Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Odinės kaukės

Naujienlaiškis

BDSM odinė kaukė - jūsų įvadas į vergo paklusnumą

Patirkite subtilią kontrolę ir sustiprintą jutiminį suvokimą su mūsų BDSM kauke, pagaminta iš aukštos kokybės nappa odos. Šis modelis, puikus mūsų BDSM parduotuvės papildymas, yra itin patogus dėvėti ir gali būti puikiai reguliuojamas dėl gale esančio raištelio.

Daugiau informacijos

4476/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Patirkite subtilią kontrolę ir sustiprintą jutiminį suvokimą su mūsų BDSM kauke, pagaminta iš aukštos kokybės nappa odos. Šis modelis, puikus mūsų BDSM parduotuvės papildymas, užtikrina puikų dėvėjimo komfortą ir yra idealiai pritaikomas dėl nugaroje esančio raištelio.

    Lankstus pritaikymas pagal individualius poreikius:

    Kodėl mūsų klientai vertina šią odinę kaukę? Atsakymas slypi jos unikaliame pritaikomume ir galimybėje pagal pageidavimą sustiprinti BDSM patirtį. Atskiri nuimami akių ir burnos dangteliai leidžia lanksčiai pritaikyti kaukę pagal naudotojo pageidavimus. Angos užtikrina mažesnę izoliaciją, suteikia aiškų vaizdą ir leidžia laisvai kvėpuoti (arba, jei pageidaujama, puikiai pasimankštinti). Intensyvesnėms pojūčių atėmimo akimirkoms galima greitai ir lengvai pritvirtinti dangtelius ir dar labiau apriboti pojūčius.

    Meistriškumas ir universalumas:

    Mūsų odinės kaukės yra įmantriai pagamintos ir turi daugybę pritaikymo galimybių, kad puikiai tiktų. Net ir be integruotos apykaklės ir kandiklio, kaip kitos MEO odinės kaukės, ši odinė kaukė suteikia puikų būdą kontroliuoti ir kartu užtikrina komfortą.

    MEO: vardas, kuriuo galite pasitikėti:

    Kaip pirmaujantis gamintojas, MEO reiškia aukštos kokybės BDSM reikmenis, pripažintus visame pasaulyje. Nuosekliai diegdama naujoves ir bekompromisiškai užtikrindama kokybę, MEO užsitarnavo vardą, kuris BDSM bendruomenėje reiškia pasitikėjimą ir pasitenkinimą. Dešimtmečius kaupdama patirtį kuriant ir gaminant aukščiausios klasės BDSM gaminius, MEO garantuoja, kad kiekvienas aksesuaras atitinka aukščiausius standartus. Mūsų gaminiai gaminami iš kruopščiai atrinktų medžiagų ir yra griežtai kontroliuojami, siekiant užtikrinti, kad jie būtų ne tik saugūs, bet ir išskirtinai patvarūs bei veiksmingi.

    Išplėskite savo BDSM kolekciją šia funkcionalia ir patrauklia odine kauke, kuri užtikrina saugumą, patogumą ir universalumą. Investuokite į gaminį, kuris pabrėš jūsų paklusnumą ir kartu užtikrins patogumą bei pritaikomumą.

    Daugiau informacijos:

    • BDSM kaukė iš odos
    • Pridedamos išsamios odos priežiūros instrukcijos.
    • Rekomenduojami priedai: įvairūs odiniai burnos kandikliai ir apykaklės.
    • MEO yra registruotas MEO kompanijos prekių ženklas Vokietijoje.
    • Mūsų odinės kaukės siūlo išskirtinį stiliaus ir funkcionalumo derinį BDSM aksesuarų mėgėjams. Kiekviena mūsų asortimente esanti odinė kaukė kruopščiai pagaminta iš aukštos kokybės odos, kuri ne tik garantuoja ilgaamžiškumą, bet ir užtikrina aukštą komforto lygį. Mūsų odinės kaukės yra įvairaus dizaino - nuo paprastų iki sudėtingų užsegimų ir integruotų funkcijų, pavyzdžiui, burnos kneblių, todėl mūsų odinės kaukės leidžia individualiai pritaikyti BDSM patirtį. Kiekviena odinė kaukė gali būti pritaikyta individualiai, todėl puikiai tinka, o tvirta oda gali atlaikyti bet kokio BDSM seanso intensyvumą. Tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems BDSM gerbėjams, mūsų odinės kaukės yra idealus pasirinkimas visiems, norintiems praplėsti savo pojūčius. Atraskite mūsų odinių kaukių įvairovę ir kokybę, specialiai sukurtų saugiai ir išraiškingai įgyvendinti giliausias fantazijas.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sinnesraubende schöne Maske

    Ein tolles angenehm zu tragendes Leder.
    Nach der Schnürung saß sie auch passend.
    Nach dem mir der Blick genommen wurde und der Mund verschlossen wurde, war ich direkt entführt und konnte mich nach wenigen aufgeregten Pulsschlägen fallen lassen und hat mir geholfen auf das intensive Gefühl und das spüren der Session konzentrieren.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Ganz okay

    Für den Preis ist die Maske ganz okay , nur die Nase ist für Asiaten gemacht viel zu klein für europäische Nasen , und die Öffnung für Mund ist auch gut um Luft zu bekommen aber zum Blasen oder Knebel ist die Öffnung zu klein , ich musste mit der Schere die Öffnung größer machen .

      Vertinimas 

      Sitzt bei Bedarf sehr eng

      Die Maske lässt sich bei Bedarf sehr eng schnüre und hat eine sehr gute Passform. Sie war sogar früher da als ich erwartet hatte. Und sie entsprach 100% der Beschreibung. Also alles perfekt, vielen Dank!

      • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Happy customer

      Hi there, not much to say really. I'm happy with the product. It's as described/illustrated on the webpage.

      As regards quality of materials and construction, it seems fine. Also, it's comfortable to wear. I'm sure it will serve its purpose very well.

      The product arrived in good time, so I was very pleased all round.

      • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      BDSM odinė kaukė - jūsų įvadas į vergo paklusnumą

      BDSM odinė kaukė - jūsų įvadas į vergo paklusnumą

      Patirkite subtilią kontrolę ir sustiprintą jutiminį suvokimą su mūsų BDSM kauke, pagaminta iš aukštos kokybės nappa odos. Šis modelis, puikus mūsų BDSM parduotuvės papildymas, yra itin patogus dėvėti ir gali būti puikiai reguliuojamas dėl gale esančio raištelio.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      8 kitų tos pačios kategorijos prekių: