Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Kamuolinis kramtukas

Naujienlaiškis

Burnos kaukė su raudonu kamuoliuku

Raudonasis kamuoliukas, sumaniai paslėptas už burnos kaukės, pagamintos iš aukštos kokybės odos, yra geriausias sprendimas tiems, kurie nori visiškai ir tyliai paklusti per surišimo seansus. Su šiuo aksesuaru vergas neturi kito pasirinkimo, kaip tik mėgautis griežtu surišimu visiškoje tyloje.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos



    Ši burnos kaukė su integruotu raudonu kamuoliuku - tai puikus komforto ir efektyvaus užkimšimo efekto derinys! Raudonas kamuoliukas, sumaniai paslėptas už aukštos kokybės odos burnos kaukės, yra geriausias sprendimas tiems, kurie nori visiškai ir tyliai paklusti per surišimo seansus.

    Su šiuo aksesuaru vergas neturi kito pasirinkimo, kaip tik mėgautis griežtu surišimu visiškoje tyloje.Gaminio savybės:

    • Gerai prigludęs ir absoliučiai tylus: kamuolinis kandiklis yra tvirtai įspaustas į burną ir užfiksuotas burnos kauke, todėl jo negalima tiesiog išstumti liežuviu. Dvigubai susiūta ir pamušalu išklota burnos kaukė užtikrina puikų prigludimą ir slopina visus garsus, todėl garantuojama absoliuti tyla.
    • Patogus kramtymas: rutulinis kramtukas su burnos kauke leidžia patogiai užčiaupti burną. Kamuoliuką burnoje tvirtai laiko burnos kaukės spaudimas. Didesnis burnos kaukės kontaktinis paviršius švelniai veikia burnos kampučius, nes nėra odinio dirželio ar juostelės, įsirėžiančios į burnos kampučius. Dėl šių savybių šį MEO klusnuką renkasi daugelis BDSM entuziastų visame pasaulyje.
    • Pritaikomumas: mūsų burnos ąsotis su galvos dirželiu su sagtimi puikiai tinka mažoms ir didelėms galvoms, moterims ir vyrams.


    Mūsų burnos ąsotis gali būti trijų skirtingų skersmenų, todėl tai idealus burnos ąsotis pradedantiesiems ir pažengusiems naudotojams:

    • 40 mm skersmens (apie 1,57 colio)
    • 45 mm skersmens rutulinis kneblys (apie 1,77 colio)
    • 50 mm skersmens (apie 1,97 colio)


    Mūsų asortimente esantis kamuolinis klusnukas su burnos kauke yra ne tik ypač veiksmingas, bet ir labai patogus klusimo būdas. Aukštos kokybės odos ir įmantraus dizaino derinys užtikrina tvirtą prigludimą ir maksimalų poveikį.

    Dėl skirtingų dydžių šis rutulinis klusnumas tinka bet kokio lygio patyrimui, todėl jis yra būtinas bet kurios gerai aprūpintos BDSM kolekcijos aksesuaras.Daugiau informacijos:

    • BDSM kamuoliukų knechtai
    • Medžiaga: oda (burnos kaukė), silikonas (kamuoliukas)
    • Kamuoliniai knechtai MEO BDSM parduotuvėje: MEO, vienas iš pirmaujančių Vokietijos aukštos kokybės BDSM priedų gamintojų, siūlo įspūdingą knechtų pasirinkimą kiekvienam skoniui ir patirties lygiui. Gaminių asortimentas apima tiek klasikinius kamuoliukus, tiek naujoviškus, pvz., voratinklius ir specialius modelius, pvz Piss Gag ir burnos kaukės su integruotais rutuliniais kramtukais. Kiekvienas gaminys pagamintas itin tiksliai ir iš geriausių medžiagų, kad būtų užtikrintas komfortas ir saugumas. MEO klozetai garsėja ilgaamže kokybe, ergonomišku pritaikymu ir gebėjimu sustiprinti BDSM patirtį. Derindama tradicinį meistriškumą ir modernų dizainą, MEO nustato naujus standartus BDSM scenoje. Klientai visame pasaulyje vertina sudėtingą dizainą, platų pritaikymo spektrą ir aukštus saugumo standartus, kuriuos užtikrina kiekvienas gaminys. MEO teikia didelę reikšmę klientų pasitenkinimui ir siūlo išsamias konsultacijas, kad kiekvienas galėtų rasti savo poreikius idealiai atitinkantį gaminį. Tiek pradedantiesiems, žengiantiems pirmuosius žingsnius į BDSM pasaulį, tiek pažengusiems naudotojams, norintiems praplėsti savo kolekciją, MEO parduotuvėje kiekvienas ras sau tinkamą aksesuarą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Well made and beautiful

    Awesome, awesome, awesome!! Well made and beautiful!

      Vertinimas 

      ist der hammer !

      Habe diese Mundmaske mit Balllknebll gekauft und ist der Hammer,Verabeitung ist sehr sehr gut mehr muss man nicht sagen,, Mein Empfehlung,Ein guter Kauf.

        Vertinimas 

        Sehr geiler Knebel

        Ist dank der Mundmaske angenehm zu tragen. Kein Einschneiden in den Mundwinkeln. Könnte gerne noch etwas tiefer im Mund sein :D Sonst aber alles perfekt.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Burnos kaukė su raudonu kamuoliuku

          Burnos kaukė su raudonu kamuoliuku

          Raudonasis kamuoliukas, sumaniai paslėptas už burnos kaukės, pagamintos iš aukštos kokybės odos, yra geriausias sprendimas tiems, kurie nori visiškai ir tyliai paklusti per surišimo seansus. Su šiuo aksesuaru vergas neturi kito pasirinkimo, kaip tik mėgautis griežtu surišimu visiškoje tyloje.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          14 kitų tos pačios kategorijos prekių: