabios formos pagalbinė priemonė jausmingiems kūno tyrinėjimams. Mūsų analinio kaiščio "treniruoklis" suteikia tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems naudotojams unikalią galimybę atrasti arba sustiprinti analinio sekso malonumus. Tai jūsų asmeninis intymių akimirkų treneris, idealiai tinkantis pasiruošti analiniam seksui arba tiesiog pasimėgauti intensyvios pilnatvės pojūčiu.

     

    Daugelis vyrų ir moterų reguliariai praktikuoja analinio kaiščio treniruotes, kad ištemptų savo sfinkterio raumenis, pavyzdžiui, nesudėtingiems analiniams santykiams ar analiniam seksui. Už šio jaudinančiai skambančio termino slypi ne kas kita, o reguliarus sfinkterio raumens tempimas įvairių dydžių analiniais kamščiais. Sfinkteris yra toks pat raumuo kaip ir bet kuris kitas, todėl jį galima treniruoti taip pat. Mūsų butt plug "Trainer" ypač tinka paprastam ir nesudėtingam analiniam tempimui, net ir pradedantiesiems. Speciali analinio kaiščio forma po truputį ištempia sfinkterio raumenis, kai jis yra įdedamas.

     

    Pradėkite nuo mažo analinio kaiščio, kuris įsiskverbia labai švelniai, tada didinkite analinį malonumą su vidutinio dydžio analiniu kaiščiu, o tada, "gerai išmokyti", mėgaukitės didžiausiu malonumu su labai dideliu analiniu kaiščiu! Kiekvienas analinis kaištis turi saugų siurbiamąjį pagrindą - tiesiog uždėkite jį, atsisėskite ant jo ir ritmingai mėgaukitės!

     

    Šešios priežastys, kodėl butt plug "Trainer" pavers jūsų pirmąjį analinį seksą fantastiška patirtimi!

     

    1. Švelnus tempimas: Butt plug gali palaipsniui ir švelniai ištempti išangę, kad vėlesnio analinio sekso metu išangė būtų lankstesnė ir imlesnė. Tai sumažina diskomforto ar net sužeidimo riziką.
    2. Sfinkterio raumens atpalaidavimas: Naudojant butt plug galima atpalaiduoti išangės sfinkterį, o tai svarbu norint patogiau įsiskverbti analinio sekso metu.
    3. Pripratimas prie pojūčio: ypač pradedantiesiems, butt plug naudojimas gali padėti priprasti prie analinio sekso pojūčio. Tai gali padėti analinį seksą padaryti ne tokį bauginantį ar nemalonų.
    4. Lubrikacijos gerinimas: Naudojant analinį kaištį kartu su mūsų "Aquameo" lubrikantu, papildomai sudrėkinama išangė, o tai gali pagerinti lubrikaciją vėlesnių analinių santykių metu.
    5. Padidėjęs jautrumas: Naudojant analinį kaištį gali padidėti jautrumas išangės srityje ir paruošti naudotoją jausmingesniems analiniams santykiams.
    6. Psichologinis pasiruošimas: psichologiniu požiūriu analinio kamščio naudojimas gali padėti psichologiškai pasiruošti analiniam seksui, sumažinti nerimą ir padidinti lūkesčius.

     

    Visi šie privalumai palengvina analinio sekso pradžią ir padaro visą patirtį malonesnę bei teikiančią pasitenkinimą.

     

    Šį žaislą prisiekinėja vyrai ir moterys: šis butt plug yra privalomas kiekvieno analinio sekso mėgėjo daiktas!

     

    Kodėl butt plug "Treneris" toks populiarus tarp vyrų ir moterų? Todėl, kad jis ne tik padeda pasiruošti analiniam seksui, bet ir sustiprina pilnatvės ir intensyvumo pojūtį, kurio daugelis siekia naudodami analinį kaištį. Dėl ypatingos konstrukcijos - tulpės formos galvutės, skirtos švelniam įkišimui, ir saugaus pagrindo, apsaugančio nuo gilaus įsiskverbimo - tai puikus analinis kaištis tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems naudotojams.

     

    Kadangi kiekvienas kūnas yra unikalus, siūlome trijų skirtingų dydžių "Trainer":

     

    • S dydis: ilgis 58 mm, skersmuo 28 mm
    • M dydis: ilgis 72 mm, skersmuo 35 mm
    • L dydis: ilgis 90 mm, skersmuo 44 mm

    Sensacingas rinkinio pasiūlymas:

     

    Patartina įsigyti butt plug "Trainer" rinkinį iš 3 dalių, kad visada po ranka turėtumėte reikiamą dydį savo pažangai. Atskirai už šiuos fantastiškus užpakaliuko kištukus mokėtumėte gerokai daugiau. Tačiau mes turime jums kai ką ypatingo: Dabar įsigykite visą 3 dalių rinkinį už neprilygstamą kainą. Tai reiškia, kad sutaupysite daugiau nei 30 %! Pasinaudokite šiuo neprilygstamu pasiūlymu ir patirkite didžiausią malonumą su kiekvienu iš trijų dydžių!

     

    Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar profesionalas, su šiais trimis Extremeo serijos užpakaliuko kaiščiais būsite puikiai pasirengę. Pagaminti iš aukštos kokybės silikono be ftalatų, "Trainer" garantuoja saugią ir malonią patirtį. Padidinkite savo intymųjį malonumą ir paverskite "Trainer" savo asmeniniu analinio sekso treneriu.

     

    "Extremeo" analinių kaiščių valymas ir naudojimas:

     

    Lengva naudoti: užpakaliuko kištuko įkišimas į išangę gali būti graži ir maloni patirtis - ypač jei žinote, kaip tai padaryti tinkamai. Rekomenduojame mūsų populiarųjį "Extremeo" purškiklį, kuris palengvina užpakaliuko kištuko įkišimą į išangę. Trumpas purškimas atpalaiduoja sfinkterio raumenis. Dėl to užpakaliuko kišimas tampa ypač švelniu malonumu.

     

    Tinkamas lubrikantas ir mūsų "Lube Shooter": Tinkamas lubrikantas gali daug ką pakeisti. Naudojant silikoninius gaminius, tokius kaip Extremeo užpakaliuko kištukas, reikėtų vengti naudoti silikono pagrindo lubrikantus, nes jie gali pažeisti medžiagą. Vietoj jų rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, mūsų "Aquameo" arba Alphamale Aqua. Jie suteikia malonų pojūtį ir yra saugūs naudoti su silikoniniais užpakaliuko kištukais. Lube Shooter arba lubrikanto aplikatorius optimizuoja analinio sekso žaisliukų, tokių kaip analiniai kaiščiai, naudojimo patirtį. Jis leidžia giliau ir tolygiau paskirstyti lubrikantą analiniame kanale, todėl įkišti užpakaliuko kištuką yra patogiau ir saugiau. Kadangi išangė pati negamina lubrikanto, pakankamas lubrikanto kiekis sumažina trintį ir sužeidimų riziką. Be to, Lube Shooter leidžia švariai ir tiksliai užtepti lubrikantą nešvaistant jo veltui.

     

    Valymas: Po kiekvieno naudojimo "Extremeo" kištuką reikia kruopščiai išvalyti. Daugumą nešvarumų galima lengvai pašalinti šiltu vandeniu ir švelniu muilu. Kruopščiam ir higieniškam valymui taip pat rekomenduojame mūsų VERYCLEAN purškiklį. Greitas purškimas užtikrins, kad butt plug visada būtų paruoštas kitam nuotykiui.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • butt plug Extremeo - Trainer - užpakaliuko kištukas pradedantiesiems ir pažengusiems
    • Extremeo užpakaliuko kaiščiai - tai ekspertų sukurti analiniai kaiščiai.
    • Extremeo ® yra registruotas MEO Vokietijos prekės ženklas.
    • Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, be ftalatų.
    • Užpakaliuko kištuką naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantais, tokiais kaip Alphamale Aqua arba Aquameo ir mūsų Lube Shooter.
    • Šiam užpakaliuko kištukui rekomenduojame mūsų "Extremeo" produktą: šis purškiklis veikia neprarandant pojūčių, sumažina skausmingą sfinkterio raumens jautrumą ir padeda pasiekti nevaržomą seksualinę ekstazę.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Consigliati, hanno anche la ventosa

    Alla mia ragazza sono talmente piaciuti i plug con la forma un po' conica che non potevamo non provare anche questi. Sono di buona fattura, scatola anonima e robusta, e sono confezionati singolarmente. Nulla da dire sulla qualità dei materiali costruttivi, e sono anche abbastanza morbidi e piegabili. Una cosa che li ce li ha fatti preferire rispetto ad altri è la presenza della ventosa sul fondo, secondo me molto utile. Riguardo alla pulizia, è molto facile in quanto il silicone non è poroso e quindi non rimangono odori etc.

      Vertinimas 

      Complet pour varier plaisirs

      Kit complet. Content de pouvoir tester différents diamètres de ce modèle. De qualité, lisse sans imperfection.

        Vertinimas 

        Un "MUST HAVE".

        Prodotto di ottima qualità, acquistatelo: non ve ne pentirete!

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Perfecto para principiantes

        Muy buen material, un tacto muy suave, se desliza a la perfección para darte un placer que enseguida se te quedará pequeño y querrás probar con los hermanos mayores de la familia MEO Butt Plug Trainer.

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Perfect sizes

        This "Butt Plug Trainer" is great in every way. The size, firmness, and suction cup strength. Not to big or too small. Definitely fills me up and leaves me with a smile on my face. You can't go wrong with this toy!

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        So nice and filling

        So nice and filling for a beginner like me

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Toller Buttplug und intensives Feeling

        Sehr schnelle Lieferung. Habe auch alle drei gleich ausprobiert: den kleineren zum permanenten Tragen und den mittleren für mehr Spaß beim Sex mit meinem Partner. Aber auch den größten habe ich schon mal mit Begeisterung beim "normalen" spazieren gehen getragen und genoss den intensiven Druck. Die Größen S und M sind gut für Anfänger geeignet, beim größten sollte man schon etwas Erfahrung bei der Nutzung von Buttplugs haben.

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        lekker

        ze voelen lekker aan ook al is de grootste nog niet van toepassing....blijven oefenen

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Angenehmes tragegefühl

        ich liebe es einfach das Ding in mir zu haben. Trage ihn öfter den ganzen Tag und die ganze Nacht weil es einfach ein angenehmes tragegefühl ist. Jetzt gerade benutze ich ihn auch. Bin rund um begeistert und werde mir noch weitere Analplugs zulegen.

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Hammer Produkt

        Die Größen sind echt gut. Danke Meo. Hab gleich von Anfang a den mittlere lange tragen können. Nach ein bisschen Übung ist auch der große Analplug gut machbar und ist auch sehr angenehm.

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Super

        Die beiden größeren Plugs gefallen mir am besten, der kleinste ist mir persönlich doch zu klein. Aber für Anfänger bestimmt eine gute Sache.
        Die Analplugs sind geruchsneutral und gut verarbeitet. Kann man lange im Alltag tragen, sind nicht sichtbar und 100 % diskret.

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Butt plug Treneris - pradedantiesiems ir pažengusiems

        Butt plug Treneris - pradedantiesiems ir pažengusiems

        Analinis seksas pradedantiesiems? Šis vidinis patarimas padės lengvai pradėti! Mūsų analinis kištukas "Trainer", kurį siūlome įvairių dydžių, suteikia tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems naudotojams unikalią galimybę atrasti arba sustiprinti analinio sekso malonumus.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: