Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai karoliukai

Naujienlaiškis

Analiniai karoliukai 

Su analiniais karoliukais orgazmas jaučiamas 10 kartų stipriau. Internetinės parduotuvės MEO ® analiniai karoliukai tinka tiek pradedantiesiems, tiek ekspertams. Dėl didelio lankstumo, lygaus paviršiaus ir praktiškos grįžtamosios kilpos analiniai karoliukai užtikrina jaudinantį ir aistringą seksą.

12
už puslapį
Rodyti 13 - 24 iš 29 elementų
Rodyti 13 - 24 iš 29 elementų

Su analiniais karoliukais orgazmas jaučiamas 10 kartų stipriau. Internetinės parduotuvės MEO ® analiniai karoliukai tinka tiek pradedantiesiems, tiek ekspertams. Dėl didelio lankstumo, lygaus paviršiaus ir praktiškos grįžtamosios kilpos analiniai karoliukai užtikrina jaudinantį ir aistringą seksą.

 

Kas yra analiniai karoliukai?

 

Po analinių kištukų, sekso mašinų, analinių vibratorių ir analinių vibratorių, tai analiniai rutuliukai (dar vadinami analinėmis grandinėlėmis, analiniais karoliukais arba analiniais kamuoliukais ), kurie analinio sekso mėgėjams suteikia daug malonumo. Juos sudaro virtinė vienodo arba skirtingo dydžio rutuliukų, sujungtų virvele arba tvirtai sujungtų tarpusavyje. Analinių kamuoliukų gale yra ištraukimo rankenėlė, kad analiniai kamuoliukai nedingtų išangėje. Analiniai rutuliukai tinka tiek vyrams, tiek moterims ir gali suteikti neįtikėtinai stiprius orgazmus tiek solo sekso, tiek bendro mylėjimosi metu. Mūsų klientai ypač mėgsta metodą, kai kulminacijos metu analiniai rutuliukai iš traukiami ir taip dešimteriopai sustiprinamas orgazmo pojūtis.

 

Mūsų analinius karoliukus galite nešioti viso mylėjimosi metu arba naudoti juos pasiruošimui prieš analinį seksą. Žinovai taip pat mėgsta analinius karoliukus integruoti BDSM seanso metu.

 

Kokios yra analinių karoliukų rūšys?

 

MEO analiniai karoliukai yra įvairių dizainų, pagaminti iš įvairiausių medžiagų ir įvairių dydžių. Dažnai analiniai karoliukai gaminami iš kūnui nekenksmingo silikono, tačiau taip pat yra analinių karoliukų, pagamintų iš metalo, pavyzdžiui, aliuminio ar nerūdijančio plieno, taip pat iš nedūžtančio stiklo. Atsižvelgdami į savo pageidavimus, galite rinktis skirtingo skersmens rutuliukus ir analinės grandinėlės ilgį. Analiniai rutuliukai gali būti vienodo dydžio arba prasidėti maži ir didėti link nugaros. Skiriasi ir rutuliukų forma: nuo apvalios iki ovalios - čia nėra jokių apribojimų. Kad stimuliacija būtų itin intensyvi, kai kuriuose mūsų sekso žaisliukuose su analiniais rutuliukais įmontuota vibracija arba elektrostimuliacija. Prieš nuspręsdami dėl konkrečios analinių rutuliukų rūšies , taip pat turėtumėte savęs paklausti, ar jie turėtų būti pagaminti iš tvirtos, ar iš lanksčios medžiagos.

 

Kaip naudoti analinius karoliukus?

 

Jei pasirinkote mūsų nuostabius analinius karoliukus, prieš naudojimą patepkite juos lubrikantu Alphamale Aqua, kad būtų lengviau juos įstatyti. Be to, prieš tai pravartu nusiprausti analiniu prausikliu. Tada ant piršto užtepkite šiek tiek lubrikanto arba "Extremeo" purškalo ir švelniai masažuokite savo arba partnerio išangę, kad atpalaiduotumėte raumenis ir paruoštumėte ją analiniams karoliukams. Tada įkiškite analinius karoliukus į norimą gylį. Kai išangė bus pakankamai atpalaiduota, sekso metu judindami analinę grandinėlę arba palikdami ją visiškai įkištą, galėsite patirti tikras susijaudinimo bangas. Papildoma išangės stimuliacija užtikrina kvapą gniaužiantį malonumą ir sprogstamąjį orgazmą.

 

Kai paskutinis orgazmo drebulys atslūgs, galite atsargiai išimti analines grandinėles ir nuvalyti jas muilu ir vandeniu arba žaislų valikliu.

 

Kokį analinį lubrikantą turėčiau naudoti analiniams karoliukams?

 

Šiek tiek EXTREMEO purškalo, kuris atpalaiduoja išangę, padės lengviau įkišti analinę angą! Mūsų silikoninius analinius karoliukus naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantais, tokiais kaip Aquameo arba Alphamale Aqua by MEO ®, kad pailgintumėte jų tarnavimo laiką! Metalinius arba stiklinius analinius karoliukus taip pat galima naudoti su silikono pagrindo lubrikantais.

 

Kaip valyti analinius karoliukus?

 

Po naudojimo mūsų analinius karoliukus dėl jų lygaus paviršiaus galima valyti šiltu vandeniu ir mūsų purškikliu VERYCLEAN.