Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinis tempimas

Naujienlaiškis

Analinis tempimas 

Analinis tempimas yra ypatinga, itin jaudinanti sekso praktika, kurią galima praktikuoti ne tik vienam, bet, žinoma, ir su partneriu. Pradedantiesiems ir profesionalams yra įvairių technikų ir priemonių, kurios padės mėgautis analine stimuliacija ir analiniu tempimu iki galo ir pasiekti džiuginančių rezultatų:

12
už puslapį
Rodyti 61 - 72 iš 83 elementų
Rodyti 61 - 72 iš 83 elementų

Analinis tempimas ir analinis tempimas: produktai pradedantiesiems ir pažengusiems naudotojams

 

Analinis tempimas yra ypatinga, itin jaudinanti sekso praktika, kurią galima praktikuoti vienam, bet, žinoma, ir su partneriu. Pradedantiesiems ir profesionalams yra įvairių technikų ir priemonių, skirtų maksimaliai padidinti analinę stimuliaciją ir analinį tempimą bei pasiekti džiuginančių rezultatų:

 

MEO klientai savo orgazmą analinio tempimo metu apibūdina kaip ypač intensyvų. To priežastis - daugybė ties išange esančių nervų galūnių. Daugeliui vyrų ir moterų pakanka paprastos stimuliacijos liečiant išangę, kiti nori patirti šiuos pojūčius dar intensyviau ir pradeda nuo analinio tempimo. Sfinkterio raumens tempimas gali būti smagus savarankiškai arba sekso metu. Šiandien MEO paaiškina, kaip pradedantiesiems ir pažengusiems sekso mėgėjams analinis tempimas gali suteikti maksimalų malonumą. Taip pat supažindiname su viskuo, ką reikia žinoti apie analinį tempimą.

 

Analinis tempimas: pasiruošimas ekstremaliems pojūčiams

 

Išangės ar išangės sfinkterio raumens tempimui, t. y. analiniam išsiplėtimui, reikia kruopščiai pasiruošti. To neatlikus, išangės tempimas tampa nuo nemalonaus iki skausmingo ir padidėja infekcijos rizika. Tačiau pasiruošimas prasmingas ne tik dėl higienos sumetimų - jis paruošia jus analinei stimuliacijai ir užtikrina atsipalaidavusį sfinkterį.

 

Higieninis išangės valymas prieš analinį plėtimą

 

Išangės anuso valymas ypač svarbus analinės dilatacijos metu. Tai užtikrina higieną ir padidina geros savijautos faktorių, kai rodote savo išangę partneriui. Geriausias būdas išvalyti išangę - naudoti vieną iš mūsų analinių dušų. Tokią dušo galvutę galima prijungti tiesiai prie dušo žarnos. Pradedantieji turėtų pasirūpinti, kad dušo galvutė būtų kuo plonesnė, kad netreniruoti sfinkterio raumenys priprastų prie tempimo. Profesionalai gali rinktis mūsų didesnius analinio dušo modelius - jie paprastai tai supranta kaip pirmąjį parengiamąjį tempimą prieš tikrąjį analinį tempimą.

 

Pasiruoškite svarbias analiniam tempimui skirtas priemones

 

Ypač svarbu turėti gerą lubrikantą analiniam tempimui - nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar profesionalas. Rizika susižeisti nenaudojant drėgmės yra tiesiog per didelė. Geras analinis lubrikantas ilgai išlieka drėgnas. Idealiai tinka silikono pagrindo lubrikantas, pavyzdžiui, "FuckSlut by MEO ®". Tačiau būkite atsargūs: jei naudojami iš silikono, latekso ar TPE pagaminti vibratoriai ar analiniai kaiščiai, rekomenduojama naudoti vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, "Aquameo", nes priešingu atveju aukštos kokybės medžiagos taps akytos. Jei negalite tinkamai atsipalaiduoti, naudokite lubrikantą su nuskausminamuoju, pavyzdžiui, mūsų EXTREMEO purškiklį. Tai ypač palengvina įsiskverbimą į išangę.

 

Be lubrikanto, labai naudingos gali būti ir kitos pagalbinės priemonės. Pavyzdžiui, turėkite po ranka tinkamų analinių žaisliukų, tokių kaip analinis dildo ar analiniai karoliukai, arba naudokite mūsų praktiškas latekso pirštines, kai reikia naudoti pirštus. Jei po analinio išsiplėtimo norite pereiti prie analinio sekso, taip pat gali būti naudingi prezervatyvai.

 

Šis vadovas padės jums pasiekti ilgalaikių rezultatų naudojant analinę dilataciją

 

Analinė dilatacija yra ypatinga, itin jaudinanti sekso praktika, kurią galima atlikti vienam arba su partneriu. Yra įvairių technikų ir priemonių, skirtų pradedantiesiems ir profesionalams, kad jie galėtų visapusiškai mėgautis analine stimuliacija ir analiniu tempimu bei pasiekti džiuginančių rezultatų:

 

Analinis tempimas pradedantiesiems

 

Tie, kurie jau šiek tiek žino apie sekso žaislus, anksčiau ar vėliau susidurs su mūsų "labai ypatingais" analiniais žaislais. Jausminis analinio pasimėgavimo stimulas paprastai siejamas su pradiniu įveikimu. Analinio tempimo pradedantiesiems geriausia pradėti vieniems ir atsipalaidavusiems su mūsų Ass Grommet xS dydžio arba mūsų nedideliu analinio tempimo žiedu ir palaipsniui įžengti į analinio tempimo pasaulį.

 

Analinis tempimas - analinės angos tempimas vienas arba su partneriu

 

Jei norite pirmą kartą ištempti išangę, geriausia tai daryti vienam masturbacijos metu. Tik taip sužinosite, ar analinis tempimas ir analinis seksas jums apskritai tinka. Jei esate visiškai atsipalaidavę, naudokite EZ2FUCK lubrikantą iš MEO ® ir lėtai pradėkite masažuoti aplink išangę. Jei tai malonu, pirmiausia į išangę galite įsiskverbti pirštu. Kitiems analiniams žaidimams galite būti drąsesni ir naudoti antrą pirštą arba mažą pirštą analiniam tempimui butt plug analiniam tempimui.

 

Kai kiekvienam partneriui patiks analinis tempimas vienam, galite žaisti kartu ir atrasti daug jaudinančių dalykų. Čia labai svarbus supratimas, nes dabar jūs abu žinote, kas jums patinka, ir turite tai perduoti savo partneriui. Poros taip pat pradeda stimuliuoti vienas kitą masažais ir pirštais, kol į mylėjimąsi įtraukiami analiniai sekso žaisliukai ir sekso žaisliukai analiniam tempimui.

 

Patarimai ir žaisliukai analiniam tempimui

 

Analinio sekso žaisliukai pradedantiesiems analinio tempimo srityje

 

Jei esate pasirengę analinio sekso žaisliukams, patartina pradėti nuo mažų MEO® žaisliukų. Analiniai kaiščiai iš mūsų Analgeddon ® serijos yra ypač tinkami pradžiai. Geriausia pirmiausia rinktis silikoninius analinius kaištukus. Šie yra labai malonūs ir minkšti. Įdomūs gali būti ir analiniai kaiščiai arba dildo, kuriuos galima pripūsti - taip galima optimaliai pritaikyti dydį pagal savo norus. Vėliau įdomūs tampa analiniai kaiščiai, pagaminti iš metalo ar stiklo. Palaipsniui analinį tempimą galima atlikti su didesniais modeliais ir kištukais su vibracija.

 

Analinis tempimas ir analinis tempimas pažengusiems naudotojams

 

Yra kelios galimybės, kuriomis gali pasinaudoti net analinio tempimo profesionalai, kad dar labiau sustiprintų analinio tempimo pojūčius. Viena vertus, yra daugybė sekso žaisliukų ir pagalbinių priemonių, kurios turi viską, kita vertus, galite išbandyti mūsų Ass Grommet arba didesnių dydžių analinio tempimo žiedus. Kiek analinio tempimo metu galima ištempti išangę, priklauso nuo jūsų pačių anatomijos. Kol tai malonu, nekyla jokių problemų ir nuotykis išlieka pirmame plane, nėra nieko blogo, jei analinis tempimas atliekamas su dideliais žaislais.

 

Sekso žaislai, skirti pažengusiems analiniam tempimui

 

Dildo, analinis kaištis, analiniai kamuoliukai - analiniam tempimui skirti sekso žaisliukai būna įvairių formų ir dydžių. Jei išangė jau ištinusi, galite rinktis didesnius MEO® žaislus. Nerūdijančio plieno analiniai kamuoliukai su daugybe rutuliukų yra sunkūs ir puikiai spaudžia. Su kiekvienu į išangę įsiskverbusiu rutuliuku jaudinantis jausmas didėja. Vyrai, norintys patirti išangės, prostatos, tarpvietės ir kamuoliukų stimuliaciją, rinkitės atitinkamus derinius iš mūsų Alphamale serijos. Patyrusiems naudotojams taip pat patinka visą dieną 24 valandas per parą ištisą parą tempti išangę. Tam tinka didesni analiniai kaiščiai iš mūsų "Analgeddon®" serijos, kurie visą dieną suteikia plataus atsivėrimo pojūtį. Profesionalams ypač tinka analiniai kaiščiai su viena anga. Jie išplatina išangę - partneris turi visą vaizdą ir gali stimuliuoti pirštu, dildo ar vibratoriumi. Taip pat galima įterpti įvairių skysčių. Čia norėtume paminėti mūsų ypač populiarius Ass Grommet reikėtų paminėti!

 

Ko reikėtų nepamiršti plečiant išangę?

 

Išangė yra labai jautri anga. Ji mažiau tempiama nei lytiniai organai, todėl su ja reikia elgtis atsargiai ir rūpestingai.

 

Tempdami išangę turėtumėte vengti toliau išvardytų klaidų:

 

Tempdami išangės sfinkterį nenaudokite jėgos! Jei sfinkterio raumuo nėra atpalaiduotas, įsiskverbimas vargu ar įmanomas. Jei elgsitės pernelyg šiurkščiai, galite rimtai sužeisti sfinkterio raumenį ir žarnos gleivinę. Todėl: visada naudokite daug lubrikanto ir tempkite lėtai!

 

Naudokite tik sekso žaislus! Jei miegamajame nėra tinkamo analinio sekso žaisliuko, kyla pagunda griebtis kitų daiktų. MEO pataria to nedaryti, nes šie daiktai didina sužeidimų ir infekcijos riziką. Taip pat yra svari priežastis, kodėl rinkoje yra daugybė analinių žaislų - jie turi plačią kojelę, vadinamąjį kamštį. Naudojant kitus daiktus ir žaislus, kyla rizika, kad jie išnyks išangėje.

 

Prašome netempti išangės be lubrikanto! Pati išangė neturi sekreto, kokį gamina makštis ir varpa, kad geriau lubrikuotų. Todėl svarbu suteikti drėgmės analinių lubrikantų pavidalu. Be lubrikanto išangės plėtimas yra labai nemalonus ir gali sukelti skausmą.

 

Analinis plėtimasis yra neįtikėtinai jaudinanti sekso praktika. Pasiruošimas reikalauja tam tikro atidumo, o tempimo metu reikia būti pakankamai atsargiems, kad nepertemptumėte sfinkterio raumens. Mes, MEO, analinio tempimo internetinėje parduotuvėje, patariame į analinio tempimo temą žvelgti atsargiai ir su empatija - juk malonu nuolat atrasti ką nors naujo analinio tempimo srityje ir neišbandyti visko iš karto po pirmo karto. Pažangą darykite lėtai ir atsargiai - tada analinis plėtimasis jums patiks!