Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos kištukai

Naujienlaiškis

Penio kištukas su žandikaulio žiedu "Démonique

Pasinerkite į naujas malonumo dimensijas su ilguoju "Démonique" penio kištuku. Įspūdingo beveik 28 cm ilgio kištukas laikomas vienu ilgiausių pasaulyje.

Daugiau informacijos

9091/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Pasinerkite į naujas malonumo dimensijas su ilguoju "Démonique" penio kištuku. Įspūdingo beveik 28 cm ilgio kištukas laikomas vienu ilgiausių pasaulyje.

    Penio kištukas su integruotu žandikaulio žiedu - tai specialiai vyrams sukurtas sekso žaislas, kuris tarnauja ir stimuliacijai, ir puošybai. Pagrindinė dalis - varpos kaištis - įkišama į šlaplę, kad būtų galima intensyviai stimuliuoti vidų. Kadangi varpos kištukas pagamintas iš nerūdijančio plieno, jis pasižymi lygiu, higienišku paviršiumi, todėl jį patogu įkišti ir lengva valdyti. Nerūdijančiojo plieno privalumas - jis yra atsparus, lengvai sterilizuojamas ir atsparus temperatūrai.

    Integruotas žiedas, pagamintas iš silikono, apgaubia varpą arba varpos žiedą ir atlieka kelias funkcijas:

    • Žiedas padeda patikimai išlaikyti varpos kištuką vietoje ir neleidžia jam per toli nuslysti į šlaplę.
    • Stiprina pojūtį: nedidelis žando žiedo spaudimas gali sustiprinti pojūtį ant žando, todėl pagerėja bendras varpos kaiščio pojūtis.
    • Patogumas: nors nerūdijantis plienas yra puikus pasirinkimas varpos kamščiui, silikonas suteikia lankstumo ir pritaikomumo žandikaulio žiedui, todėl jį patogu nešioti.


    Kartu varpos kaištis ir žiedas varpos glandai suteikia intensyvius ir unikalius pojūčius, kuriuos mėgsta tiek pradedantieji, tiek pažengę BDSM ir fetišo entuziastai. Tačiau naudodami šiuos sekso žaisliukus visada pasirūpinkite tinkamu ir higienišku elgesiu, kad išvengtumėte sužeidimų ar infekcijų.

    Penio kaištis "Démonique" sukurtas mėgėjams, kurie vertina visišką kontrolės praradimą ir trokšta ypač gilaus, ekstremalaus ir intensyvaus įsiskverbimo pojūčio. Tačiau dėl milžiniško ilgio jį rekomenduojame tik patyrusiems naudotojams.

    Kad potyriai būtų dar intensyvesni, varpos kaištį aprūpinome grioveliais ir rutuliukais, kurie papildomai stimuliuoja įkišimo metu. Varpos kaiščio skersmuo yra apie 8 mm, o įkišamas ilgis - apie 23 cm.

    Medžiaga? Aukštos kokybės antialerginis chirurginis plienas. Jis pagamintas itin kruopščiai, taikant CNC procesą, o vėliau nupoliruotas iki veidrodinio blizgesio. Tai užtikrina ne tik elegantišką išvaizdą, bet ir maloniai glotnų pojūtį ant odos.

    Kodėl "VeryDeep" ir INSTACLEAN yra absoliuti būtinybė Urethral Play!

    Optimalus pasiruošimas ir priežiūra tokioms praktikoms, kaip Urethral Play, yra labai svarbūs, kad patirtis išliktų maloni ir higieniška. Čia praverčia lubrikantas "VeryDeep" ir dezinfekcinis purškiklis INSTACLEAN.

    • Lubrikantas "VeryDeep" buvo specialiai sukurtas Urethral Play. Jis pasižymi unikalia konsistencija, kuri palengvina įvedimą ir suteikia švelnų, malonų pojūtį. Įprasti lubrikantai veikia nepakankamai ilgai arba nesuteikia reikiamos lubrikacijos, o "VeryDeep" užtikrina ilgai trunkantį ir švelnų pojūtį, kuris sumažina sudirginimo ir sužeidimo riziką. Be to, "VeryDeep" yra kliniškai išbandytas, saugus ir suderinamas net su jautria oda.
    • Po Urethral Play svarbu kruopščiai nuvalyti ir varpos kištuką, ir pažeistą vietą, kad išvengtumėte infekcijos pavojaus. Dezinfekuojamasis purškiklis INSTACLEAN tam siūlo idealų sprendimą. Purškalas veiksmingai ir greitai pašalina bakterijas, virusus ir kitus kenksmingus mikroorganizmus, taip užtikrindamas saugumą Urethral Play. Tiesiog purkškite jį, leiskite jam veikti ir būkite tikri, kad varpos kištukas yra laisvas nuo potencialiai kenksmingų mikrobų.


    Daugiau informacijos:

    • Ilgas varpos kaištis "Démonique" su žandikaulio žiedu
    • Išmatavimai: Skersmuo 8 mm, įkišamas ilgis apie 23 cm.
    • Medžiaga: nerūdijantis plienas, silikonas

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    A great buy and an excellent product

    This is definitely a great buy got it earlier than expected. I used it right away and once I got it in I was able to get it as far as it would go. It felt real good inside of my penis. It had me very excited and my penis stayed hard the whole time while inside me . Don't forget the "very deep" lube.

    • 7 iš 7 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Kinky, scary the first time.

    Kinky, scary the first time. After a few tries it went in and didn't hurt when fully inserted. Now i wish it was long enough to reach my prostate,which, i'm told, almost always results in involuntary ejaculation.

    • 8 iš 8 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Penio kištukas su žandikaulio žiedu "Démonique

    Penio kištukas su žandikaulio žiedu "Démonique

    Pasinerkite į naujas malonumo dimensijas su ilguoju "Démonique" penio kištuku. Įspūdingo beveik 28 cm ilgio kištukas laikomas vienu ilgiausių pasaulyje.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: