Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Dildo

Naujienlaiškis

Jelly Dildo 22 cm

Mūsų violetinis želė dildo įves jus į analinę ekstazę! 21,5 cm ilgio jis gali būti šiek tiek didesnis nei kiti dildo, tačiau dėl lygaus paviršiaus jį ypač lengva įkišti. Puikiai išlenktas ir ypač lankstus, šis dildo lengvai pasieks jūsų P tašką.

Daugiau informacijos

3080/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų violetinis želė dildo įves jus į analinę ekstazę! 21,5 cm ilgio jis gali būti šiek tiek didesnis už kitus dildo, tačiau dėl lygaus paviršiaus jį ypač lengva įkišti. Puikiai išlenktas ir ypač lankstus, šis dildo lengvai pasieks jūsų P tašką.

     

    Svarbiausi akcentai:

     

    • Želė dildo su siurbimo pagrindu.
    • Dildo greitai įgauna jūsų kūno temperatūrą.
    • Ypatinga išvaizda: Su ryškiomis gyslomis, išsipūtusiu žandikauliu ir storais rutuliukais.
    • Stiprus siurbimo pagrindas: Prilimpa prie lygių paviršių ir leidžia mėgautis be rankų. Taip pat galima naudoti su dirželiu ar diržais.
    • Lankstus ir lankstus: puikus tvirto ir kartu maloniai lankstaus derinys.
    • Tobula želė: Aukštos kokybės, kūnui visiškai nekenksminga vinilinė medžiaga yra tiesiog puiki!

     

    Kuo ypatingas šis želė dildo?

     

    Šis dildo yra tikro penio formos ir nuostabiai jaučiasi dėl aukštos kokybės želė medžiagos, iš kurios jis pagamintas. Medžiaga suteikia dildo tobulą kietumą ir tinkamą lankstumą įvairioms padėtims ir pozoms. Dėl apačioje esančio siurbtuko dildo galima naudoti be rankų. Jelly Dildo yra tobulas dildo, kai reikia visiškai patenkinti savo analinį malonumą. Putlus žandikaulis įsiskverbia, o ryškus šydas intensyviai stimuliuoja jūsų erogenines zonas. Speciali želė medžiaga yra nuostabiai slidi ir lanksti, tačiau nepraranda reikiamo tvirtumo. Idealiai tinka jaudinantiems solo sekso nuotykiams arba kartu su partneriu. Beje, ar žinote mūsų "sfinkterio atpalaiduojamąją priemonę" EXTREMEO? Purškiklį, kuris padeda neskausmingai įvesti šį dildo analiniu būdu.

     

    Kaip valyti želė dildo?

     

    Valykite "Jelly Dildo" vandeniu ir švelniu muilu. Jei norite valyti kruopščiau, naudokite mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Želė Dildo
    • Medžiaga: vinilas (želė), be ftalatų
    • Išmatavimai: Medžiaga: ilgis 21,5 cm, įterpiamas ilgis 15,8 cm, skersmuo 3,8 cm
    • Dildo galima naudoti su visais MEO lubrikantais. Rekomenduojame mūsų silikono pagrindo lubrikantus FUCKSLUT arba EZ2FUCK.
    • Želė dildo: želė yra realistinė medžiaga! Plastiko savybės panašios į TPE / TPR, todėl dildo greitai įgauna jūsų kūno temperatūrą. Naudojant šiek tiek lubrikanto, jo paviršius yra slidus, jis yra ir elastingas, ir tvirtas tuo pačiu metu. Tai reiškia, kad su želė dildo galite tikėtis ne tik sklandžių judesių, kai sekso žaislas švelniai slysta į jus ir iš jūsų, bet ir tobulai tvirtos medžiagos, kuri nepasiduos net tada, kai reikalai bus šiek tiek laukiniai. Su želė dildo jūsų solo nuotykiai bus beveik kaip tikras seksas.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Jolie, belle taille, et belle forme

    Très jolie, le transparent apporte une touche d’élégance

      Vertinimas 

      Excellent quality

      I had already tried this dildo at a friend's house and knew straightaway that I wanted one for myself. It is made from a very soft jelly material and this helps with insertion as it alters shape once pressure is applied and "finds it's way in".

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Jelly Dildo 22 cm

      Jelly Dildo 22 cm

      Mūsų violetinis želė dildo įves jus į analinę ekstazę! 21,5 cm ilgio jis gali būti šiek tiek didesnis nei kiti dildo, tačiau dėl lygaus paviršiaus jį ypač lengva įkišti. Puikiai išlenktas ir ypač lankstus, šis dildo lengvai pasieks jūsų P tašką.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: