Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Lubrikantas gelis

Naujienlaiškis

Lubrikantas gelis 

Naudodami mūsų aukštos kokybės analinius ir lubrikantus-gelius, viskas išliks glotnu, švelnu ir nuostabiai slidu. Norite būti tikri, kad sekso metu viskas vyks sklandžiai? MEO siūlo platų lubrikantų ir lubrikantų asortimentą, kad kiekviena jūsų kulminacija būtų nepamirštama.

12
už puslapį
Rodyti 13 - 24 iš 26 elementų
Rodyti 13 - 24 iš 26 elementų

Viskas, ką reikia žinoti apie tepalus:

Lubrikantai - tai produktai, skirti sustiprinti seksualinę patirtį arba sumažinti diskomfortą intymios veiklos metu. Yra daugybė priežasčių, dėl kurių galite norėti naudoti lubrikantus, o skirtingiems poreikiams yra įvairių rūšių lubrikantų.

Lubrikantų gelių naudojimo privalumai:


Kokios yra skirtingos lubrikantų rūšys?


Apibendrinant galima teigti, kad lubrikantai didina seksualinį malonumą, patogumą, mažina sužeidimo riziką ir yra suderinami su prezervatyvais. Yra įvairių rūšių lubrikantų, įskaitant vandens, silikono, aliejaus, hibridinius, aromatizuotus ir šildančius / šaldančius. Svarbu išsirinkti tinkamą lubrikantą pagal savo poreikius, atsižvelgiant į bet kokias alergijas, odos jautrumą ir produkto suderinamumą.

Kokius lubrikantus rekomenduojama naudoti analiniam seksui?

Analiniam seksui rekomenduojama naudoti specialiai analiniam seksui skirtą lubrikantą, nes išangė nėra tokia natūraliai drėgna kaip makštis. Geriausi lubrikantai analiniam seksui yra tiršti, ilgai išliekantys ir pasižymintys didesniu klampumu, kuris sumažina trintį ir įtrūkimus įsiskverbimo metu.

Vandens pagrindo lubrikantai yra populiarus pasirinkimas analiniam seksui, nes jie lengvai nusiplauna ir yra suderinami su dauguma sekso žaislų ir prezervatyvų. Tačiau jie gali greitai išdžiūti ir juos reikia dažnai tepti iš naujo.

Silikono pagrindo lubrikantai yra dar vienas populiarus pasirinkimas analiniam seksui, nes jie ilgiau išlieka ir ne taip greitai išdžiūsta kaip vandens pagrindo lubrikantai. Juos taip pat saugu naudoti su dauguma prezervatyvų ir sekso žaislų. Tačiau kartais juos sunkiau nuplauti nei vandens pagrindo lubrikantus ir jų nereikėtų naudoti su silikoniniais sekso žaislais.

Taip pat yra hibridinių lubrikantų, kuriuose derinami vandens ir silikono pagrindo lubrikantai, kad būtų galima gauti abiejų rūšių privalumų. Šiuos lubrikantus paprastai saugu naudoti su prezervatyvais ir daugeliu sekso žaisliukų.

Analinio seksometu bet kokia kaina reikėtų vengti aliejaus pagrindo lubrikantų, nes jie gali suardyti latekso prezervatyvus ir padidinti lytiškai plintančių infekcijų riziką. Aliejaus pagrindo lubrikantus taip pat sunku išvalyti ir jie gali sutepti audinius.

Apskritai svarbu pasirinkti specialiai analiniam seksui skirtą lubrikantą ir gausiai jį tepti, kad užtikrintumėte patogią ir malonią patirtį.

Kokie lubrikantai rekomenduojami fisting rekomenduojama?

fisting tai seksualinė veikla, kurios metu ranka arba kumštis įkišamas į makštį arba tiesiąją žarną, todėl reikalingas specialiai šiai sekso rūšiai skirtas lubrikantas. Lubrikantai, skirti fisting paprastai būna tirštesni ir ilgiau veikiantys nei kiti lubrikantai, nes jie turi užtikrinti tinkamą lubrikaciją ilgesnį laiką ir gilesniam įsiskverbimui.

Kai kurie dažniausiai naudojami lubrikantai, skirti fisting yra šie:

1. J-Lube: J-Lube - tai milteliai, kuriuos galima sumaišyti su vandeniu, kad gautųsi tirštas, slidus lubrikantas. Jis labai populiarus fisting Bendruomenėje, nes ilgai išlieka ir optimaliai sutepa. Tačiau maišant ir tepant jis gali būti šiek tiek netvarkingas.

2. Crisco: Crisco yra augalinis sutrumpintas sviestas, kuris dažnai naudojamas kaip lubrikantas fisting. Jis yra tirštas ir ilgai išliekantis, suteikia daug tepimo fisting. Tačiau Crisco nėra saugus naudoti su latekso prezervatyvais ir gali nutrinti tekstilę.

3. Silikono pagrindo lubrikantai: Silikono pagrindo lubrikantai taip pat tinka fisting, nes jie ilgai išlieka ir suteikia daug lubrikacijos. Tačiau jie nėra saugūs naudoti su silikoniniais sekso žaisliukais ir gali būti sunkiau valomi nei kitų rūšių lubrikantai.

4. Vandens pagrindo lubrikantai: Vandens pagrindo lubrikantai gali būti naudojami fisting , tačiau jie nėra tokie pat ilgaamžiai kaip kitų rūšių lubrikantai. Tačiau juos lengva valyti ir jie suderinami su dauguma sekso žaisliukų ir prezervatyvų.

5. LE FIST: su LE FIST galima įsiskverbti be jokio skausmo. LE FIST yra ypatingos konsistencijos kremas, sukuriantis puikų ir ilgalaikį slydimo efektą. LE FIST vilioja šilkine konsistencija, bekvape sudėtimi ir itin ilgai trunkančiu slydimo pojūčiu.

6. LET'S FUCK: LET'S FUCK - tai lubrikantas, dėl ypatingo ingredientų derinio pasižymintis nuskausminančiomis ir (arba) raminančiomis savybėmis. Idealiai tinka įvairiems ekstremaliems analiniams tempimo žaidimams arba pasiruošti dideliam dildo ar fisting.

Renkantis fistingą suteikiantį lubrikantą gelį, svarbu atsižvelgti į tokius veiksnius kaip klampumas, naudojimo trukmė ir suderinamumas su sekso žaislais bei prezervatyvais, jei taikoma. Taip pat svarbu bendrauti su partneriu ir naudoti daug lubrikanto, kad užtikrintumėte saugią ir malonią patirtį.

Kokius lubrikantus rekomenduojama naudoti sekso žaislams?

Kalbant apie lubrikantus sekso žaislams, svarbu rinktis lubrikantą, suderinamą su sekso žaislo medžiaga. Naudodami netinkamą lubrikantą galite sugadinti savo sekso žaislą arba sutrumpinti jo tarnavimo laiką.

Štai keletas rūšių lubrikantų, kurie tinka įprastoms sekso žaislų medžiagoms:

  • Vandens pagrindo lubrikantai: Vandens pagrindo lubrikantai yra populiarus pasirinkimas sekso žaislams, nes juos lengva valyti, jie suderinami su dauguma sekso žaislų ir saugūs naudoti su latekso prezervatyvais. Jie idealiai tinka naudoti su žaislais, pagamintais iš tokių medžiagų kaip silikonas, stiklas ir kietas plastikas.
  • Silikono pagrindo lubrikantai: Silikono pagrindo lubrikantai yra ilgalaikiai ir suteikia šilko pojūtį, kuris gali sustiprinti pojūtį naudojant sekso žaislą. Tačiau jie nėra saugūs naudoti su silikoniniais sekso žaislais, nes gali suardyti medžiagą ir sugadinti žaislą.
  • Aliejaus pagrindo lubrikantai: Aliejaus pagrindo lubrikantų nerekomenduojama naudoti su sekso žaislais, nes jie gali suardyti medžiagą ir ją sugadinti. Juos taip pat sunku valyti ir ant tekstilės gali likti dėmių.
  • Hibridiniai lubrikantai: Hibridiniai lubrikantai sujungia vandens ir silikono pagrindo lubrikantų privalumus ir užtikrina ilgalaikį lubrikantą bei šilko pojūtį. Paprastai juos galima saugiai naudoti su dauguma sekso žaislų, tačiau prieš naudojant visada patartina patikrinti gamintojo rekomendacijas.


Naudojant sekso žaislą svarbu gausiai tepti lubrikantą, kad būtų užtikrinta patogi ir maloni patirtis. Taip pat svarbu po kiekvieno naudojimo kruopščiai išvalyti sekso žaisliuką mūsų purškiamuoju VERYCLEAN, kad nesikauptų bakterijų. Taip pat apsvarstykite galimybę naudoti mūsų labai patogų Lube Shooter purškiklį!