Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Odinės kaukės

Naujienlaiškis

BDSM odinė kaukė su kramtuku - jūsų kaukė, skirta galutiniam paklusnumui

Patirkite naują BDSM dimensiją su mūsų minkšta nappa odos kauke. Šioje kaukėje, kuri yra MEO bondage parduotuvės bestseleris, derinamas išskirtinis komfortas, daugiafunkcinis pritaikomumas ir tobulas, prigludęs prigludimas dėl nugaroje esančių raištelių.

Daugiau informacijos

4474/S2

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Patirkite naują BDSM dimensiją su mūsų minkšta nappa odos kauke. Šioje kaukėje, kuri yra MEO bondage parduotuvės bestseleris, derinamas puikus dėvėjimo komfortas, daugiafunkcinis pritaikomumas ir tobulas prigludimas dėl nugaroje esančių raištelių.

    BDSM odinė kaukė su kramtuku - jūsų kaukė, skirta aukščiausiam paklusnumui

    Kodėl mūsų klientai jau daugelį metų mėgsta šią odinę kaukę, kuri yra MEO parduotuvės bestseleris? Viskas paprasta: ji leidžia jums visiškai atsipalaiduoti ir suintensyvinti patirtį taip, kaip norite. Kaukė sukurta taip, kad ją būtų galima lanksčiai pritaikyti prie dėvėtojo norų. Dėl akių ir burnos angų ji užtikrina mažesnę izoliaciją, aiškų regėjimą ir laisvą kvėpavimą, kai to reikia. Kai norisi didesnio pojūčių atėmimo, galima lengvai pritvirtinti akliną raištį ir burnos kandiklį, kad patirtis būtų intensyvesnė. Be to, kaukė sukurta taip, kad būtų galima užsiimti oraliniu seksu, todėl tai tikrai svajingas priedas įvairiapusiškiems žaidimams. Dėl tokio aukšto pritaikomumo lygio mūsų odinė kaukė yra ilgai mėgstama mūsų klientų!

    Aukštos kokybės apdirbimas ir universalumas:

    Kaukė yra sudėtingai pagaminta ir turi atskirai nuimamus akių ir burnos dangtelius, kurie leidžia individualiai reguliuoti pojūčių atėmimą. Po nuimamu burnos dangteliu yra varpos formos kramtomoji burnos sklendė, užtikrinanti subtilų dominavimą ir kontrolę BDSM seanso metu.

    Integruota BDSM apykaklė:

    Ypatingas mūsų BDSM odinės kaukės akcentas - integruota apykaklė, pagaminta iš tos pačios aukštos kokybės odos, užrakinama, kad užtikrintų maksimalų saugumą ir paklusnumą. Ši detalė ne tik pabrėžia vizualinį patrauklumą, bet ir suteikia papildomų galimybių kontroliuoti ir riboti per seansus. Pridedama pakabinama spyna su dviem raktais leidžia lengvai ir saugiai naudotis bei suteikia jums ir jūsų partneriui papildomo saugumo.

    Lankstumas dėl naujoviškų užrakinimo galimybių:

    Norintiems dar labiau pritaikyti savo surišimo seansus, odinę kaukę galima užrakinti mūsų įprasta pakabinama spyna arba mūsų skaitmenine savęs surišimo laiko spyna MEOBOND. MEOBOND laiko užraktas idealiai tinka odinėms kaukėms, antrankiams, knechtams ir nekaltybės diržams ir leidžia planuoti tikslią surišimo seansų trukmę - nustatymai gali siekti iki 100 valandų.

    MEO: vardas, kuriuo galite pasitikėti!

    MEO, kaip vienas iš pirmaujančių gamintojų, atstovauja aukštos kokybės BDSM aksesuarams, kurie pripažįstami visame pasaulyje. Nuosekliai diegdama naujoves ir bekompromisiškai užtikrindama kokybę, MEO užsitarnavo vardą, kuris BDSM bendruomenėje reiškia pasitikėjimą ir pasitenkinimą. Dešimtmečius kaupdama patirtį kuriant ir gaminant aukščiausios klasės BDSM gaminius, MEO garantuoja, kad kiekvienas aksesuaras atitinka aukščiausius standartus. Mūsų gaminiai gaminami iš kruopščiai atrinktų medžiagų ir yra griežtai kontroliuojami, siekiant užtikrinti, kad jie būtų ne tik saugūs, bet ir itin patvarūs bei veiksmingi.

    Su MEO BDSM odine kauke BDSM seanso intensyvumą patirsite visiškai naujai. Investuokite į gaminį, kuriame puikiai dera saugumas, komfortas, paklusnumas ir dominavimas.

    Daugiau informacijos:

    • Odinė BDSM kaukė
    • Su integruota apykakle
    • Užrakinama pakabinama spyna arba skaitmeniniu laiko užraktu MEOBOND.
    • Pridedama pakabinama spyna su dviem raktais ir išsami odos priežiūros instrukcija.
    • MEO ir MEOBOND yra registruotieji MEO prekių ženklai Vokietijoje.
    • Mūsų odinės kaukės BDSM aksesuarų mėgėjams siūlo išskirtinį stiliaus ir funkcionalumo derinį. Kiekviena mūsų asortimente esanti odinė kaukė kruopščiai pagaminta iš aukštos kokybės odos, kuri ne tik garantuoja ilgaamžiškumą, bet ir užtikrina aukštą komforto lygį. Mūsų odinės kaukės yra įvairių dizainų - nuo paprastų modelių iki modelių su sudėtingais užsegimais ir integruotomis funkcijomis, tokiomis kaip burnos užčiaupikliai, todėl mūsų odinės kaukės leidžia individualiai pritaikyti BDSM patirtį. Kiekviena odinė kaukė gali būti pritaikyta individualiai, todėl puikiai tinka, o tvirta oda gali atlaikyti bet kokio BDSM seanso intensyvumą. Tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems BDSM gerbėjams, mūsų odinės kaukės yra idealus pasirinkimas visiems, norintiems praplėsti savo pojūčius. Atraskite mūsų odinių kaukių įvairovę ir kokybę, specialiai sukurtų saugiai ir stilingai išpildyti giliausias fantazijas.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Bonne qualité

    Très satisfaite de cet achat. Bon rapport qualité/prix, la cagoule est de bonne qualité et ajustable à l'arrière.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Superbe produit

    Superbe produit, de bonne qualité et conforme au descriptif, semble très robuste, et la taille est ajustable pour les grosse têtes comme la mienne, livraison rapide!

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Excellent

    Excellent hood. Comfortable is the word. Thank you!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Extreme bondage

    My partner and I have acquired this lovely piece of equipment...and oh how it has given our sessions of extreme bondage a truly higher lift?...I am in complete control at all times...and he is just begging for more, more, more ...

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Sehr ordentlich gearbeitet

    Die Maske von MEO ist sehr ordentlich gearbeitet, das Leder ist angenehm weich, riechtt nich und färbt nicht.... Durch die Schnürung paast die Maske sehr gut.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Klasse Bondagemaske

    Die Maske kommt geil wenn man sie dem Sklaven aufsetzt und als erstes die Augenklappe benutzt.Bleibt dann noch der Mund offen, wo ich als erstes meinen XXXX reinstecke und später dann den Knebel.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    its a wonderful hood

    its a wonderful hood my friend is my master and puts me in this and let the games begin ....it hides all my expressions and allows him to push both of our limits...

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    I could not scream or see or hear anything

    I spent 4 hours locked inside this whilst tied in a strict hogtie and suspended from the garage rafters. With hubbie using a remote dildo,vibrating butt plug and large nipple weights I could not scream or see or hear anything. It was 4 hours of torture and I loved it. Cant wait till next time!

    • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    BDSM odinė kaukė su kramtuku - jūsų kaukė, skirta galutiniam paklusnumui

    BDSM odinė kaukė su kramtuku - jūsų kaukė, skirta galutiniam paklusnumui

    Patirkite naują BDSM dimensiją su mūsų minkšta nappa odos kauke. Šioje kaukėje, kuri yra MEO bondage parduotuvės bestseleris, derinamas išskirtinis komfortas, daugiafunkcinis pritaikomumas ir tobulas, prigludęs prigludimas dėl nugaroje esančių raištelių.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    8 kitų tos pačios kategorijos prekių: