Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

LOCKTOBER

Naujienlaiškis

NoPacha ® Allegiance: naujos kartos skaistybės diržas

"LOCKTOBER" ypatumai: šiuolaikinis vyras vertina patogumą, efektyvumą ir stilių. "NoPacha® Allegiance" skaistybės diržas įkūnija būtent šias vertybes. Šis skaistybės diržas pagamintas iš aukštos kokybės polikarbonato ir dėl nedidelio svorio yra maksimaliai stabilus ir visiškai patogus dėvėti.

Daugiau informacijos

3427/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šiuolaikinis žmogus vertina patogumą, efektyvumą ir stilių. "NoPacha® Allegiance" skaistybės diržas įkūnija būtent šias vertybes. Šis skaistybės diržas pagamintas iš aukštos kokybės polikarbonato ir dėl nedidelio svorio yra maksimaliai stabilus ir visiškai patogus dėvėti.

     

    Puikus aksesuaras dominuojantiems partneriams - nepatikėsite, koks jis jaudinantis!

     

    • Elegantiškas dizainas dera su funkcionalumu: permatoma konstrukcija leidžia visada diskretiškai matyti svarbiausius dalykus. Du integruoti užraktai užtikrina saugumą, o naujoviška atlenkiamo dangtelio konstrukcija suteikia greitą ir patogią prieigą higienos tikslais, norint šiek tiek nubausti ar palengvinti padėtį.

     

    • Anatomiškai tobulas: nekaltybės priemonės nebūna vieno dydžio. Todėl siūlome jums "NoPacha® Allegiance" nekaltybės diržą kartu su keturiais skirtingų dydžių, anatomiškai suformuotais varpos žiedais. Nesvarbu, kokio dydžio jums reikia - nekaltybės diržas jums puikiai tiks!

     

    • Kvėpuojantis ir praktiškas: šoninės ventiliacijos angos užtikrina malonią oro cirkuliaciją ir didelį dėvėjimo komfortą. Per priekinę angą galima šlapintis, todėl "NoPacha® Allegiance" skaistybės diržas idealiai tinka naudoti 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.

     

    • Diskretiškumas ir universalumas: nesvarbu, ar esate biure, ar sportuojate, ar net plaukiojate, "NoPacha® Allegiance" skaistybės diržas išliks jūsų diskretiška paslaptis. Dėl kompaktiško dizaino jis idealiai tinka įvairiai veiklai ir visada lieka diskretiškai paslėptas.

     

    • Nesileiskite į kompromisus: NoPacha® Allegiance Chastity Belt suteikia aukščiausią nekaltybės pojūtį neaukojant komforto ir funkcionalumo.

     

    Daugeliui vyrų ir jų partnerių skaistybės diržo dėvėjimas gali būti labai intensyvi ir jaudinanti patirtis. Štai šešios įtikinamos priežastys, dėl kurių "NoPacha® Allegiance" nekaltybės diržas yra išskirtinai erotiška patirtis:

     

    1. Daugeliui vyrų būtent visiškas savo seksualumo kontrolėsatsisakymas yra pagrindinis patrauklumas. Naudojant nekaltybės diržą ši kontrolė tiesiog atiduodama ir perduodama į dominuojančios partnerės rankas.

     

    1. Didina susijaudinimą: Nuolatinis fizinis nekaltybės diržo buvimas gali nuolat priminti apie priverstinę nekaltybę ir su ja susijusią erotinę įtampą.

     

    1. Atidėtas pasitenkinimas: Ilgesnis orgazmo atidėjimas gali sukelti intensyvesnį pasitenkinimą. Kai skaistybės diržas pagaliau nuimamas, jausmas gali būti pribloškiantis.

     

    1. Žaidimas galia: dominuojančiam partneriui tokia kontrolė gali teikti didžiulį pasitenkinimą. Jis gali nustatyti taisykles ir nuspręsti, kada ir kaip nuolankusis partneris pajunta malonumą.

     

    1. Stipresnis emocinis ryšys: skaistybės diržas reikalauja didelio partnerių pasitikėjimo. Nuolankusis partneris pasitiki, kad dominuojantis partneris gerbs jo ribas, o dominuojantis partneris šį pasitikėjimą vertina.

     

    1. Didesnis jausmingumas: Kai apribojamas vienas iš pagrindinių seksualinio pasitenkinimo šaltinių, gali sustiprėti kiti pojūčiai ir erogeninės zonos. Dėl to vyrai gali atrasti naują intymumo ir savo kūno suvokimo lygį.

     

    Taigi, skaistybės diržų naudojimas suteikia daugybę jausminių ir emocinių patirčių, kurios gali praturtinti tiek dėvintįjį, tiek keyholder (raktų turėtoją). Tai - ribų tyrinėjimas, galios ir kontrolės balansavimas ir gilesnio ryšio su partneriu atradimas.

     

    Taigi ženkite į šiuolaikinės nekaltybės pasaulį su "NoPacha® Allegiance" - nekaltybės diržu šiuolaikiniam rafinuotam vyrui.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • NoPacha® Allegiance: naujos kartos nekaltybės diržas.
    • Nekaltybės diržas vyrams
    • Garantuota nekaltybė - 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę - ilgalaikė nekaltybė
    • Su dviem integruotais užraktais.
    • Su keturiais skirtingų dydžių varpos žiedais (38 mm, 43 mm, 48 mm ir 52 mm vidinio skersmens).
    • NOPACHA ® yra registruotas MEO Vokietijos prekės ženklas.
    • Kad varpa nekaltybės dirže slystų be trinties, rekomenduojame naudoti mūsų PLOWBOY priežiūros gelį su alaviju ir vitaminu E.
    • Dėvėjimo pertraukų metu skaistybės diržą galima valyti su VERYCLEAN.
    • Kaip priedą prie mūsų skaistybės diržų rekomenduojame mūsų gaminius CUMELOT®, skirtus retkarčiais priverstiniams orgazmams be erekcijos.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Tightly bound

    I loved how secure I felt wearing this cage. The only issue I had was, getting hard while I was trying to lock myself up in it

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Gefällt meiner Herrin

    Sehr angenehm zu tragen hab ihn seit 3 Tage an und keinerlei Probleme - nichtmal beim Rad fahren. Meiner Herrin gefällt er sehr gut

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    The first chastity belt I can really wear 24/7

    I already have two other chastity belts but this is the first one that really fits me. The hinged ring design is perfect, the material is plastic but a very good plastic which feels valuable, no comparison to my other one that cost the same. The application is a little weird at first but ok, you just have to be careful not to pinch any skin. The chastity belt can be worn all day without problems, since nothing rattles, makes no bulge in the pants, does not slip and the balls do not turn blue. My others always slipped down on warm days, which amazingly doesn't happen with this one. Also, the chastity belt holds the "night forces" without problems and you do not have the feeling, since it is plastic, that he breaks immediately. For the money a top chastity belt that I can really wear 24/7.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    NoPacha ® Allegiance: naujos kartos skaistybės diržas

    NoPacha ® Allegiance: naujos kartos skaistybės diržas

    "LOCKTOBER" ypatumai: šiuolaikinis vyras vertina patogumą, efektyvumą ir stilių. "NoPacha® Allegiance" skaistybės diržas įkūnija būtent šias vertybes. Šis skaistybės diržas pagamintas iš aukštos kokybės polikarbonato ir dėl nedidelio svorio yra maksimaliai stabilus ir visiškai patogus dėvėti.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko: