Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

"BUBBLE Butt Plugs" kištukai

Naujienlaiškis

Bubble Toys PokPok - butt plug - Mažas

butt plug PokPok iš Bubble Toys serijos yra puikus analinis kaištis tiems, kurie nori analinio ištempimo ir ekstremalios stimuliacijos. Dėl 8,5 cm skersmens ir daugybės kulkų dyglių butt plug nėra skirtas pradedantiesiems ir net profesionalams taps analiniu iššūkiu.

Daugiau informacijos

2440/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    butt plug PokPok iš Bubble Toys serijos yra puikus analinis kaištis tiems, kurie nori analinio ištempimo ir ekstremalios stimuliacijos. Dėl 8,5 cm skersmens ir daugybės kulkų dyglių butt plug nėra skirtas pradedantiesiems ir net profesionalams taps analiniu iššūkiu. Dėl savo išradingos formos butt plug be vargo įsiskverbia į analinį kanalą ir leidžia mėgautis intensyvia stimuliacija centimetras po centimetro.

     

    Mūsų klientus daugiau nei įtikina "PokPok Butt Plugs" iš Bubble Toys serijos! Dėl stiprios nub struktūros, t. y. daugybės "burbuliukų" butt plug, galite patirti stimuliaciją, kurios iki šiol negalėjo pasiūlyti joks kitas butt plug. Verta žinoti: PokPok butt plug iš Bubble Toys taip pat yra dviejų didesnių dydžių!

     

    Kuo ypatingi burbuliniai žaislai?

     

    Analinė ekstazė garantuota: Tai priklauso nuo jūsų: "Pop your Ass" - "Ride your Ass" - "Smother your Ass"! Ekstremalios formos, puikiai suderinti dydžiai pradedantiesiems, pažengusiems ir profesionalams, taip pat stimuliuojantys antgaliai. Be to, įtikinama medžiaga, kuri yra pakankamai stabili ir kartu lanksti, kad galėtumėte pajusti savo burbulinį žaisliuką būtent tose vietose, giliai viduje! Mūsų Bubble Toy visiškai užpildys jus analiniu būdu ir garantuos jums intensyvų pasitenkinimą. Jus įtikins ne tik šio žaisliuko forma, bet ypač jo paviršius su daugybe stimuliuojančių rutulinių antgalių! Nuo pradedančiųjų "Buttboy" dydžio iki "Butt Hungry" dydžio - MEO rasite platų Bubble Toys serijos užpakaliukų ir vibratorių asortimentą. Beje, visa Bubble Toys linija iš MEO ® gaminama ES pagal griežtus reikalavimus ir susideda iš sertifikuotų, su kūnu suderinamų medžiagų. Mūsų pažadas: Būsite 100 % sužavėti.

     

    Kaip naudoti burbulinius žaislus?

     

    Jūs tiesiog intuityviai naudojate savo burbulinį žaislą! Įkiškite jį analiniu būdu ir mėgaukitės juo, o ryškūs rutuliniai antgaliai po pirmųjų kelių centimetrų masažuos visus jūsų malonumo nervus. Bubble Toys gana gerai laikosi ant lygių paviršių, pavyzdžiui, plytelių, ir leidžia jums važiuoti be rankų. Kad gerai slystų, rekomenduojame naudoti silikono pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, "FuckSlut" arba mūsų hibridinį gelį "ManCunt". Šiek tiek "Extremeo" purškalo atpalaiduos jūsų išangę ir palengvins Bubble Toys įdėjimą.

     

    Kokį lubrikantą turėčiau naudoti Bubble Toys?

     

    Jei planuojate naudoti butt plug arba dildo iš Bubble Toys serijos, rekomenduojame mūsų analinio sekso lubrikantą "FuckSlut". Tai labai ypatingas silikono pagrindo lubrikantas, kurio pojūtis neprilygsta jokiam kitam lubrikantui. FuckSlut paverčia naudojimąsi Bubble Toys neskausmingu, bet kvapą gniaužiančiu malonumu. Geriausia užtepti pakankamai lubrikanto ant burbulinio žaisliuko ir šiek tiek jo įvesti į analinę angą su mūsų "Lube Shooter" (spustelėkite čia ). Taip pat patartume naudoti mūsų "Extremeo" purškiklį. Šis purškiklis yra puikus pasirinkimas tiek analinio sekso pradedančiajam, tiek patyrusiam didelių vibratorių gerbėjui. Ypatingas "Extremeo" poveikis skatina lengvą įsiskverbimą ir taip lemia atsipalaidavusį ir aistringą malonumą. Purškalas veikia neprarandant pojūčio, sumažina skausmingą sfinkterio jautrumą ir padeda nevaržomai mėgautis mūsų Bubble Toys.

     

    Svarbūs patarimai, kaip naudoti ir valyti "Bubble Toys" žaisliukus!

    Šis nubrozdintas Bubble Toys serijos analinis sekso žaislas pagamintas iš aukštos kokybės PVC be ftalatų. Medžiaga yra nuostabiai lanksti ir slidi. Be to, mūsų naudojama medžiaga yra labai stabili, todėl jūsų gaminys iš Bubble Toys tarnaus ilgai. Prieš naudodami dildo arba butt plug iš mūsų Bubble Toys serijos, turėtumėte kruopščiai išvalyti žaislą. Paprastai pakanka šilto vandens ir švelnaus muilo. Galite kruopščiai išvalyti mūsų purškiamuoju VERYCLEAN purkštuvu. Mūsų Bubble Toys turi neporėtą paviršių, todėl bakterijos ir nešvarumų dalelės negali pernelyg stipriai prikibti. Žinoma, ypač svarbu valyti po naudojimo. Prieš naudodami "Bubble Toy" taip pat galite patys naudoti analinį prausiklį, kad išvalytumėte žarnyną. Mūsų parduotuvės kategorijoje "Analiniai dušai" rasite didelį pasirinkimą.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Bubble Toys PokPok - butt plug - Mažas
    • Matmenys: apie 16 cm; Ø ne daugiau kaip 8,5 cm
    • Analinis sekso žaisliukas su rutuliniais dygliukais
    • Bubble Toys pagaminti iš aukštos kokybės PVC, be ftalatų
    • Bubble Toys atitinka griežtus ES reikalavimus EN71-3 ir EN71-11!
    • Priežiūros instrukcijos: Prieš ir po kiekvieno naudojimo plaukite ir higieniškai valykite VERYCLEAN Purškikliu higieniškai išvalyti.
    • Svarbu: Bubble Toys prašome laikyti atskirai, o ne kartu su kitais silikoniniais sekso žaislais.
    • Bubble Toys priklausomai nuo dydžio, tinka tiekanalinio sekso profesionalams, tiek pradedantiesiems
    • Dėl medžiagos šis sekso žaisliukas iš serijos "Bubble Toy" prisitaiko prie jūsų vidinės anatomijos, užpildo jus ir savo storais rutuliniais antgaliais masažuoja giliai viduje esančias vietas, apie kurių egzistavimą net nežinojote.
    • Lubrikantai: Bubble Toys įdėjimui rekomenduojame mūsų silikono pagrindo lubrikantą FuckSlut arba mūsų hibridinį gelį ManCunt. Mūsų Extremeo purškiklį ir mūsų lubrikantą gelį AnalPush prireikus palengvina neskausmingą įvedimą.
    • Didelis pasirinkimas Bubble Toys: mūsų butt plug ir dildo parduotuvėje rasite visų Bubble Toys serijos modelių įvairaus dizaino, formų, spalvų ir ilgių, pavyzdžiui, Bubble Toys PokPok juodos spalvos itin didelio dydžio, Bubble Toys PokPok juodos spalvos vidutinio dydžio, Bubble Toys PokPok juodos spalvos mažo dydžio, Bubble Toys BooBoo juodas didelis, Bubble Toys Pimpy juodas didelis, Bubble Toys Pimpy juodas vidutinis, Bubble Toys Mousse juodas itin didelis, Bubble Toys Mousse juodas vidutinis, Bubble Toys Mousse juodas mažas, taip pat daug kitų dildžių ir užpakaliuko kaiščių.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Formidable

    Il faut bien le lubrifier avant de s'en servir. les 8,5 cm en largeur c'est que du bonheur. c'est vraiment une super produit. en anal j'ai réussi les 16 cm

      Parašykite savo atsiliepimą

      Bubble Toys PokPok - butt plug - Mažas

      Bubble Toys PokPok - butt plug - Mažas

      butt plug PokPok iš Bubble Toys serijos yra puikus analinis kaištis tiems, kurie nori analinio ištempimo ir ekstremalios stimuliacijos. Dėl 8,5 cm skersmens ir daugybės kulkų dyglių butt plug nėra skirtas pradedantiesiems ir net profesionalams taps analiniu iššūkiu.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      7 kitų tos pačios kategorijos prekių: