Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos kištukai

Naujienlaiškis

Penio kištukas su siurbtuku

Visiškai genialu, nes šis varpos kištukas leidžia jį naudoti visiškai laisvomis rankomis! Tikriausiai esate susipažinę su vibratoriais su siurbtukais, bet ar taip pat žinote mūsų penio kištuką su siurbtuku? Šis sensacingas ir novatoriškas klasikinio varpos kaiščio patobulinimas suteikia jums daugybę privalumų ir palengvina vadinamąjį "įgarsinimą" arba "varpos užpildymą", tačiau padaro jį daug

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Visiškai genialu, nes šis varpos kištukas leidžia jį naudoti visiškai laisvomis rankomis! Tikriausiai esate susipažinę su vibratoriais su siurbtukais, bet ar taip pat žinote mūsų penio kištuką su siurbtuku? Šis sensacingas ir novatoriškas klasikinio varpos kaiščio patobulinimas suteikia jums daugybę privalumų ir palengvina vadinamąjį "įgarsinimą" arba "varpos užpildymą", tačiau padaro jį daug intensyvesnį.

     

    Siurbtukas saugiai ir tvirtai prilimpa prie beveik visų lygių paviršių ir leidžia naudoti varpos kištuką be rankų.

     

    "Garsinimas" arba "varpos kimšimas", t. y. specialių žaisliukų, tokių kaip šlaplės plėstuvai arba varpos kištukai, įkišimas į vyro šlaplę, yra dilgčiojantis nuotykis kiekvienam, ieškančiam naujų, intensyvių pojūčių. Nors kai kuriems ši idėja gali būti svetima, daugelis vyrų mėgaujasi didesniu intensyvumu ir nepakartojamais pojūčiais, kuriuos tai sukelia.

     

    Šlaplė, pilna nervinių galūnėlių ir labai jautri, siūlo iki šiol nežinomą erotinių atradimų terpę. Naudojant tinkamas priemones ir atsargiai elgiantis, "įgarsinimas" gali atverti naują seksualinės patirties dimensiją.

     

    Tačiau svarbu laikytis kai kurių pagrindinių atsargumo priemonių. Būtina naudoti sterilizuotus šiam tikslui skirtus sekso žaislus, pagamintus iš kūnui nekenksmingos medžiagos ir be aštrių briaunų. Geras lubrikantas, pavyzdžiui, mūsų VERYDEEP, padeda saugiai ir maloniai patirti malonumą.

     

    Taigi, jei esate pasirengę pradėti naują seksualinių atradimų lygį, "Sounding" gali būti kaip tik jums. Bet kaip visada, pirmiausia saugumas ir tada.... pasilinksminkite!

     

    Į ką dar reikėtų atsižvelgti?

     

    Naudojant varpos kištuką labai rekomenduojama naudoti lubrikantą. Vandens pagrindo lubrikantas yra geras pasirinkimas, nes jį saugu naudoti su dauguma medžiagų (įskaitant nerūdijantį plieną) ir lengva valyti. Mūsų klientai pirmenybę teikia VERYDEEP lubrikantui, kuris yra specialiai sukurtas šlaplės stimuliacijai. Taip pat svarbu, kad lubrikantas tolygiai pasiskirstytų po visą varpos kištuką ir kad šlaplės anga taip pat būtų pakankamai padengta lubrikantu, kad būtų galima patogiai ir saugiai įkišti.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Penio kištukas su siurbtuku
    • Siurbtukas saugiai ir tvirtai priglunda prie visų lygių paviršių ir leidžia varpos kištuką naudoti be rankų. Kad būtų lengviau valyti, siurbtuką galima atsukti.
    • Medžiaga: Penio kištukas pagamintas iš nerūdijančio plieno, siurbtukas - iš plastiko
    • Matmenys: Bendras ilgis 185 mm
    • S = skersmuo 5 mm, galvutės skersmuo 6 mm
    • M = skersmuo 7 mm, galvutės skersmuo 8 mm
    • L = skersmuo 8 mm, galvutės skersmuo 10 mm
    • XL = skersmuo 9 mm, galvos skersmuo 12 mm
    • XXL = skersmuo 11 mm, galvos skersmuo 14 mm
    • MEO® VERYDEEP lubrikantas palengvina įdėjimą
    • Prieš naudojimą nuvalykite INSTACLEAN purkštuvu.
    • Pastaba: visada klausykite savo kūno ir niekada nespauskite prievarta nieko, kas yra skausminga ar nepatogu. Jei turite abejonių dėl sveikatos, visada pirmiausia pasikonsultuokite su gydytoju, prieš leisdamiesi į šią jaudinančią naują teritoriją.
    • BDSM parduotuvė: Ieškantys aukščiausios stimuliacijos turėtų atkreipti dėmesį į internetinę BDSM parduotuvę MEO. MEO išgarsėjo kaip BDSM pasaulio lyderė ir yra žinoma dėl savo aukštos kokybės gaminių, ypač varpos kištukų ir šlaplės žaislų srityje. Pasirinkimas įspūdingas: nuo silikoninių varpos kištukų iki šlaplės plėtiklių ir šlaplės tempiklių - čia tikrai kiekvienas ras kažką sau. MEO tikrai turi viską, ko reikia norint ištirti Urethral Play ir praplėsti savo galimybių ribas. Siūlome tik saugius ir aukštos kokybės suaugusiųjų malonumų žaislus. Todėl šlaplės tyrinėjimas dar niekada nebuvo toks jaudinantis kaip su MEO gaminiais. MEO siūlo tiek vyriškus malonumų žaislus, tiek medicininio fetišo žaislus kiekvienai fantazijai. Nesvarbu, ar tai būtų šlaplės stimuliatorius pradedantiesiems, ar šlaplės sonde žaislas pažengusiems, MEO kiekvienas ras tai, ko ieško. Nesvarbu, ar esate naujokas vyrų sekso žaislų pasaulyje, ar patyręs naudotojas, ieškantis naujų įsiskverbimo į šlaplę galimybių, MEO yra jums tinkama vieta.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Der geht tief hinein!

    Schlanke und auch etwas dickere Penisplugs habe ich mir schon erfolgreich und voller Lust eingeführt. Allerdings bin ich nur bis ca. 70 mm tief eingedrungen. Das Spektrum der angebotenen Durchmesser und die große Länge dieses Penisplugs bieten bisher unbekannte Dehnungs- und Tiefenerlebnisse. Wenn man die Eichel am Plug oder umgekehrt ansetzt, durchströmen einen geile Schauer.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    An Unparalleled Journey to Pleasure

    As an individual who is open to exploring new horizons in my sexual experiences, the Suction Cup Penis Plug has utterly transformed my intimate moments. This innovative and sensational evolution of the traditional penis plug has brought sounding to a whole new level of ease and intensity.

    The brilliance of the suction cup cannot be understated. It securely adheres to almost any smooth surface, enabling a hands-free use of the penis plug. Now, I can focus entirely on the unique sensations that 'sounding' can provide without any distractions.

    It's certainly not for everyone, but for those like me who crave new and intense sensations, it's a path worth treading.

    In terms of product details, the plug is made from stainless steel, and the suction cup is detachable for easy cleaning. It comes in various sizes to cater to your comfort levels.

    Happy exploring with the Suction Cup Penis Plug!

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Super

    Super Erfindung von MEO, top vearbeitet, kein Grat oder was störendes und der Saugnapf hält bombenfest. Männer: Kaufen!!!!!

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Penio kištukas su siurbtuku

    Penio kištukas su siurbtuku

    Visiškai genialu, nes šis varpos kištukas leidžia jį naudoti visiškai laisvomis rankomis! Tikriausiai esate susipažinę su vibratoriais su siurbtukais, bet ar taip pat žinote mūsų penio kištuką su siurbtuku? Šis sensacingas ir novatoriškas klasikinio varpos kaiščio patobulinimas suteikia jums daugybę privalumų ir palengvina vadinamąjį "įgarsinimą" arba "varpos užpildymą", tačiau padaro jį daug

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: